- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Nem, nem erre. Volt olyan menüpont h megadhattál előhívót. Most ha megnyitod a tárcsázást akkor üres, be kell írnod a számot, de megadhattad h 06 vagy h +36 vagy bármit amit akartál, így amikor megnyitottad a hívás appot ahol tárcsázol már eleve be volt írva amit megadtál, pl nálam a +36. Így mikor tárcsáztam azt sosem kellett beírni. De nem találom sehol ebben az android verzióban.
Youtube kicsinyitést nem tudja senki?
-
Keksz03
senior tag
S8-on olyan volt h ha ment a youtube és nyomtam egy home gombot letette pici ablakba a kezdőképernyőn pont mint a Google Maps-t. Tudom h van ilyen funkció de az istenért nem találom hol kéne bekapcsolni!
Illetve anno volt olyan lehetőség h be tudtad állítani h tárcsázóban automatán pl +36 legyen és onnan lehetett bepötyögni a telefonszámot. Szintén nem találom sehol. Tudom a korral butul az ember, valaki ifjabb titán segítene? -
Keksz03
senior tag
A HDR minősége akkor is látszik, állóképeknél szintén. Ettől függetlenül mondom, a P30 Pro éjszaka meg zoom tekintetében brutális, minden másban és akkor itt hangsúlyozom hogy szerintem az S10+ veri. Három hete használom az enyémet, ha fizetnének se cserélném le.
P.S: lássuk be az ember a kijelzőjén nézi a képeket, videókat, ahol a Samsung kijelzője verhetetlen, illetve hiába a megapixel dömping végül kikerül facebookra, instára a kép aminek a minősége meg egy kalap sz×rt nem ér szóval jók ezek a feature-ök csak gyakorlati hasznát nem látom az én és szerintem sok ember életében. Ezt csak azért írom le mert hajlamosak vagyunk sokszor elfelejteni h tök jó de mire és hogyan fogom használni, kell ez nekem? Van értelme? Saját példa, hátha segít a döntésben!
ndavey: ezért írtam h ott a sima S10, nekem is kicsi a kezem néha már problémás a Plus mérete egy kézzel, de én pl ezek után sem cserélném le. Ha számít akkor a One UI baromi jó lett és ne felejtsük el h friss a cucc, reméljük ennél még sokkal jobb lesz idővel!
-
Keksz03
senior tag
Hááát én néztem tesztet, ha csak nem akarsz kukkolni a 10x-50x zoom segítségével vagy vámpír vagy és csak éjszaka jársz ki otthonról én nem mondanám jobbnak a P30 Pro-t egyáltalán. Normál fényviszonyok mellett HDR, színek és az igazi Ultrawide kamera miatt szerintem sokkal jobb mint a Huawei. Videóban és selfie-ben is simán veri.
Akkuban könnyen lehet h jobb lesz mivel a kijelző kisebb felbontású, de ha akarod leveheted az S10-en is én hagytam maxon de ezzel is spórolhatsz picit. Én S10 Plus-t használok, napi átlag 7-8 óra kijelzőidő mellett ha jobb a P30 Pro az pont az a kategória h jó de minek?
Csak ajánlani tudom, ha kicsi a kezed, mint nekem pl akkor a sima S10 jobb lehet, de én még így sem bánom h a Plus-t vettem, életem legjobb telefonja!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Spórolós topik
- Home server / házi szerver építése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest