Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tsebacsi #7070 üzenetére
Nem fogsz rosszul járni az iPhonenal, főleg ha Pro Max-ot veszed. Egyszerűen ott a készenléti fogyasztás nem visz el napi 15-20%-ot. Sokan váltottak iPhonera miután a Huaweinek annyi lett és nem nagyon panaszkodtak.
Nekem a sima S20 persze eldöcög napi 4-5 óra kijelzőidőt, de ha mész valahova és kihasználod a lehetőségeket... a 3 óra is csak egy állom. Ez a Samsungnak nagyon régóta probléma már. Jobban oda kellene figyelni az üzemidőre. Most ügye az Exynosal vannak bajok, de akkor se hiszem, hogy ne lehetne javítani az üzemidőn. Ennek inkább a szoftveres okai lehetnek.
iPhonenál ügye vannak jó dolgok, de nekem a rendszer az katasztrófa, főleg a fájlok kezelése. Olyan 0 csillagra tudnám értékelni
. Ráadásként a horror ára se sokat segít. Persze ez nem mindenkinek fontos és lehet feledteti a remek felhő szolgáltatás és az alkalmazások közötti harmónia.
Minden esetre majd azért irjál, hogy mi a tapasztalatok
.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tsebacsi #7070 üzenetére
Én nem szeretnélek rá vagy lebeszélni egyikre se, de rosszabb iPhone. Húgom 4s től 11 ig iPhone vett (most is 11 van neki) mindegyik sokkal rosszabb bármelyik exynosnál akksiban. Jókat röhögök rajta mikor elmegyünk pl kirandulni fényképek videók stb, mire hazaérünk este ő már off, S20+ páromnak 40-50% nekem S21 Ultra 50-60% körül , iPhone off.
Bár 12 nem ismerem, de apple tendenciát ismerve abban is lófing akksi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest