- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
En azt olvastam kulfoldi forumon hogy volt valami frissites S10-re ami felhozta az ejszakai fotos kepessegeket egy szintre a pixellel. Ezt nem erzekeltetek?
-
mantequilla
aktív tag
Otthon wifin kozepes fenyerovel lehet a legmagasabb kijelzoidot elerni. Nem relevans napi hasznalatban ha csak nem otthon akarod hasznalni allandoan.
Utazas kozben, allando 4g allando valtozo fenyviszonyok miatt felugralo fenyero maximumra telefonalas nehany fotozgatas mellett mar egesz mas lenne.
-
mantequilla
aktív tag
Ha hosszutavon gondolkodsz azt se felejtsd el hogy az akksi folyamatosan romlik es amig a mate 20 tud mondjuk 7-8 ora kijelzoidot az ket ev mulva is jo lesz amikor 5-6-ot tud de az s10e most tud 5-6-ot es abbol fog romlani.
Engem is erdekelne a merete miatt de sok a kompromisszum a jelenlegi ara mellett.
-
mantequilla
aktív tag
Kiraly ez a telefon mar nagyon varom hogy bezuhanjon az ara 160 ala az mm-ben es megbeszem azonnal
-
mantequilla
aktív tag
Nem gondolom hogy ez lehet. S7 ota nem ereztem porgosnek a samsungokat. S8 S9 tobbszor is kicsit lustanak tunt nekem igy nyomogatas soran. Most az s10e-n ereztem azt ujra hogy gyors vagy valtoztak az animaciok de mindenesetre nagyon tetszett mert ilyen meretben nincs komoly android telefon. Nem jelentkezett amugy senki ugyhogy hamar leleptem.
-
mantequilla
aktív tag
Egy ideje gondolkozom azon hogy s9 vagy inkabb s10e. Ma a mammutban sikerult megnezem a telefont es csinaltam is egy rogtonzott sebessegtesztet alkalmazas megnyitasban az s9-cel szemben. Tudom hogy ez nem tul tudomanyos de igy szoktam megnezni hogy milyen erzes hasznalni. Az
10e nagysagrendekkel gyorsabban nyitotta meg az alkalmazasokat. Az s9 egy oregember volt mellette. Nagyon tetszett. Egyebkent meg a mammutban vagyok ugyhogy ha itt van valaki a kozelben akkor letesztelhetjuk egyutt. Szivesen vennek ilyen telefont, mostmar csak arra kell varni hogy egy 100-ast essen az ára ;D -
mantequilla
aktív tag
Az S9 most MM-ben 160. Ha vennem kene most azonnal akkor en inkabb azt vennem. Kb a meretuk is hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest