Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) Dr. Oid válasza ak76 (#1495) üzenetére


Dr. Oid
aktív tag

Köszi!

(#1502) Pocok256 válasza Lajkapapa (#1499) üzenetére


Pocok256
veterán

Én használtam, maga a DEX nem anynira gyilkos inkább ha az ubuntus kiegjét használod na az elég rendesen meghajtja a telefont :)

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#1503) kutyek válasza Vegha (#1500) üzenetére


kutyek
senior tag

Quickstar Good lock pluginnal szabályozható számos status icon, köztük az alarm is (S9-en, de tudtommal a 10-es szérián ugyanígy van).

[ Szerkesztve ]

(#1504) tecsa74


tecsa74
tag

Sziasztok!

Miért van az hogy a gyári Samsung billentyűzet nem enged magyar hang bevitelt? Minden be van állítva magyarra.
A készülék Telenor üzletben lett vásárolva.
Töltöttem le más billentyűzetet az engedélyezi a magyar nyelvet.
Másnak is ilyen?

Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)

(#1505) ollie válasza tecsa74 (#1504) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mert a samsung billentyűzet a samsung saját hangfelismerőjét használja, ami nem tud magyarul, a többi mégh gondolom a google hangfelismerőt, ami meg tud. De amúgy elég, ha átváltasz gépelés közben a google voice typing-ra, a change keyboard ikonnal, és rögtön diktálhatsz magyarul.

[ Szerkesztve ]

***

(#1506) tecsa74 válasza ollie (#1505) üzenetére


tecsa74
tag

Köszönöm!
Csak azért furcsállom mert a Galaxy s7 ben Is a Samsung billentyűzet volt használva és azt tudta a magyart.

[ Szerkesztve ]

Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)

(#1507) ollie válasza tecsa74 (#1506) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Valószínűleg ott meg a google szövegfelismerő volt az alapértelmezett, emlékeim szerint akkor még nem volt a Samsungnak sajátja, amire a bixby miatt van szükség.

***

(#1508) malna88


malna88
tag

Sziasztok!

Gboard-ot használ valaki? Hogy lehet a javaslatok sávot előcsalni? Be van kapcsolva, más telefonokon simán el tudom tüntetni/meg tudom jeleníteni, de az S10e-n nem akar előjönni. Elő lehet hozni vagy ne reménykedjek?

s9+

(#1509) CHAOS AD 76 válasza malna88 (#1508) üzenetére


CHAOS AD 76
csendes tag

[kép] Szia!
Nekem működik, igaz, hogy trükköznöm kellett. Először bekapcsoltam a beállítások/általános kezelés/ nyelv és bevitel/képernyő-billentyűzet/gboard/szövegjavítás menüpontban. Ki is akartam próbálni (én alapból kikapcsolva tartom), de amint a Chromera váltottam, "elfelejtődött", nem jöttek a javaslatok. Bekapcsoltam ismét, mostmár megy is.

[ Szerkesztve ]

(#1510) MrBazsi


MrBazsi
senior tag

a töltés közbeni súgószöveget ami jelzi mennyi idő van a feltöltésig vissza, az always on display aljáról hogy tudom eltüntetni?

(#1511) ak76 válasza MrBazsi (#1510) üzenetére


ak76
senior tag

Tudtommal sehogy.

(#1512) evo87 válasza ak76 (#1511) üzenetére


evo87
őstag

Érkezett frissítés. :))

iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

(#1513) ak76 válasza evo87 (#1512) üzenetére


ak76
senior tag

Júniusi biztonsági csomag.
Jobb későn mint soha. :D

(#1514) baliga válasza ollie (#1490) üzenetére


baliga
tag

Leszedtem a gyári fóliát, de semmi nem változott.
Telefonálás közben az elsötétült képernyő nem tér magához - se hívás közben, ha mozgatom, se a hívás végén - csak ha megkopogtatom a kijelzőt.
Ez normális vagy rossz a készülék?

(#1515) ak76 válasza baliga (#1514) üzenetére


ak76
senior tag

Szoftveres bug, random előfördul az S10-es szérián.
Majd kijavítják, (vagy nem). :DDD
Más.
Sokaknak nem egyértelmű milyen k@rvára kibeb@szott jó készüléket birtokolnak, hogy relatíve csak ilyen apróságok szórakoztatják a felhasználókat, mint ez a képernyő elsötétülés, vagy a csekélynek kikiáltott SOT idő, de én az elmúlt fél évben féltucatnyi csúcstelefont birtokoltam, vagy csak átment a kezeim alatt, (M20P, Mi9, Note9, Xr, Xs, stb) és ahogy tapasztaltam, messze ez a tipus az, amelyikkel a legkevesebb problémám volt, nem is érzek késztetést hogy egy hét használat után eladjam az E-met, és ez nálam nagyon nagy szó! :DDD

(#1516) icemad válasza ak76 (#1515) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

De jó neked!
Nekem az s10+ és az asszonynak az s10e is katasztrófa. Az s10+ tök random újraindul, a kamera program vagy jó vagy nem (szerencsére egy restart megoldja.), ehhez jön még a használhatatlan közelség érzékelő. S10+-nál ujjlenyomat érzékelő katasztrófa, inkább ne is lenne benne. S10e-nél meg a hívás random megszakad... Se az s6 edge-el, se az s8 szériával nem volt ennyi gond. Remélem összekapják magukat a samunál.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1517) baliga válasza ak76 (#1515) üzenetére


baliga
tag

Haha, vicces.
Engem meg "kibeb@szottul" zavar, mivel egy telefonnál alapfunkció a telefonálás, főleg ha munkaeszköz.
A mérete és a nagylátószögű fotó miatt vettem meg, de alig várom hogy lecserélhessem ezt a szuper csúcstelefont - csak egyelőre nincs mire - talán majd a Pixel 4.

(#1518) trialboj válasza ak76 (#1515) üzenetére


trialboj
őstag

Ha egy okosTELEFON nem képes ellátni 100%-an azt a funkcióját amitől telefonnak hívjuk, egy kalap szart nem ér.

Én még nem vettem meg, csak szeretném, eddig csuda jókat hallottam róla, de most leesett az arcom, mikor olvasom, hogy egy primitív proximity szenzort nem tudnak rendesen kalibrálni, illetve "S10e-nél meg a hívás random megszakad.."

Ne viccelj már velem, inkább legyen lassabb a szoftver, kevesebb mp a kamerában, műanyag a háta, akármi de lehessen már vele TELEFONÁLNI, és ne fagyjon az android.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#1519) ratcache válasza trialboj (#1518) üzenetére


ratcache
aktív tag

azért ne általánosítsunk.

egyszer sem fagyott, egyszer sem szakadt meg a hívás 3 hete, pedig utaztam is vele elég sokat, újrainditva is csak frissítés után volt...

a közelségérzékelője valóban tud fura dolgokat produkálni néha hívás után, de semmi olyat, amin 1 gombnyomással vagy 2 koppintással ne lehetne túllépni :U (ettől még valóban nem szép dolog, de csak javítják idővel... be kell jelenteni)

(#1520) ak76 válasza trialboj (#1518) üzenetére


ak76
senior tag

Ne is vedd meg, még véletlenül sem, hiszen a....izé...őő...melyik is?..telefon sokkal jobb, hibátlan a rendszere, sw-hw perfekt, nem produkál bugokat, nem indul újra, kiváló a kamerája, nem melegszik kánikulában sem, két hétig megy egy töltéssel, stb.
Elárulom, mindegyik, MINDEGYIK topicban ez megy, a Huawei M20P nyűgjei a kezdeti kijelző zöldüléssel, vagy a mostani hangszóró elhalálozással, vagy a fóliázhatatlan ívelt kijelzővel, ugyanúgy megkeserítik az userek hétköznapjait, mint a Mi9/MIUI primitív baromságai az ujjlenyomatszenzor kikapcsolhatatlan felvillanásaival( zseb mód hiányával), meg a direktbe elkúrt kamera sw-vel, amikhez mérten a proximity szenzor random bohóckodása csak egy vicc, az iOs tulajok az utólsó valóban stabil 10-es óta remegve várják az épp aktuális új rendszert, nem véletlenül, és amikor meg lesz nekik, akkor is majd azon fognak pörögni, hogy az Xs egy rohadt napot sem képes kibírni töltés nélkül, vagy hogy ez most "felülről érkezett lassítás", kvázi ukáz, "ideje új iPhone-t venni"
Aztán van még a Sony, a távszabályzószerű túlárazott vicc telefonjaival, vagy az Lg a bootloop és/vagy kijelző hibás fél év késéssel sem megjelenő szarjaival, az indokolatlanul Nokiának nevezett Nokia, meg a...
Őőő, kihagytam valamelyiket?
Az S széria nem tökéletes, nem hibátlan, de arányait tekintve ez még mindig sokkal jobb cucc, mint a konkurensek ugyanúgy nem hibátlan termékei, én nem győzködlek, menj csak, és vásárolj be, csak nehogy csalódás legyen a vége, mondom, ezek itt nüansznyi gondok, majd látni fogod.

[ Szerkesztve ]

(#1521) nkmedve válasza trialboj (#1518) üzenetére


nkmedve
őstag

A helyzet azért messze nem ilyen drámai, nálam pl. semmiféle fagyás, hívásmegszakadás nem jelentkezett eddig, tökéletesen jól használható a telefon minden alap és nem annyira alap műveletre. Az egyetlen gondom a szóban forgó közelség-érzékelő, ez viszont messze nem nevezhető kritikus problémának (egy egyszerű dupla koppal felébred).

A korábbi iPhone 5S-em sokkal durvább dolgokat csinált a proximity szenzorral, pl. hogy telefonálás közben random bekapcsolt a kijelző és így a fülemmel kezdtem nyomkodni a a különböző gombokat (néhányszor még a hívásmegszakítást is sikerült, a mikrofon-némítást pedig rendszeresen eltaláltam). És ez egyáltalán nem volt egyedi eset, rengeteg mástól is olvastam ilyeneket úgy iPhone-oknál mint Samsung, Sony és egyéb telefonoknál. Szóval szerintem ne csináljunk, úgy mintha a proximity szenzor kizárólag az S10 szériában lenne problémás. :)

Talán javítják a gondot, de még ha ez nem is történik meg, akkor is én inkább inkább ezt a manuális felébresztés preferálom mint, hogy a proxy szenzor megbízhatatlanul, random módon kapcsolgassa a kijelzőt miközben beszélek telefonon.

[ Szerkesztve ]

(#1522) adalbert1 válasza adalbert1 (#1434) üzenetére


adalbert1
veterán

Tegnap megkaptam postán az edigitől a harmadik garanciajegyet is.
Ez megfelel annak, ami a fentebbi hozzászólásnak a linkjében található, viszont valószínűleg csak simán kinyomtatták a Samsung mintapéldányát a fenti linkről, mert a Samsung supportos hölgy szerint a jobb felső sarokban egy egyedi azonosítónak kellene lennie a garanciajegyen, ahol a mintán csak egy üres fehér téglalap van.
Amit kaptam, azon is csak egy üres fehér téglalap van, szóval hivatalosan ezt így megint nem fogadná el a Samsung (azt meg hagyjuk is, hogy se IMEI-t, se sorozatszámot nem írtak a papírra).

Kellett volna vennem egy másik készüléket az előző hétvégi Párisi udvar nyitási akcióban, ezt pedig visszavinni az ediginek és elállni a vásárlástól, csak hülye voltam, és bíztam benne, hogy harmadjára képesek egy megfelelő, Samsung által is elfogadott garanciajegyet kiállítani, ha már Samsung partnerek.

A Samsung supportos hölgy mindenesetre jó arc volt, mondta, hogy az illetékes osztályuk felveszi a kapcsolatot az edigivel, hogy ugyan próbáljanak már kiállítani egy megfelelő garanciapapírt - illetve én is írtam az ediginek még egy e-mailt, de egyelőre semmi válasz.
(igazából szerintem az egész ügy majdnem akkora blamázs a Samsungnak is, mint az ediginek, elvégre hivatalos partner az edigi, és elvárnám tőlük, hogy elsőre egy normális garanciajegyet produkáljanak).

Mindenesetre ha hétfőig nem rendeződik az ügy, akkor viszem vissza az edigibe a készüléket, és elállok a vásárlástól, csak itt meg az zavar, hogy 180k-ért azonnal 2 év normális garanciával megint nem kapok sehol S10e-t (igaz a firstphone-nál még talán olcsóbb is, de ott várni kell 2-3 hetet, legszívesebben Media Marktba vagy Samsung Experience Store-ba mennék, de mindenhol drágább).

Hogy a telefonról is írjak:
Az általatok felsorolt bugokkal én eddig még nem találkoztam másfél hét használat során.
A Galaxy A8 után nagyon szép képeket készít, még mikor kiírja a kamera szoftver, hogy az előző fotó kicsit elmosódott lehet, azok is nagyon jó minőségűek az A8-hoz képest (persze itt van OIS, ott pedig nem volt).
A méret szerintem teletalálat, kb. azonos az S7-tel, csak nagyobb a hasznos kijelzőméret (illetve szerencsére az s8-9-10-nél alkalmazott edge-sítést kihagyták, az számomra nagyon kényelmetlen volt, bármikor próbálgattam üzletben a készülékeket).
Ami nem tetszik, hogy talán a rezgés kicsit gyengébb, mint az A8-ban vagy S7-ben volt.

(#1523) icemad válasza ak76 (#1520) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Itt nem arról van szó, hogy melyik a jobb. Csak, ha valaki megszokta a Samsung minőséget, az elvárhatja, hogy az aktuális csúcstelefonnak ne legyenek már ilyen nyűgjei. Az s6 edgenek, s8-nak, s8 plusznak semmilyen gondja nem volt. Itt meg van probléma bőven...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1524) ollie válasza icemad (#1516) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Sim kártya cserék megvoltak? Ezek mindegyike simán előfordulhat a SIM miatt is akár.

***

(#1525) viera válasza icemad (#1523) üzenetére


viera
őstag

Hát nem tudom...
Nekem volt sorban S7Edge,S8+,Note8,S9+,Note9 és most S10+ és egyiknél sem volt gondom.Most van páromnak S10e és ő sem panaszkodik.Na de azért már várom a Note10-et.De már maradok is Note vonalon. :K

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1526) ak76 válasza adalbert1 (#1522) üzenetére


ak76
senior tag

Most ment el az iPhone megszállott barátom, a legdrágább Xs kiszerelése van, és megtapogatta az S10E-t, hüledezett hogy egy Samsunghoz képest milyen pici (pici, LOL), meg hogy milyen szép képeket, videókat csinál, és hogy van olyan gyors mint az Iphone...aztán megnézte az árát, majd a kijelzőidőt, és lerakta a haját.
Nem töltöm fel ide a képernyőmentést, mert nem akarom lefutni a pár nappal ezelőtti köröket arról hogy hamisítom a SOT idő screen shot-ját, de 17 óra használat után, 15 százalék akksinál 2x annyi SOT időt mutatott mint a 450K-ba kerülő Xs-e, és amint mesélte, messze nem hibátlan a telefonja, mert idézem, "ez az iPhone már nem az az Iphone".

(#1527) viera válasza ak76 (#1526) üzenetére


viera
őstag

Ez így van,ezt már mástól is hallottam. :K
Amúgy tökéletes telefon nincs és nem is lesz. :N

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1528) kbyte1024


kbyte1024
addikt

Sziasztok most csatlakoztam a táborhoz :K

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1529) viera válasza kbyte1024 (#1528) üzenetére


viera
őstag

Gratula,használd egészséggel. ;)

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1530) kbyte1024 válasza viera (#1529) üzenetére


kbyte1024
addikt

Koszi

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1531) Bazs-


Bazs-
tag

Sziasztok

Van olyan, aki két simmel használja a telefont ?
Az érdekelne, hogy 2 sim, napi kb 150 levél, folyamatos mobilnet kapcsolat és kevés böngészés estén kibirja-e estig a telefon, amíg töltőre tudom tenni ?

Köszi

(#1532) Atlantis válasza Bazs- (#1531) üzenetére


Atlantis
veterán

Én 2 SIM-mel használom, de nem ilyen igénybevétellel. Mit értesz az alatt, hogy 150 levél? Ennyit írsz meg rajta vagy ennyit kapsz?

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#1533) kbyte1024


kbyte1024
addikt

Uraim akinek van digi kari ja a teló a segítene? A mobil etet szeretném mukodesre bírni de nem akar menni. A digi etet apn stb beallitotam. Mi lehet a baj?

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1534) ratcache válasza Bazs- (#1531) üzenetére


ratcache
aktív tag

Két sim (Telekom és Digi), 3 e-mail folyamatos szinkron abból az egyik céges exchange és arra is jön ennyi levél naponta, SOK böngészés, némi játék, reggeli töltéssel estére kb. 20-30% 3-4 óra SOT mellett.

ami szerintem sokat számít, hogy közösségi appok nincsenek/tiltva kivéve Viber és bár nem éjszakai módban használom, de sötét témával. AoD bekapcsolva, de AoDNotify-al beállítva csak értesítésnél kapcsol be.

(#1535) ratcache válasza kbyte1024 (#1533) üzenetére


ratcache
aktív tag

nálam is az van a 2. slot-ban, de nem emlékszem, hogy bármi különöset kellett volna állítani.

hálózatválasztásnál LTE/3G/2G automatikus, APN-t automatikusan beállította (mint a képen), SIM-kártya-kezelőben pedig a Mobilinternet-kapcsolatnál Digi kiválasztva.

ha nagyon új a kártya, akkor még nem biztos hogy aktiválták, esetleg egy újraindítást meg lehet próbálni még (Digi mobilnet topic tapasztalatai alapján).

ha az állapotsoron látszik a Vo))LTE2, akkor elvileg mennie kellene.

illetve megnézve megint a képet olyan, mintha csak 2G hálózaton lenne, ott pedig nincs net

[ Szerkesztve ]

(#1536) ollie válasza kbyte1024 (#1533) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Úgy néz ki a fényképem, mintha ki lenne kapcsolva a telefonon a mobilnet. De amúgy legközelebb csinálj már egy rendes screenshotot.

***

(#1537) kbyte1024 válasza ollie (#1536) üzenetére


kbyte1024
addikt

Nézd mit kéne még allitanom?

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1538) ratcache válasza kbyte1024 (#1537) üzenetére


ratcache
aktív tag

biztosan van 4G lefedettség? másik telefonban ugyanott működik a kártya?

(#1539) kbyte1024 válasza ratcache (#1538) üzenetére


kbyte1024
addikt

Aha... lehet ez a gond hogy mivel kicsi a digi terereje levalt 2g-re?

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1540) ratcache válasza kbyte1024 (#1539) üzenetére


ratcache
aktív tag

próbálj kicsit mozogni vele a környéken - ha kültéren valahol felvált 4G-re, akkor biztosan csak ennyi a gond.

(#1541) Bazs- válasza ratcache (#1534) üzenetére


Bazs-
tag

Köszönöm neked és Atlantisnak is. Szinte ugyanez a felhasználás, mint nálad. Céges fiók, mellette magán, sok telefon, böngészés, 2 SIM.

Ez és az MI9 közt gondolkodom, viszont a mérete ennek jobb, de az ára azért magasabb.

Ak76 véleményét már olvastam, mivel neki volt mindkettő telefon, de jó lenne más vélemény is.

Fontos a stabilitás, mert munka eszköz.

(#1542) kbyte1024 válasza Bazs- (#1541) üzenetére


kbyte1024
addikt

Szia. Én kB 2hete küldtem vissza a mi9 se-t. Hát, hogyis írjam finoman...... A Mi9se egy kaka ehhez képest. Hidd el. Az értesítelek hol jönnek hol nem, és hiába amoled az is, valahogy fakó bak voltak sokkal a színek.Még egy észrevétel. A Mi9se nem is látta itt a digi karit, nem volt térerő. Az s10e 2csikkal jelzi.

[ Szerkesztve ]

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1543) Bazs- válasza kbyte1024 (#1542) üzenetére


Bazs-
tag

Köszi az infókat. Az mi9se azért egy kategóriával a sima mi9 alatt van . Más a proci és az antenna. Mondjuk a panelt nem tudom .
Ennél a telefonnál csak az akksi ami zavar, amúgy tökéletes lenne nekem . Gyári garanciával 170 környékén most sehol sem lehet kapni ?

(#1544) kbyte1024 válasza Bazs- (#1543) üzenetére


kbyte1024
addikt

Igen a Turbado még korrekt, hasonló áron 2ev gyári garival.

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1545) Bazs- válasza kbyte1024 (#1544) üzenetére


Bazs-
tag

Köszi. Megnézem.

(#1546) csaba1203 válasza kbyte1024 (#1542) üzenetére


csaba1203
addikt

Kaka az összes de legalább ócó. :D :DD

(#1547) kbyte1024 válasza csaba1203 (#1546) üzenetére


kbyte1024
addikt

Tényleg az, nem fikázni akarom a xiaomit, de engem az isten mentsen meg ezektől a sajomiktol :K

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#1548) bigrock válasza kbyte1024 (#1544) üzenetére


bigrock
addikt

Helyesbítek: 1 év gyári garanciával (amit a Samsung vagy elfogad, vagy nem) + 1 év bolti garival.

(#1549) Bazs- válasza bigrock (#1548) üzenetére


Bazs-
tag

Köszi a kiegésztést. Az azért így nem gyári garancia.

(#1550) kbyte1024 válasza bigrock (#1548) üzenetére


kbyte1024
addikt

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.