- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobolson #1397 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy valaki elmondja nemtetszését, hanem amikor már többször, ugyanazt, állandóan. Ezt miért? Valami küldetés tudat? Vagy mi?
Én iPhone-os vagyok,voltam és leszek. Az android az egy más kérdés. Van rá ezer gyártó. Nekem mind egyformák, mint a villanyborotvák. Egyik itt jobb, amott szarabb. A másik meg amott jobb, itt szarabb....de mégis egyformák...semmi különbség.
Az S20 egy jól sikerült széria. Itt-ott vannak, lehetnek hibák, de a másik gyártónál ugyanez van. Ott jobb a kamera, de éppen elvérzik az üzemidőn, vagy gagyi a fényerőszabályozás, vagy gagyi a kijelző, stbstbstb....sorolhatnánk napestig a hibákat. Akkor ott vannak az árak....ez drága, amaz olcsó, eceteraeceteraeceterablablabla...unalmas.
Lassan ott tartunk, hogy mindegyik ugyanannyiba kerül, a régi nagy árkülönbségek eltüntek. Csak nézzünk körül most a piacon...ugye? És akkor megvesszük a drága, szar mobiltelefont. Nekem is volt ám csalódásom nemrég, ezelőtt...A Pixel 4. Pedig azt is szeretem...de ez az S20 idáig nem okozott csalódást...nem úgy, mint a Google telefonja. Na én ott éreztem azt, hogy jajjj de egy trágya telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest