Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2101) icemad válasza trialboj (#2100) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ha csak a Bixby gombnak akarsz új funkciót adni, akkor jó lehet ez is: [link] Lámpát lehet vele kapcsolgatni, de másra is jó.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2102) sfefe válasza trialboj (#2100) üzenetére


sfefe
őstag

De ez feloldja a kepernyot nem?
Olyan kellene mint pl wp-n volt hogy az aod bekapcsol es ikonokkal mutatja milyen ertesitesed van...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#2103) kaciokos válasza sfefe (#2102) üzenetére


kaciokos
őstag

Ezt mondtam, hogy automatizálóval megoldható. Ha jön egy értesítés, bekapcsolja az AOD-t, ha törlöm, kikapcsolja. Pontosabban most úgy csinálom, hogy emellett bekapcsolja a kijelzőt is, mert a zárképernyőn látom az értesítés tartalmát is. Pár másodperc múlva magától kikapcsol a kijelző (hacsak nem nézem), és megjelenik az AOD.

(#2104) sfefe válasza kaciokos (#2103) üzenetére


sfefe
őstag

Ja ertem.
Csak ezt ami alap lenne megcsinalhatna vegre a samu...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#2105) trialboj válasza sfefe (#2102) üzenetére


trialboj
őstag

Nem old, a lock screen jön be, szép háttérrel, de ha nincs oldva a telefon zárva marad, csak megmutatja az értesítést, ahogy beállítottad, vagy ír pár szót v csak az jelenik meg kitől jött v h milyen app küldte.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#2106) kátú


kátú
őstag

Sziasztok! Kérhetnék egy kis átfogó véleményt valakitől, aki már egy idelye használja a telefont? Gondolkozom egy ilyenen, csak szeretném tudni, hogy megéri e. Köszönöm a választ

It still works!

(#2107) ratcache válasza kátú (#2106) üzenetére


ratcache
aktív tag

meg :K

szerk.: na jó :B ha ekkora méretben gondolkodsz, akkor egyszerűen nem találsz jobbat - fotó, videó bőven elég jó (ha nincsenek spec. igények), telefon szoftvere is alapvetően rendben van. értesítések jelzéseivel szokott némi küzdés lenni, illetve az akkumulátor és a fogyasztás nem túl acélos.

de akkor is meg ;)

[ Szerkesztve ]

(#2108) icemad válasza kátú (#2106) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nem. Inkább S9 vagy note 9. Ha kell az apró méret, akkor ez van, más nincs.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2109) kátú válasza icemad (#2108) üzenetére


kátú
őstag

Miért ne? Ezt fejtsd már ki kérlek, egy kis indoklással, hogy mi a baj vele! :F

It still works!

(#2110) icemad válasza kátú (#2109) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Melegszik.
Nincs értesítő led.
Gyengébb a kijelző, mint S9-nél. (halványabb is)
Gyengébb a wifi/hálózat.
De nyugi s10-nél még több hiba van. Az s8 S9 széria sokkal jobban sikerült. Nekem s10+ van, de visszasírom az s8+-t...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2111) kátú válasza ratcache (#2107) üzenetére


kátú
őstag

Egy napot ki tudok vele húzni? Az lényeg, hogy reggek 6 kor ha le veszem este 8 kor ne 0% al érjek haza

It still works!

(#2112) ollie válasza icemad (#2110) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az s8 S9 széria sokkal jobban sikerült.

Tegyük hozzá, hogy szerinted.

***

(#2113) tomiii007 válasza kátú (#2111) üzenetére


tomiii007
senior tag

Azt siman kibírja.

(#2114) kátú válasza tomiii007 (#2113) üzenetére


kátú
őstag

Akkor azt hiszem meg is vagyok. Köszönöm!
Esetleg még annyit, hogy a 6GB RAM mire elég? Spotify+Messenger+2-3 Chrome tab elfér úgy, hogy ne zárja be egyiket se, amikor váltok?

It still works!

(#2115) ratcache válasza icemad (#2110) üzenetére


ratcache
aktív tag

felhasználás kérdése.

részemről melegedéssel nem találkoztam, csak néha huzamosabb fotózás/videózás során, de akkor se égette meg a keze... ja, meg szélvédőn, navigálás közben, viszont olyan telót még nem láttam, ami nem így tesz (régi verda, no légkondi, szellőzőn meg számomra nem komfortos).

értesítő led NEKEM nem hiányzik - előző telefonon volt, az aodNotify tökéletesen megfelel helyette (csak értesítéskor aktiválódik az AOD, egyébként érintésre + értesítéskor bekapcsol a kijelző is 10mp-re).

kijelzővel sincs gondom, OH Browser és PH! app feketére állítva, napfényben is tökéletesen olvasható. biztos van ennél jobb is, de még nem éreztem hátrányát a hónapok alatt. navigáció közben is rendben van.

a wifi/hálózat viszont jogos, az érezhetően gyengébb mondjuk a huawei/honor vonalhoz képest, gondolom a fogyasztás is részben ennek számlájára írható.

a Samsung alkalmazások egyikén-másikán is lehetne még csiszolni (browser 1 ujjas nagyítás, aldomain oldalakat pl. itt a fórumok új lapon nyitja meg, e-mail kliens összeakad a céges biztonsági szoftverrel és a tartalmat nem jeleníti meg az értesítésben, nem lehet egyiket sem rábírni az olvasatlan értesítések megjelenítésére az ikonon csak értesítésszámláló van ami nullázódik stb.), de ezek mind orvosolhatók helyettesítő alkalmazásokkal.

a méret és az egykezes használat viszont kárpótol mindenért.

(#2116) icemad válasza ollie (#2112) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Szerinted nem?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2117) mrptomi válasza icemad (#2116) üzenetére


mrptomi
csendes tag

Én s8 ról váltottam s10e re.s8 is jó telefon,de meg se közelíti az s10e.szerintem

(#2118) icemad válasza mrptomi (#2117) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem se közelíti meg az s8-at. :K

Viccet félre téve, neked miben jobb az s10e?

(tényleg nem akarok hatalmas balhét csinálni, csak érdekel mások véleménye is. Szerintem tudunk erről kulturáltan beszélni.)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2119) ratcache válasza kátú (#2114) üzenetére


ratcache
aktív tag

ehhez még annyit, hogy szerintem indokolatlanul zárogat be alkalmazásokat rendszeresen és nem hiszem, hogy a memóriafelhasználás miatt.

Spotify-Messenger nincs, így arról nem tudok nyilatkozni, de 3-4 alkalmazás után a régieket simán kukázza. hiába tölti vissza viszonylag gyorsan (valami cache-ből, mert böngésző lapok nem frissülnek be, offline is ugyanott folytatja), azért bosszantó egy cseppet. mindenféle optimalizálás kikapcsolása mellett a kivételként megjelölt alkalmazásokat is ugyanúgy bezárja. a PH! appra kiváltképp haragszik, azt nincs az az isten, hogy 1-2 óra háttérben futás után ne lőné ki :F

(#2120) mrptomi válasza icemad (#2118) üzenetére


mrptomi
csendes tag

Kijelzője nekem jobban tetszik,sokkal gyorsabb rendszer (föleg játékoknál).kissebb méretű.Igaz,hogy melegedik föleg mobilnetnél tapasztalom,de ez s8 nál is tapasztalom.Értesítésled fontos valakiknek akkor válaszon egy másik telefont.

(#2121) Bass


Bass
addikt

Sziasztok
Gcammal nem bírkózik senki?

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2122) Chris Kiki válasza Bass (#2121) üzenetére


Chris Kiki
senior tag

Exynos, ezért inkább felejtős. A júniusi sw frissítés óta pedig hozza azt a szintet mint egy mókolt Gcam.

Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

(#2123) trialboj válasza kátú (#2106) üzenetére


trialboj
őstag

Mondanám, hogy válassz mást, de akkor jól kitolnék veled, mert ha a méret miatt választottad, akkor 3 lehetőséged van, pixel 3a, iphone xr, és ez. De a pixel az jóval magasabb és szinte már vintage kinézete van, a másik meg iphone, aki arra izgul nem jár ilyen topikban:P

Az sem mind1, miről váltasz. Én nagyon mélyről ugrottam fel(Mi 4c), szóval könnyű elkápráztatni, amit ez a teló design és kamera szinten meg is tett, de a többivel is meg lehet barátkozni, kivéve, a szájbatolt értesítési mizériával, az leszívja a véred, (de csak amíg nem készítek egy kisokost hozzá :DDD ). Illetve az ujjlenyomat olvasóval is össze kell szokni(om), mert nekem eddig nem bejövős. Főleg azért mert magasan van, és szinte sosem érem el kényelmesen, ezért van hogy nem olvassa be helyesen, asztalon más újjal, sem oldja fel egyből, de nekem ez az egész új dolog, lehet csak utána kell nézzek hogy szkenneljem az ujjaimat hogy a leg általánosabb pozíciókban működjön. A face unlock, itt is butaság (kevésbé biztonságos), az eddig csak a iphonnak, sikerült megbízhatóra.

Kiemelném, hogy nekem SEM MELEGSZIK. Akinek igen, az hibás modellt kapott. Pontosabban, akkor melegszik amikor videózok, a tűző napon, de ez érthető, egyéb helyzetben nem tapasztaltam. (btw nem vagyok power user, nem zsugázom rajta, főleg insta, messenger, google + videózásra használom).

A szoft szerintem nem elég testre szabható, MIUI után, de ha el tudod fogadni hogy sok mindenre külön app kell, akkor ok.

Az akksi idő a legnagyobb gond, ebben biztosan veri a 2 vetélytárs. Hosszú távon, szerintem rossz választás, én max 1.5 évet adok neki, utána tuti nem bír majd ki 1 napot, hasonló felhasználás mellett.

Az always on kijelző egy remek találmány, de leszopja az aksit, akinek ez fontos, és emiatt választaná a samut gondolkodjon el rajta, megéri-e, mert nem.
Viszont bixbynek vagy egy (új?) hasznos tulajdonsága, létre lehet hozni rutinokat, amihez 1 v több feltételt kell szabni, és sok mindent tud aktiválni v épp inaktiválni.
Pl, lehet csak a meló helyen v munka időben AoD kijelző, vagy különböző, értesítési fény, szín, hang stb. Haza v melóba érve, automatikusan tud wifit kapcsolni mobilnetet kilőni, rengeteg opció van, nagyon jó találmánynak gondolom.

A telefon nyilván kvára csúszik, én nem merem tok nélkül használni, gyári samu tok vanrajta, gumis műanyag érzet, ami prémium, és szeretném is, de NAGYON csúszik, szóval nem ajánlott hozzá, inkább nillkin frosted, ami amúgy olcsóbb is.

Még van, valami negatívum, ami nem jut eszembe :B (ebből kiindulva annyira nem nagy dolog), de a lényeg itt van, ha ezek alapján valakinek megéri, akkor hajrá, mire elavul, remélem vissza térnek a telók erre a méretre, v kijön a next gen akku, amivel nem kell phablet, hogy jobb üzemidőt kapj.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#2124) undersance válasza trialboj (#2123) üzenetére


undersance
tag

A melegedéssel kapcsolatban teljesen egyetértek, az előző Honor/Huawei telefonjaimhoz képest még navigáció közben sem érzem nagyon melegnek. Egyéb felhasználásnál pedig végképp nincs melegedési problémám.

(#2125) trialboj


trialboj
őstag

Még a megjelenés napján, mivel nagyon tetszett a telefon, a holepunch megoldás miatt, nekiálltam készíteni pár bg designt, aztán hamar elfogyott a lendület, és leállt a projekt.

Akkor még nem tudtam hogy lesz egy ilyen telefonom, de most hogy eldöntöttem, nem küldöm vissza, gondoltam megosztok 2 verziót ami kb kész van (Exkluzív ajánlat csak itt, csak most csak önöknek :K )... a többi is meg lesz majd 1x.

Háttérkép 01 Háttérkép 02 Háttérkép 03

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#2126) icemad válasza trialboj (#2123) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Na ez egy nagyon szép összefoglaló.
Az értesítési mizériára is meglett a megoldás. Xiaomi Miband 3. Olcsó és nagyszerű. Feleségemnek nagyon bejött. Én is gondolkodtam egy Miband 4-en, de nekem még a Pebble tökéletesen működik... Ha meghal, akkor veszek egyet az aktuális Miband-ből.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2127) PACSA75 válasza icemad (#2118) üzenetére


PACSA75
őstag

Én S9 ről jöttem, és nem bántam meg, imádom, de... Ha őszinte akarok lenni én imádtam az S9 et is, a csere oka egyedül a telefon mérete volt. Évek óta várom már egy iPhone méretű androidos telefon érkezését. Amint ez a telefon megjelent, nem volt kérdés, hogy ilyen lesz nekem is😁. Viszont én nem vagyok elfogult, gyenge pontjai bizony vannak: melegszik, de nagyon és talán ez a leg taszítóbb hibája. Az értesítési ledet is a gyengeségek közé lehet sorolni, viszont én meg vagyok nélküle. Többen írták a kijelző különbséget S8-S9 hez képest, viszont ha át állítjuk élénkre, ugyanazt hozza, tehát ez csak beállítás kérdése. Sokkal pörgősebb az S9 hez képest, érződik a 2gb plusz ram. Tehát van pro és kontra is, de a mérete miatt nincs kérdőjel bennem, imádom👍.

[ Szerkesztve ]

(#2128) Noukoum válasza PACSA75 (#2127) üzenetére


Noukoum
veterán

A helyzet az hogy nem nagyon jött kisebb méretű androidos telefon erre reagálva, ami nem túl jó jel. Persze ne legyen igazam és legyen s11e is:)

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#2129) PACSA75 válasza trialboj (#2125) üzenetére


PACSA75
őstag

Nagyon szépek, ügyes vagy, köszönjük.

(#2130) PACSA75 válasza Noukoum (#2128) üzenetére


PACSA75
őstag

Így van, jogos az észrevétel és nem is értem, hiszen az iPhone nak ez egy elég nagy előnye volt eddig is (a méret), de az androidos gyártók nem látják hogy erre van igény, vagy csak nem érdekli őket?

(#2131) Noukoum válasza PACSA75 (#2130) üzenetére


Noukoum
veterán

Azért iPhonebol is csak 3bol 1 kicsi volt tavaly.. Nagyobb telefon jobban elosztja a hőt, és nagyobb aksit lehet bele tenni.

S10 szériából is elsőnek az s10+ majd az s10 utána van az s10e az eladásokban, nem pici difivel. Persze egyből lehet mondani hogy az s10e kevesebbet tud, viszont a sima s10? Kisebb rá az igény ennyi, meglátjuk. Az idei évben kaptunk néhány kisebb darabot (relatív) kíváncsi leszek a jövő évre, nameg az új iphoneokra:)

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#2132) Destin4tor válasza kaciokos (#2103) üzenetére


Destin4tor
tag

Én pont ugyanezekkel a beállításokkal használom. Számomra tökéletes megoldás

the only easy day....was yesterday.

(#2133) trialboj


trialboj
őstag

Valamelyik app azt írta, hogy ez a good lock app, nem elérhető europában, vagy legalább is csak bizonyos régiókban, és én pont nem tartozom bele. Az érdekelne honnan tudnám letölteni vírusmentesen?

Ebben a videóban igen érdekes dolgokat mutat vele, és szeretném kipróbálni. A videót amúgy ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni a telefonjában rejlő apró ficsőröket, sok érdekességet lehet tanulni, amire lehet csak hónapok után jönnél rá magadtól.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#2134) icemad válasza trialboj (#2133) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nice lock appra keress rá Xda-n.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#2135) kaciokos válasza icemad (#2134) üzenetére


kaciokos
őstag

Nem kell XDA-n, fent van a Play Store-ban is, de a modulokat már apk-ként kell letöltened valahonnan, én az apkmirror-ról szedtem le.

(#2136) Bass


Bass
addikt

Sziasztok az edge panel "fogóját" nem lehet meg vastagítani? Elég nehéz előhozni

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2137) migabi24


migabi24
nagyúr

Mi az oka annak, hogy akárhol megnézem a kiállított példányokat, olyan sötét a kijelző, alig van fényereje, azzal kezdem maxra húzom, de mondom ez még egy S7-nél is sötétebb, aztán megnézem a tesztekbe az adatokat és megdöbbenve látom, hogy lófing amit számszerint tud, a régi S7-nél is magasabb értéket mértek, ez a nagy fejlődés? Ha az ips kijelzős Mate 9-et mellérakom akkor még nevetségesebb a dolog, vakít mellette konkrétan, velem van a baj?

[ Szerkesztve ]

(#2138) Pocok256 válasza migabi24 (#2137) üzenetére


Pocok256
veterán

Nem csak veled, ha ráteszel egy kijelző védő üveget akkor napba kb esélytelen a történet sajnos ez ilyenke. Bár annyira nem botrányos de családi képeket tűző napon nem ezen fogsz mutogatni az tuti főleg ha ugye kijelzővédő üveg van rajta.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#2139) bkri válasza Pocok256 (#2138) üzenetére


bkri
tag

Amúgy ez a gyári kijelző-védő üveg elég "sérülékeny"...
Zsebben hordom CSAK a telefont, vigyázva is van rá, de
teli van mikró-karccal... Ha levenném jobb lenne a dolog?
Gondolok arra, hogy az üveg ami rajta van, gondolom
"erősebb" mint egy vacak fólia... vagy ne tegyem?

(#2140) Bass válasza migabi24 (#2137) üzenetére


Bass
addikt

Szám szerint is többet tud az általad említett készülékeknél,jó panel van benne. A mindennapokban még extrém napfény mellett is jól olvasható,látható. Nincs auto módban amit nézel? Mellesleg az auto fényerő is tökéletes.

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2141) Bass válasza bkri (#2139) üzenetére


Bass
addikt

Enyém is tiszta karc de amíg bírja marad aztán talán clearplex megy rá.

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2142) migabi24 válasza Bass (#2140) üzenetére


migabi24
nagyúr

S7 563/777
S10e 384/678

(#2143) Bass válasza migabi24 (#2142) üzenetére


Bass
addikt

Minden tesztben 800 nitet olvasni de ez csak auto modban érhető el.

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2144) migabi24 válasza Bass (#2143) üzenetére


migabi24
nagyúr

Azt csak tűző napon tudja és valjuk be őszintén, az extrém körülmény, na mindegy, tetszene a telefon, de ez miatt biztos nem lesz ilyenem

[ Szerkesztve ]

(#2145) Pocok256 válasza bkri (#2139) üzenetére


Pocok256
veterán

Ami gyárilag rajta van nem jó semmire nekem ha 1 percet rajta volt sokat mondok :D Azonnal ment rá az üveg.

Btw ez a clearplex érdekes bár nagyon kétlem, hogy az ütéseket képes lenne felfogni.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#2146) Bass válasza migabi24 (#2144) üzenetére


Bass
addikt

Máshol nem kell ekkora fényerő de pl Én ez előtt a 400nites nokia 7plusal is meg voltam de ha nem hát nem 😀

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#2147) ollie válasza migabi24 (#2144) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az ilyen nagy nitet mindegyik csak automata módban tudja. Amúgy nem is értem miért kell. Ki akarod sütni a szemed?

***

(#2148) Khelben válasza ollie (#2147) üzenetére


Khelben
nagyúr

Én használom pl. biciklin és ott nagyon gyenge a max fényerő. Még csak napsütés se kell hozzá, elég egy közepesen felhős idő is, hogy mondjuk a navigácót szemkifolyatva kelljen nézni. Most fogok majd valami más megoldás után nézni. Pedig jó volt, hogy kéznél volt minden egyben, telefon, navi, stb.

(#2149) ollie válasza Khelben (#2148) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És automatán van a fényerő? Mert ha nem, sose éri el a maxot.

***

(#2150) Khelben válasza ollie (#2149) üzenetére


Khelben
nagyúr

Az adaptív fényerőre gondolsz? Az be van kapcsolva.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.