Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The.Biker

veterán

válasz dobolson #1397 üzenetére

Nem azzal van a baj, hogy valaki elmondja nemtetszését, hanem amikor már többször, ugyanazt, állandóan. Ezt miért? Valami küldetés tudat? Vagy mi?

Én iPhone-os vagyok,voltam és leszek. Az android az egy más kérdés. Van rá ezer gyártó. Nekem mind egyformák, mint a villanyborotvák. Egyik itt jobb, amott szarabb. A másik meg amott jobb, itt szarabb....de mégis egyformák...semmi különbség.
    Az S20 egy jól sikerült széria. Itt-ott vannak, lehetnek hibák, de a másik gyártónál ugyanez van. Ott jobb a kamera, de éppen elvérzik az üzemidőn, vagy gagyi a fényerőszabályozás, vagy gagyi a kijelző, stbstbstb....sorolhatnánk napestig a hibákat. Akkor ott vannak az árak....ez drága, amaz olcsó, eceteraeceteraeceterablablabla...unalmas.
    Lassan ott tartunk, hogy mindegyik ugyanannyiba kerül, a régi nagy árkülönbségek eltüntek. Csak nézzünk körül most a piacon...ugye? És akkor megvesszük a drága, szar mobiltelefont. Nekem is volt ám csalódásom nemrég, ezelőtt...A Pixel 4. Pedig azt is szeretem...de ez az S20 idáig nem okozott csalódást...nem úgy, mint a Google telefonja. Na én ott éreztem azt, hogy jajjj de egy trágya telefon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés