- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Búvárkodás közben csinálnék pár képet és videót. Ehhez keresnék tokot. Kb. 8-10 méteres mélységig merülök. (édesvíz, tengervíz, mikor mi)
Tudtok ajánlani valami beváltat? -
-
szab120
tag
Ebbe a microsd/nincs microsd vitába felesleges belemenni, mert egy része olyan, mint az iphone tulajoknál, hogy "nekem elég a 64 gb, felhőbe mentek, stb." De könyörgöm senki ne magyarázza már meg a 4k 60 fps korában, hogy a bővítés hülyeség, nekem is a 200 gb-os kártya nagy része, illetve az s10 80%-a tele van, és nem lenne a tulajdonomban, ha nem lehetne bővíteni. Korlátlan mobilnetem van, több felhőbe is szinkronizálok, de ezek biztonsági mentések. Persze, ha az új szériák 512 gb és 1 Tb-os tárhellyel jönnek már csak ki, akkor más a fekvés, de amíg 128 gb-al, addig nem fognak megetetni semmilyen marketing bullshittel. (Az S6/Note 5 széria is ezért maradt ki, ami nem is volt sikeres széria...)
-
jano6220
tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy mért van kerezben az oways on display óra ?Ma vettem észre eddig rendesen mutatta. -
TODI1111
veterán
Új Svájci rom, júniusi biztonsági frissítéssel. [link]
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9684 üzenetére
"Valami fiatal rövidnadrág lehetsz, aki el van ájulva magától."
Nem bántásként, de szerintem most magadat jellemezted éppen
Velem kapcsolatban meg nagyobbat nem is tévedhetnél
-
sgeza
veterán
Nem akarjátok ezt abbahagyni? (Többekre vonatkozik.)
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #9661 üzenetére
"6 GB-om van amit külföldön is használhatok" - külföldön bárhol?
"a szállodai wifit is jó régen feltalálták már" - valóban. Olyan is többnyire, mint a csiga.
"az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába" - ha valaki gagyit vesz, az ne csodálkozzon.
"valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azok" - most jót nevettem. Valami fiatal rövidnadrág lehetsz, aki el van ájulva magától. Nevetséges vagy a trollkodásoddal, meg a nyaralásos mozizásoddal.
Ha vannak velünk gyerekek, akkor a tabletjeiket használják. -
TODI1111
veterán
válasz
MrBazsi #9658 üzenetére
Amennyiben minden engedélyt megadtál a programnak és beállítottad, hogy a kamera körüli jelzés vagy a képernyő közepén lévőt alkalmazod akkor utána, ha egy értesítésed érkezik akkor tudod a színt hozzárendelni. A töltéshez és a töltés végéhez is lehet színt rendelni. Az aod-nak folyamatosan be kell lennie kapcsolva. Az áruházból letöltesz egy tetszőleges aod-ot és beállítod, hogy csak képként üzemeljen.
-
TODI1111
veterán
válasz
"A projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol."
Változik a világ. (nem akarlak megbántami
). Mikor mi a gyerekeinkel mentünk nyaralni (már mindkettő nagykorú de még mindig eljárunk együtt néhány napra) inkább társasjátéknak, kártyának,puzzle-nak szorítottunk (szorítunk) helyet a böröndben. Az esti kirándulás, csavargás után sokkal családiasabb egy társasjátékot lejátszani, vagy egy kártyapartit legyen az magyarkártya, römikártya vagy akár solo. Szerintem próbáljátok ki biztosan nem fogtok csalódni.
-
akooos
veterán
válasz
N.YCityBoy #9667 üzenetére
Ott a grafikon, ahol látszik, hogy nem volt rátöltve
A múltkor tettem be én is 10+-ról 10 órás valós SOT-ot... le is írtam akkor, hogy miért lett annyi.
[link] -
Hát ja persze, rátöltéssel nem is kell 3 órákkal szórakoznod azt el is hiszem
Ilyen eredményeket még az S10+ sem tud...de rátöltéssel én is tudok itt mutogatni akár 10órás SOT--ot is, csak senki sem hiszi el, mint ahogy ezt sem👍
És, hogy honnan tudom? Egyértelműen látszik a görbén, hogy nem folyamatosan lefelé megy, vannak törések ahol rádugtad a töltőre
-
ak76
senior tag
válasz
N.YCityBoy #9511 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
Parallaxis #9664 üzenetére
Elolvastam...
-
icemad
nagyúr
válasz
Az a 6 giga nagyon sovány felhő mentéshez. Kb 10-15 perc 4k videó. Gondolom az is csak EU-n belül él.
-
MrBazsi
senior tag
plussz a másik bajom hogy az egyérintéses húzás menüt betették a segítő funkcióba a kisegítő lehetősgeken belül, S8on még nem így volt. ezt máshogy nem lehet használni, csak a segítő menüt bekapcsolva? annyira logikátlan így ...
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9654 üzenetére
Nem tudom milyen vacak előfizetésed lehet, de 6 GB-om van amit külföldön is használhatok. Sőt a szállodai wifit is jó régen feltalálták már.
Az SD kártya bizony elég sérülékeny, az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába.
A vinyó meg abszolút biztonságosabb, mert egyrészt ilyenkor csak rövid ideig van használva, másrészt eleve mobil használatra tervezett 2,5"-ost használok ilyen célra. Azt meg, hogy te mennyire vagy tapasztalt a kérdésben hagyjuk, valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azokA projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol.
-
-
MrBazsi
senior tag
válasz
TODI1111 #9653 üzenetére
Köszönöm, ezeket megnézem!
A bajom az hogy úgy szeretném használni mint az s8on gyárilag, bekapcsolt gyári aod, és a szinek is ugyanazok legyenek, töltésnél piros, mikor kész zöld, üzenetnél kék, messenger zöld... de a gyári odot csak elünteti, és nem csinál semmit... kell a másik app is hozzá? -
válasz
Parallaxis #9647 üzenetére
Na én még ilyenről életemben nem hallottam🤣
Mi ha nyaralni megyünk családdal pihenni megyünk és kikapcsolni, tehát mindent ami a hétköznapok során eleget használunk kikapcsolásra és mellőzésre kerül teljes mértékben!
Este pl mindig vannak programok ahol vagyunk, és nem a szobában ülünk és mozizunk, ott csak aludni szoktunk+egyebet csinálni😉 -
Byga007
aktív tag
válasz
Parallaxis #9636 üzenetére
Én nekem gond nélkül rögzít rá a telefon 4k 60 fps el.
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #9647 üzenetére
Ha nyaralni megyünk, akkor nem azért megyünk, hogy mozizzunk, azt tudunk otthon is. Az SD kártya kevésbé sérülékeny, mint egy HDD, de erről nem vitázom, mert ehhez biztosan jobban értek így látatlanban is, mint te.
"fotók/videók mennek rögtön a felhőbe" - gratulálok. Egyes helyeken (nem Mo-on!) a gatyád is rámehet.
A projektor mellé viszel vásznat is, ugye?
Egyébként úgy csinálod, ahogy akarod, csak szerintem nem ésszel. -
malisonX
aktív tag
Nem az volt a baj, hogy mindenhol a teljes ár volt kiírva, hanem hogy megvették a készletet több boltban is. A webshopon levő készletfigyelő így vagy kamu, vagy napok alatt frissül. Online meg sem tudod üzletbe rendelni, legalábbis én nem láttam rá opciót. Plusz azt sem láttam sehova kiírva, hogy meddig tart ez az akció. Úgyhogy mindenképp a lehető leghamarabb be akartam szerezni a "kicsikét"
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Tudna nkem valaki segíteni akinek működik rendesen a holey light app? akár privátban is. az istennek nem bírom működésre bírni. Igaz S10e de ez a topic jobban pörög ahogy látom. Köszönet!
-
malisonX
aktív tag
válasz
gilfoyle #9586 üzenetére
Székesfehérváron is elvitték az összeset. Köszi szépen, az utolsó darabot sikerült Dunakeszin megcsípnem.
Itt is az eredeti ár volt kiírva, ráadásul csak némi tanakodás után sikerült a csökkentett áron kiadniuk.
Sefneni: Az biztos, hogy létezik. Ajánlották nekem is a biztosítást, de eleget költöttem így is, sajnos nem hallgattam végig a részleteket
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9639 üzenetére
Mi viszünk eleve külső HDD-t, mert azon viszünk filmeket az esti mozizáshoz (meg mondjuk LG projektort is, amivel tök jól lehet mozizni a szálloda szobában
). A bőröndben alig foglalnak helyet és a gyerek jól elvan este így.
Az SD kártya lassú és sérülékeny, fotók/videók mennek rögtön a felhőbe, 4k-s cuccok meg este a HDD-re.
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Láttam, hogy páran most lecsaptak az akciós S10/S10+ -ra az Euronics üzletekben. Tőletek kérdezném, hogy náluk van lehetőség biztosítást kötni a készülékre? Egy olyan doksit találtam, ami szerint a 2 éves biztosítás 55k (az 1 éves olyan 30-32k körül volt, ha jól emlékszem.)
Előre is köszönöm, ha valaki tud ebben segíteni! -
vohanyi
senior tag
S7Edge, és S7 Edge dualról váltottunk S10plusra, ott a párom dualjába ez a módszer bevált, 2 SIM és sd kártya egyben : [link]
Nem nagy befektetés, itthon még három db. is van belőle. Hogy megéri-e, az más kérdés, tok alatt is meglátszik ... -
Teal'C
veterán
válasz
guriga1234 #9639 üzenetére
+1
Nekem is van olyan pendrive 128gb de eddig is minden nyaraláson microsd re mentettem. 12 nap képei videói azért elég szép mennyiség. De amúgy tételezzük fel hogy lezúzom a telefont és nem csak a telefon de minden adatom odavan hát mit ne mondjak tuti kiakadnék.
-
guriga1234
addikt
válasz
Na persze. Mert nyaraláshoz viszek külső HDD-t is... Sokkal egyszerűbb kártyára átrakni (nem feltétlenül oda kell rögzíteni...)
-
dkovizoli
addikt
Úgy tűnik a következő frissítéssel ugrik a bl számozása. Tehát lehet, hogy nem lehet majd onnan visszafelé romolni. XXU2ASF3 lesz
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Pont ezt akartam írni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9620 üzenetére
4k-s videózáshoz, főleg 60 fps-nél az SD kártya nem igen rúg labdába.
Egyszerű a dolog, a nap végén szépen áttolja a napi képeket, videókat egy külső vinyóra az ember és nincs gond.
-
icemad
nagyúr
válasz
Black_Raven #9627 üzenetére
A fő gond a memória kártya hiánya. A fülest kitudod váltani ezer módon, ezt nem. Kolléga elég szépen leírta, hogy mi ezzel a gond. Elég hozzá egy nyaralás, hogy hiányozzon a memóriakártya. Én is vettem fel 4k videót, 2 perc 2 GB. Egy 2 hetes nyaralás alatt nem 30-40 percet veszel fel.
-
icemad
nagyúr
válasz
guriga1234 #9620 üzenetére
Szerintem sem jó ötlet. Én elég ritkán használom a memória kártyát, de amikor igen, akkor baromi jó hogy van. Egyébként a note széria nem a kis méretéről híres, nem hiszem el, hogy nem találnának helyet neki... Jack csatlakozó ugyanez... Miért ezen spórolnak?
-
guriga1234
addikt
válasz
MunezXBK #9617 üzenetére
Vannak ugye azok a megszokott dolgok, amiket az ember a telefonján tart (pl. játékok, zenék, stb). Ezek valamekkora helyet kapásból elfoglalnak, és ha pl. egy nyaralásnál videózni is fog valaki 4k-ban, mert az ugye az otthoni UHD tévén elég meggyőző tud lenni, akkor nehogy már a telefon szabad tárhelye határozza meg, hogy még hány percig kamerázhatok (a 4k-s felvételek zabálják a tárhelyet). És ha a microSD betelik, akkor betehetek egy másikat.
Felhős megoldással meg ne jöjjön senki, mert egyrészt külföldön az elég húzós tud lenni, ha a csiga tempót nem is vesszük figyelembe, meg akkora felhős tárhely sincs pariban sem kapacitásban, sem árban, mint a gombokért megvehető kártya. -
Teal'C
veterán
válasz
MunezXBK #9617 üzenetére
Ez igaz lehet de pl nekem egy 1Tb os van mégis benne van a korábbi telefonból az 512gb-s kártya mert sok mindent oda mentek el.
Másrészt a samutol azért nem várnám hogy valami ész érvel alá is fogják támasztani hogy erre a lépésre szükség volt. Mikor más telefonjaikba meg épp most vezették be az egy tálcán 2sim+msd megoldást. Lást A50 pl. -
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos az Edge világító széleket nem tudom előcsalogatni. Letöltöttem az EdgeLighting+t, de nem jelez semmire amit beállítottam.
Volt hasonló problémátok? -
alasoh
aktív tag
válasz
guriga1234 #9609 üzenetére
Nem zavar félreértés ne essék, csak szerettem: mérés után mindig úgy tudtam elmenteni az adott eredményt, hogy rendeltem mellé egy állapotot. Pl.: "intenzív testmozgás". Ezt a stressz mérés után ebben a formában már nem tudtam megtenni. Esetleg a szerelmes és az izgatott közül választhatok
Mondom csak jó "poén" volt, nem létszükség...Uslander: Lehet tényleg az oxigénhiány miatt pánikoltam!
-
Teal'C
veterán
Most olvastam hogy a Samsung a Note10 ben nem csak a jack csatlakozót fogja kihagyni hanem a microsd helyet is.
Úgy érzem a szerelmünk hamar barátsággá fog szelidülni ha ezt az ütemet folytatják! Eddig minden zászlóshajót megvettem de lehet ez lesz az első ami kimarad.
-
alasoh
aktív tag
válasz
guriga1234 #9602 üzenetére
Igen, azzal nincs is baj. A bajom az, hogy már csak az oxigénszintet külön mérni nem lehet...
Na, mindegy... nem létszükség, csak edzés után szerettem használni. -
alasoh
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max