Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, asszonynak vettem ma egy ilyet, szinte irigykedve nézem ahogy nyomkodja, a telefon gyönyörű, a kijelző is szuper, minden villámgyors, így elsőre nem tudnék belekötni. Az ujjlenyomat-olvasó is rendben van, bár sokat nem próbálgatta.
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Esetleg az ujjlenyomat olvasóról tudna pár mondatot írni valaki? Mennyire működik jól, milyen gyors, mennyit téved ha téved... Sajnos a tesztek sehol nem térnek ki rá, pedig Samsungéknál nem volt még oldalt. Előre is köszönöm.
-
BB0401
aktív tag
Sziasztok ! A telefonomon (Nokia 7 plus) elvégeztem ezt a tesztet (https://m.youtube.com/watch?v=0IYzsHGBLu0&index=4&list=PLIifDEsG4qOo862sb2f418I6Ho2ndO3PA&t=0s) A Telefon 3 óra alatt 100-ról 56%-ra ment le. Az S10e kb. 74%-ra.
Ez a teszt mennyire lehet pontos ? -
trlala
aktív tag
Megjött. Note 5-öt váltja. Első benyomások:
- nagyon gyors
- szép kijelző
- egy kézzel kezelhető
- egy tized hüvelykkel nagyobb (5,8 vs 5,7) mint a note 5, de valójában kisebb, mert lényegesen keskenyebb
- újlenyomat lényegesen job az elődnél
Elsőre ennyi, majd még írom a tapasztalatokat. -
Pocok256
veterán
válasz
Parallaxis #390 üzenetére
Több mint a semmi
Custom romokkal bl nyitással hogy áll ?
-
Pocok256
veterán
Jut eszembe még annyi kérdés, tudom senki sem jós, de rettentően nem figyelem sajnos a samsung telok életciklusát mennyire jellemző az samura, hogy 1-2 év után 0 android frissítést kapnak ezek a volt zászlós hajók ?
-
Pocok256
veterán
válasz
Parallaxis #385 üzenetére
Köszi szépen akkor nekem is eléggé buy szagú lett ez a telo
-
Parallaxis
addikt
válasz
Pocok256 #384 üzenetére
lesz valamilyen lehetőség, hogy a semmire se jó bixby gombot kamera indításra lehessen használni ?
Bemész a beállításaiba és máris megadhatod, hogy egyszeri, vagy kétszeri nyomásra a kamerát indítsa (apró gubanc, hogy a bármelyikre állítod, a másik variáció a Bixby-t indítja).
-
Pocok256
veterán
Sziasztok tegnap néztem ezt a telot egyik nagyon jó dolog ami tetszett nekem egy bemutatóban, hogy a ujjlenyomat érzékelőn ha lefele húzom a kezem akkor lenyílik a status bar fentről, viszont én ezt sehogy sem tudtam előcsalogatni, valaki tudja merre van ez a beállítás ?
-
Dare2Live
félisten
válasz
mantequilla #373 üzenetére
Vannak elég jó "mély" írások is a témában ha bele akarod ásni magad. anand azért jó indulásnak mert elég közérthető. pl9810. [link] [link]
Erre még rájön a 9810 dedikált cache problémája. Oké, hogy nagyon erős az M3, de ha várnia kell az adatra...
Fentiek tavaly már az első teszteknél feltüntek vesd csak össze a tisztán szintetikus teszteket egy sima "web browsingal".... [link]
És meg is érkeztünk oda, hogy mért "gyorsabb" egy tárcsázó, fb... megnyitásnál a "kőkori" S7es 8890 mint egy szintetikusban/elvileg sokkal modernebb/gyorsabb S9es 9810.9820ról persze még nincs deep dive sehol majd pár hónap múlva. Az látható Samsung újból mindent beleadott sziliciummal se sporoltak, egy wafferről +50-60%al több A12/855.... jön le. Mégis ha választani lehetne sokkal jobb lenne 855el. Vagy ha csak annyit tennének, hogy amíg ez van addig visszatérnének a tiszta ARM vonalra. Lehet sziszegni de a "tiszta" ARM design 980 hozza amit a 9820 sött... de nem 127nm2 hanem 73nm2.
-
BB0401
aktív tag
válasz
ambination #379 üzenetére
Szia ! Köszi a választ.
A hangerő szabályozással arra gondoltam, hogy lehet-e pontosan, a csúszkán állítani a hangerőt. A pontosant úgy értem, hogy nem csak a gombbal váltott hangerő, hanem manuálisan, a csúszkán beállítva is működik. A jelenlegi telefonomon a hangerőgombnak 11 (?) "állása" van. De ezen a telefonon állítom a manuálisan, a csúszkával a hangerőt, az attól még pont olyan hangos lesz, nem tudom pontosan beállítani. Ez J5 2016-on Android 7.1-en működött.
A jelenlegi telefonomon 9.0 van. -
ambination
tag
Teljesen korrekt kis masina,simán kihúzza a beígért egész napot(még)bár sok tapasztalatunk még nincs..nőnapra kapta az Asszonykám és a beüzemelésen kívűl sokat nem volt a kezemben,egyrészt dolgoztam 2 napot másrészt nem magamnak vettem😇A mate 20xemhez képest pirinyó a kezemben(a kospet hope órámhoz képest nagy😎)de nagyon megtetszett nekem is!Teljesen korrekt jó minőség.Eddig nem találtunk hibát,vagy beleköthetnénk dolgot rajta.(hálistennek,mert nem olcsó😇)Szóval az AJÁNLOTT plecsnit megérdemli.
-
Remus389
veterán
Kiválóan van az kódolva, csak spórolósan, hogy minnél kevesebb bájt-ot kelljen küldeniük a Youtube servereinek.
Azért néz ki az 1440p-s videó jobban egy Full HD-s monitoron is.
Egyébként azon eltűnődtem már, milyen brutális mennyiségű videó adatot kell küldeniük másodpercenként a világba a youtube servereinek, zetta vagy yottabyte/sec. Vagy brontobyte van ilyen is
[link]
-
MPite
tag
Sziasztok! Ha már a kezetekben van a telefon, pls osszátok meg a kíváncsi nagyközönséggel, hogy milyen a való életben az üzemideje. A másik topikban kb már nem lehet érdemi hozzászólást olvasni, csak a screenshotok vannak az üzemidőről
De engem az S10e érdekelne inkább, tényleg olyan rossz az üzemidő, mint a teszteken?
-
válasz
mantequilla #373 üzenetére
Lehet a rendszer animáció miatt is, ha s10- en hosszabb, akkor azt fogod érzékelni, hogy lassabban tölt be az s10, pedig nem.
Probléma lehet az android verziók eltérése is, mert lehet, hogy s10-re újabb verzió van egy játékból, ami nagyobb, robusztusabb, így azért tölt be lassabban, mert mondjuk kétszer annyi adatot kell beletöltenie, mint az s7-nek.
Persze a tech oldalaknak tisztában kéne lennie ezekkel, de sajnos a legtöbb ilyen tesztelő tök hülye a technológiához.
-
borand
aktív tag
válasz
androgay #371 üzenetére
Eddig nem akartam hozzászólni, de olyan dolgokban kötözködsz, ami tényleg MINDEN telefon alapbeállítása. Az 1-2 hetes csúszás meg gyakorlatilag 3 nap volt, miután kezedbe vehetted a készüléket. Sőt én azt is garantálom, hogy sokan már a frissítésekkel együtt vették a kezükbe csak a szolgáltatós telefonokra kicsit később jött.
-
androgay
kezdő
Ne haragudj, de az engedélyezem, hogy ne csk wifin frissíten,vagy z lkalmazást visszaállítom nagyon nem ugyanaz. Csak elvártam volna,hogy alapból működjön,ennyi, ahogy eddig minden telómon ez rendben volt. Amúgy kettő rendszer frissítés jött le rá az elmúlt 48 órában, a magyarítási problémák így megoldódtak. Ennyi, kis csalódás, hogy igazából mintha egy-két héttel hamarabb kezdtek volna el forgalmazni mint kellett volna,de írtam is, hogy ez volt a kínom igazából.
-
BB0401
aktív tag
Azt olvastam, a Phonearenás tesztek nem hitelesek. Az ottani kommentelők írták, hogy a fényerősséggel trükköznek.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dare2Live #353 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy 7, vagy 8nm, meg A75, meg A76, akkor valóban kicsit érdekes, de ez az, amiből a gyakorlatban semmit nem veszel észre.
Pl. az S10+ simán van olyan gyors, mint a Mate 20 Pro. Sőt, elég sok appnál gyorsabb is nála.
A ram kezelése meg hatványozottan jobb a Samsungnak.
Gsmarena szerint meg nem csak az S10+, de még a Note 9 is jobb volt akksiban.Szóval nálam ez még mindig "vihar a biliben" kategória, mert a gyakorlatban simán hozzák, amit kell.
-
bigrock
addikt
A nagy tesóknál orrba-szájba dícsérik az audio képességeket meg a fülest. Az "e" modell ugyanazt a DSP-t és fülest kapta, mint a nagyok?
-
androgay
kezdő
-
androgay
kezdő
válasz
mateban11 #348 üzenetére
Ne haragudj,de még nem tudok a kérdésre valaszolni: a P20-ast az exem használja, így nyílván nem tudom elkérni tőle. A lányunkról a farsangi kép döbbenetesen jó lett a P20-al: https://www.instagram.com/p/Bu1DX3mgO3E/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ld2hgwltbayd
Ezt lehet nem "ugorja" meg. Most elbizonytalanodtam; túlságosan megy a hyping,hogy így xar a huawei, meg úgy flos, bezzg a samsung.... visszavonom: a P20 kamerában jobb.
-
.Szaki.
addikt
Mit értesz kicsi alatt? Méretben minimális a különbség a két telefon között. Cserébe az egyik kijelzője 4,7" , míg a másiké 5,8".
Ha a kijelző méretére mondod, hogy jó lenne egy 4,7"-es telefon, akkor az 5,8"-es S10e valóban nem mondható kicsinek, viszont 2019-ben az iPhone8 a hatalmas káváival minden csak nem kicsi. 4,7"-es minimális kávával ellátott telefon pedig egyelőre nincs.
-
nuke7
veterán
kicsi .. ?!
hogy lehet egy telefonra ami nagyobb mint az iphone 8 azt mondani, hogy kicsi?!
-
Dare2Live
félisten
válasz
<Lacy85> #331 üzenetére
sztem 9810 nem hozta az elvárt teljesítményt 845höz képest a vásárló meg antutut néz ezért feljebb rakták a frekit aminek ez lett a következménye.
[link]
Igen így szintetikus teljesítményben hozta amit a 845 csak aksiban elhasalt.
Viszont valós mindennapi tesztekben így is akadozott átlagos teszteknél 8tárcsázó indítás, fb indítás...)
Itt egy !!S7 vs S9 összehasonlítás, "mindennapi" tesztekkel. A !két éves S7 kb hozza amit S9 sött néha pörgősebb is. [link]Gondoltam 2019es exynos majd ütni fog. Kijött októberben a Kirin 980 7nm A76al. Erre kihozza Samsung 9820at 8nm A75el. WUT?
De ok nem sikerült. Megint. De akkor rakjon az S10 szériába 855öt. Vagy felejtse el a saját dizájnt és csinálja amit Huawei. Sima A55+A76+mali.Hogy mennyire el van szúrva 9820 azt talán itt látszik legjobban. [link]
Exynos 9820 is ~127mm² .... Compared to the Kirin 980 at 74.13mm², the Snapdragon 855 at 73.27mm² and even Apple’s A12 at 83.27mm², the new Exynos 9820 clearly stands out as out of line compared to the competition.
+60%al nagyobb szilicumal gadálkodtak de ez teljesítményben nem látszik meg. Aksiban meg ugye a nagyobb+alacsonyabb csikszél nem jó omen.off: Huaweit se vennék amibe azt se tudom minek raknak 6-8GB ramot, ha az első dolga hogy ha vmi nem front ban van azt kidobja. Ez magyarázza amúgy Huawei aksi előnyét.
-
<Lacy85>
addikt
Azért, mert a tesztelőnek rossz volt a szeme, attól még bőven észrevehető.
FHD+ és WQHD+ között mondjuk már tényleg keresni kell a különbséget, de HD+-nál azonnal látni még az ikonokon is, hogy sokkal rosszabb a felbontás.Sokan viszont épp azért használják maximum felbontáson a samukat, mert ők látják a különbséget FHD+-hoz képest is. Itt a fórumon is rengeteg ilyen ember van.
Szóval egy vakteszt eredményei pont nem mutatnak semmit. -
Félreérthető voltam. Két azonos típusú készülék esetén természetesen nagy baj van, ha más színeket látunk. Lehet még ott is kis difi például a fényerő eloszlásban, de ha ezt az eltérést mi emberi szemmel látjuk a két készülék között, akkor az gáz.
Szóval csak arra utaltam, hogy maga a színhelyesség nagyon jó dolog, de apróbb pontatlanságok még simán elnézhetők szerintem.
#350 ollie : Már az S9 is ilyesmi volt. Az S8 még nem, de számomra már az is bőven szuperül nézett ki. Szóval ez nem az a rész, amit elszúrnak, amibe bele lehet kötni szerintem. Az üzemidővel, az energiagazdálkodással, vagy a túl kicsire méretezett telepeik témájával viszont többet kéne foglalkozniuk!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest