- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #9661 üzenetére
"6 GB-om van amit külföldön is használhatok" - külföldön bárhol?
"a szállodai wifit is jó régen feltalálták már" - valóban. Olyan is többnyire, mint a csiga.
"az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába" - ha valaki gagyit vesz, az ne csodálkozzon.
"valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azok" - most jót nevettem. Valami fiatal rövidnadrág lehetsz, aki el van ájulva magától. Nevetséges vagy a trollkodásoddal, meg a nyaralásos mozizásoddal.
Ha vannak velünk gyerekek, akkor a tabletjeiket használják. -
TODI1111
veterán
válasz
"A projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol."
Változik a világ. (nem akarlak megbántami
). Mikor mi a gyerekeinkel mentünk nyaralni (már mindkettő nagykorú de még mindig eljárunk együtt néhány napra) inkább társasjátéknak, kártyának,puzzle-nak szorítottunk (szorítunk) helyet a böröndben. Az esti kirándulás, csavargás után sokkal családiasabb egy társasjátékot lejátszani, vagy egy kártyapartit legyen az magyarkártya, römikártya vagy akár solo. Szerintem próbáljátok ki biztosan nem fogtok csalódni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Az a 6 giga nagyon sovány felhő mentéshez. Kb 10-15 perc 4k videó. Gondolom az is csak EU-n belül él.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest