Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
frissen vásárolt S10+om olyan jelenséget produkál, hogy ha befejezem a hívást és elveszem a fülemtől a telefont, nem jön vissza a képernyő, és nem mutatja hogy hívás vége stb, csak fekete, addig ameddig nem nyúlok hozzá (2 tappal például). Másnak is csinál ilyet, vagy ez csak egy beállítási lehetőség?
köszi a válaszokat, és üdv sgeza !
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Teal'C #10831 üzenetére
Tuti szoftver, tárcsázóba *#77692# ezzel elő lehet hívni a tesztet a sensorhoz. Ha rányomtok hogy Proximity On, akkor tökéletesen működik a sensor, és teszi a dolgát. Amikor meg telefonálni szeretnél, akkor bugos. FW hiba lesz ez szerintem.
-
s.Oliv3r
senior tag
Én teljesen meg vagyok elégedve az új rendszerrel az ujjlenyomat olvasás is gyorsabb lett, meg az egész gördülékenyebb.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok, 2 napja fent van de az akkunál még mindig azt írja hogy használati mód tanulása, ez normális? Sot-ot hol lehet nézni?
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
Esetleg tudtok olyan egyént, Pest közelében, aki elvállalja az S10+ akksi cseréjét? 20 ezret kérnek érte a szervizben, amit kicsit sokallok.
a kijelzőjét meg lehetetlen begégetni ahogy látomKöszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csorbajeno #27529 üzenetére
Hát, egy 4 ezer ft-os akkut 16ért cserélnek ki, az kicsit gáz. Nem vagyok sz*rrágo, de azért na. Ha 10 lenne azt mondom ok, de a 20 szerintem pofátlanság.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csorbajeno #27531 üzenetére
A szervízben is megcsinálják valahogy nem űrtechnologia, de azért köszönöm szépen
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Micsurin #27533 üzenetére
3 milliós motor 40 ezres szervizkoltsége, hogy lehet összehasonlítási alap, egy 200 ezres telefonéval? Plusz, ezt 20-40ezer km-ként megcsinálni, ami nálam pl 3-6 év, a S10 akkuja meg másfél év alatt magadta magát, ráadásul úgy hogy sose lett lemerítve, és sose volt gyorstöltve
-
s.Oliv3r
senior tag
Azt hittem csak én haluztam be, de látom Ti is úgy érzitek, hogy rosszabb lett a kamera az előző 11-es verzióban melegedést csak néha tapasztalok, mindegy holnap cserélik az akksit, megkérem őket, hogy már az új firmware-t rakják rá
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Hát azért a fogyasztás az hagy némi kivetni valót maga után. Ha 100-ról indulok reggel, akkor kb 4 órás kijelző idővel kibír egy napot, de én emlékszem még arra amikor megvettük, és idejöttünk erre a fórumra, simán produkált a telefon 7-8 órákat. Ráadásul az akksim most lett cserélve kb két hete, ahogy azt írtam is neked. Nem lett sokkal jobb a szitu, max egy 20-30%-kal.
-
s.Oliv3r
senior tag
Másnak is normálisan működik az éjszakai kamera mód? Vagy csak én vagyok olyan kiváltságos, hogy semmi baj nincs vele?! Fényképeztem vele kint is, bent is, ha nagyon sötét van eltart egy darabig amíg összerakja a képet, de a végeredmény tök jó lesz, mindig.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz szaniszlokar #32649 üzenetére
Érdekes, nekem is telekomos az s10+, ott vettem 3 éve. Xeh xeh xeh xeh van rajta kezdetek óta
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz szaniszlokar #32662 üzenetére
Kemények ezek a szervizek. Legutóbb aksi csere miatt volt bent a telom, és dtm dtm dtm xeh szoftverrel adták vissza.. Azóta megint xeh xeh xeh xeh lett, sgeza segített
-
s.Oliv3r
senior tag
Bocsi a sok hozzászolás miatt, de gondoltam ezt még leírom. Feltettem az A12-t, és eddig csak jó tapasztalatok vannak vele. Kevésbé merül, animációk gyorsabbak és smoothosak, a 85%os max töltés is hasznos. Eddig semmilyen bugot nem találtam, ha lesz valami, megírom.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz szaniszlokar #32666 üzenetére
Sammobile.com vagy youtube-on keress rá. Nem nehéz amúgy
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tamas.nick #32681 üzenetére
én elhiszem nektek, sőt örülök is neki nekem ezt mondták
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
Valaki találkozott már olyannal, hogy a telefon random újraindult? Kiírta, hogy samsung, rezgett és reboot. A12 van fent, cache wipe/FR megvolt, ki van kapcsolva az ütemezett reboot. Reméltem, hogy megvárja amíg veszek egy S22-t, de úgy néz ki nem akarja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest