- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9654 üzenetére
Nem tudom milyen vacak előfizetésed lehet, de 6 GB-om van amit külföldön is használhatok. Sőt a szállodai wifit is jó régen feltalálták már.
Az SD kártya bizony elég sérülékeny, az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába.
A vinyó meg abszolút biztonságosabb, mert egyrészt ilyenkor csak rövid ideig van használva, másrészt eleve mobil használatra tervezett 2,5"-ost használok ilyen célra. Azt meg, hogy te mennyire vagy tapasztalt a kérdésben hagyjuk, valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azokA projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest