- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kekedi
senior tag
válasz
Sefneni #3460 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Próbáltam már utána nézni, de sajnos nem találtam semmi árdiagramot vagy ilyesmit.
Eddig csak az árukeresőre tudtam hagyatkozni. Megnéztem a korábbi modelleket (mint pl.: S9, S8 és S7-esek)
Mind év eleje környékén jelentek ugye meg. A legelső nagyobb eséseket nyár végén figyeltem meg. Majd egy kis stagnálás, karácsonykor kisebb esés, majd ismét estek az árak miután megjelentek az újabb szériák, aztán nyáron megint estek az áruk.stb stb stb.
De nagyon szívesen megnéznék én is egy szolgáltatós árdiagramot a korábbi modelleknél.
Szerk:
Közben megnéztem a Telenort. kb. 2 hete elmentettem az akori árukat. Az S10e és az S10 5 ezer Ft-tal csökkentek.Nem sok nem sok, de remélhetőleg folytatódik.
(Ezt Blue+S tarifacsomaggal néztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest