- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Azért... én hozzáteszem, hogy nem tudom a többieknek ez hogy jön össze... minden reggel 5kor veszem le a töltőről, beérek 7kor a munkahelyemre és 79%-on van már csak. Ha össze is jön a 20 óra feletti üzemidő, akkor aközben a SOT max 2,5 óra. Pedig semmi erőforrászabáló cuccot nem használok, nem játszom...stb
-
nkmedve
őstag
Jó fényben nem olyan rossz az ha nem akarsz nagyon belenagyítani. Néha én is szoktam használni, csak az én szememet kicsit zavarja ez a túlszaturált, túlélesített (de mégis helyenként mosógép effektussal operáló) feldolgozás.
A hardver adott, de szerintem szoftveresen ki lehetne többet is hozni mindkét kamerából, főleg az ultraszélesből, remélem idővel javítanak még rajta ahogy az éjszakai mód is sokat fejlődött a kezdetektől. Legalább rakhatnának 1-2 extra beállítást a magamfajtáknak akik kicsit nagyobb kontrollt szeretnének (bár ez nem hiszem, hogy megtörténne).Amúgy nem hiszem, hogy a konkurensek olyan sokkal jobban állnának az ultra-wide kamerák tekintetében, valószínűleg sokkal többet nem lehet ilyen apró szenzor és optika mellett kihozni belőle.
-
icemad
nagyúr
Neten találsz rengeteg képet/cikket. Azok alapján érdemes dönteni. Youtube videón nem fogod észrevenni a hibákat. Ha nagyon kell, akkor csinálok neked pár képet, de sok időm nincs rá. De annyira nem kell megijedni, a képek többsége teljesen jó. Vagy csak én vagyok igénytelen.
-
icemad
nagyúr
Nem a szögletessége, hanem a mérete nem zsebbarát.
De egy csúcs készülék minden tekintetben. Ha pár hét, vagy hónap alatt megspórolsz annyit, amennyi hiányzik, akkor nagyon jól jársz egy note9-el. Évekig fog szolgálni. Itt igazából már neked kell eldönteni, hogy melyik legyen. Egyikkel sem lősz mellé.
-
mantequilla
aktív tag
Otthon wifin kozepes fenyerovel lehet a legmagasabb kijelzoidot elerni. Nem relevans napi hasznalatban ha csak nem otthon akarod hasznalni allandoan.
Utazas kozben, allando 4g allando valtozo fenyviszonyok miatt felugralo fenyero maximumra telefonalas nehany fotozgatas mellett mar egesz mas lenne.
-
Markizmark
addikt
Én is megfogadtam, hogy nem veszek telefont amíg ki nem nyúlik az s6, főleg nem aktuális csúcsot. Aztán az MM-ben kézbe vettem az s10e-t ... kisebb, brutál erős, van elég kamerája... beszopott. Nekem az s10 és s10+ nem adott volna annyi pluszt ami megért annyi pluszköltséget. Lapát kezem van, de bőven elég az s10e mérete is még az edge+ után is.
2 hete használom és teljesen meg vagyok elégedve, egyszerűen imádom.
Nagyon húzott vele a Samsung, tényleg egy hiánypótló cucc lett. -
StoneBridge
senior tag
Nincsmit, még annyi, hogy nem S6-ról hanem iPhone 6S-ről váltott, de hamar hozzászokik úgy látom.
Nekem semmi furcsaságot nem okozott a váltás, belőttem és inkább kényelmesebb lett a használat.(#585) BB0401
teljes töltés - 0%
21ó 11p akku használat
3ó 22p kijelző
dual sim, wifi, aod, mobilinternet, adaptív fényerő, fényképező, messenger, hívásokkal, sok telepítés, némi böngészésGondolom beáll majd valamennyire, azaz javul még.
-
pcnet
addikt
Gondoltam megnezem Neked PPI kalkulátorral a két telefon kijelzőjét, de látom Mobilaréna teszek végén a specifikációkban ott is van.
S6: 577 PPI
S10e: 438 PPIA kalkulátor egyébként majdnem ugyan ezeket az értékeket hozta. Pár PPI volt csupán az eltérés. E szerint S10e kijelzője gyengébb.
-
Remus389
veterán
(S6-ost karcosat kapsz már 25-30-ért is, de egy szépet 40-ért.) Ha leejtenéd magasról és ripityomra törik, ha jó napod van, vállat vonsz. Kiveszed a SIM-et és kész.
Akkor megy le az előző ára, mikor eggyel újabb kijön.
Illetve akkor még jobban, ha eltelik két év, ugyanis jellemzően kétévente váltanak sokan, akkor tényleg olcsón megkapod. Jelenleg az S8-as van ebben a helyzetben, hát olyan 65 ezertől már kapsz sértetlen állapotút. 275 ezer Ft volt 2 éve. És? El tudja az ember viselni hogy alul-felül van csík, cserébe nincs lyuk. Nem rossz az.
Sőt, a 10e-t még felül is múlja kijelzőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest