- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
mihail38 #31293 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy ugyanarról beszéltek? A kolléga azt sérelmezi, hogy a képernyő adott ponton történő megérintése esetén nem villan fel a vaku, hogy a fókuszálást elvégezze. A fényképezéskor neki is villan a fókuszáláshoz, de nem a kijelölt pontra, mert arra nem villan fel.
-
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #31289 üzenetére
Csakhogy tényleg érthető legyek. Nálatok tényleg igy működik?
https://youtube.com/shorts/vZ69F1ckaFs?feature=share -
janaman01
addikt
Tisztázzuk. Ha fényképezek akár automata vakuval, akár vakuval és a gombra kattintok akkor ugye fényképezés előtt bevillan, nyilván...ez igy ebben a formában működik
Én most arra gondoltam hogy mikor a képernyön rányomok egy objektumra hogy ráfokuszáljon, akkor nem villan be előtte a vaku.( note 8, s7 edge meg még sorolhatnám úgy működik, hogy rányomok a képernyőn egy objektumra ugye hogy felvegye rá a fokuszt , akkor felvillan a vaku és utána fényképezek akkor már csak egyszer villan. Vagy ahogy az s10 is fényképezek és elöször felvillan utána a fotózáskor megint..namost az elöző verziót nálam nem tudja az s10 nálam ..
Protezis kösz a jótanácsot az lesz... -
janaman01
addikt
Sziasztok. Nem nagyon szoktam fotózni vakuval, de most egy sötét helyre kellett befotózni...
Most ezt megint igy el...aszták vagy csak nálam nem jó? Ugye sötét helyre be, rányomok a képernyőre de nem villan fel a vaku és igy arra fókuszál épp amire akar...elő kellett megint venni az s7 edgét , az kapásból rányomtam, felvillant a vaku utána ugye fotóz vakuval és kristálytiszta kép
Az s10+ meg szerencsétlenkedik mert vaku felvillanása nélkül nem tudja hová kéne fókuszálnia... -
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #31279 üzenetére
Tudom, de inkább az, főként, hogy használható hozzá az S pen. Az is eszembe jutott már, hogy nem lesz külön Note, hanem az S ultra veszi át annak a szerepét.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Krissz1983 #31280 üzenetére
NFC-n keresztül. Minden Banknak megvan ehhez a saját alkalmazása, én pl. BP.Bankét használom, OTP-nek aSimple. Leirása banki oldalakon. Nagyon régota nem használok se kp.-t,se bankkártyát.
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hogy nagyon láma kérdés de hogy az Istenben lehet vagy hogyan a legegyszerűbb a telefonom bankártyaként használni?
Most használnám először így.
Előre is köszönöm a segítséget -
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #31274 üzenetére
Szerintem az inkább Note. A + szerintem jobban megfelelője.
-
Taci
addikt
válasz
csorbajeno #31274 üzenetére
Szerintem nem, az Ultra az egy új kategóriaként jött be az S20-nál: nagyobb, "telipakoltabb, ultrább" - kamerában mindenképp.
@csaba1203: Minden téren van fejlődés, de véleményem szerint csak annyi, ami miatt az új telefonnál a "régi" nyitóárat tartani lehetne. Ezek az árak viszont... Benne van biztosan a Covid-helyzet is, illetve az is, hogy ha az Apple megteheti, akkor ők is. És megtehették, mert viszik, mint a cukrot. Szóval ez olcsóbb nem nagyon lesz (nyitóár)... Még ha mondjuk a Covid-ra fogták a drágulást (nyersanyag, logisztikai kihívások stb.), és ha az a közeljövőben normalizálódik is, nem fogják olcsóbban adni, mert... miért is tennék, ha ennyiért is viszik, és rekordokat döntögetnek az eladások?
De szerintem nem a mi nem-vásárlásaink fognak hiányozni nekik.
-
csaba1203
addikt
-
Taci
addikt
válasz
csaba1203 #31269 üzenetére
Csak S21 (sima, +, Ultra)-beszámításánál járna a +65e, szóval eléggé behatárolt.
De eszméletlen árak vannak most, szóval nem lesz csere. (Nem tudom, valaha fog-e még lejjebb menni, hisz' kapkodják az S21-eket ezeken a nonszensz árakon is - miért is adnák akkor olcsóbban?
330e Ft most a sima S21. 260e Ft-ért vettem az akkori legjobb S-Samsungot (S10+) majd' 2 éve. Annak a mostani megfelelője az S21+, ami 410e Ft...)
Majd talán S21FE. Csak azért jött a csere ötlete, mert lassan vége a garancia 2. évének is, előtte még talán jó ötlet lenne cserélni - ha van mire. -
Taci
addikt
válasz
szilvaspet #31265 üzenetére
Ah, köszi, hát ezért nem láttam még, mert az egyből kikapcsoltam.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Fényképezésnél ha dokumentumot fényképeznék akkor feljön egy opció, hogy szkennelés.
Azt meg lehet csinálni valahogy, hogy ne jpg-ben szkenneljen hanem pdf-ben? Vagy ehhez mindenképp külső program kell?
köszi. -
Taci
addikt
Van valakinek tapasztalata a Samsung Experience Store készülékbeszámításával?
https://sestore.hu/trade-in/Telefonon/emailben nem hajlandóak árat mondani, még akkor sem, ha azt kérem, mondják meg, ha bevisz valaki egy tökéletes készüléket (ott előttük bontják ki frissen a dobozból mondjuk), azért mennyit adnának. Azt mondják, csak személyesen.
Amúgy csak tippre, de azt mondom, kb. olyan árakon dolgoznak, mint a Rendo - vagy pont velük dolgoznak együtt. És ott 89.100 Ft-ot adnának most egy makulátlan S10+-ért:
[link]Jól sejtem, hogy itt is ilyen árakkal lehet számolni?
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
A napokban cseréltek kijelzőt az S10+ te lomon kerek 100.000 Ft volt hivatalos samsung szervizben, ez csak infó azoknak akik terveznek cserélni.
A kérdésem a következő lenne, ismeri valaki ezt a márkát Best Suit,
érdemes rá lecserélni a gyári fóliát, mert ilyen típusú fóliát ajánlottak hozzá.
Csatolok hozzá pár képet is:
-
S@c@
őstag
Sziasztok! Az s10nel a kijelzo beallitasnal van meg mozi es fenykep mod? Vagy mar csak adaptiv es termeszetes van? Valamint vadi uj telefon 5 ora sotot kibir atlagos használattal?
-
mihail38
senior tag
válasz
csorbajeno #31249 üzenetére
Nem nem, csak mi segítünk azzal, hogy teszteljük a frissitést előre!
-
mihail38
senior tag
S10+ ra Megjött a juniusi frissités! (XEH)
-
Ricardo
titán
Megjött a májusi frissítés. S10 TMH
-
zoo8800
veterán
Telekom S10-re is kijött a májusi
-
lafaty80
addikt
Érdekes fejlemény :)
Kerestem a neten ezt a dolgit, hogy ota nem frissít. Azt írták, hogy talán köze lehet smartswitch app-hoz.
Na, 6x nyomtam frissítésre és semmi, majd beállítások - alkalmazások - smartswitch - kényszerített leállítás. Aztán megint frissítettem és egyből jelezte, hogy van update és szwdi is már le fue3/fue3/fue1.
Próbálja ki más is, hátha nem csak véletlen egybeesés volt :) -
h_benjamin
aktív tag
10+ra megjött XEH 153mega.
-
KunEmber
senior tag
válasz
csorbajeno #31239 üzenetére
A helyzet az, hogy az is meg van adva. Ezért érthetetlen.
-
dkovizoli
addikt
Elkezdtek szállingózni a júniusi romok
-
dvtkfan
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor kipróbálom az uv-t!
-
válasz
dvtkfan #31234 üzenetére
A spigen az sima fólia, felrakás után olyan mintha narancsbőrös lenne, a tapintása is rosszabb mint az üvegnek. A másik az üveg, uv ragasztós, nekem ilyen van rajta, érzésre ugyanolyan a tapintása mint az eredeti képernyőé. Ha jól rakod fel, akkor észre sem lehet venni, hogy rajta van tökéletesen illeszkedik és tokbarát.
-
Szajo
őstag
Világító szélek értesítésekeknél a Vibert hogy bírom rávenni, hogy úgy jelenjen meg? Barátnőm A51-én műkodik.
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Ricardo #31225 üzenetére
Régebben amennyit "mókoltam" a telefonjaimat, érdekes módon S7 óta már csak gyári megoldásokkal használtam a samu telókat. Annyit szoktam tenni, ha szolgáltatós volt, hogy független firmware-et tettem fel elsőnek. Ez most elmaradt S10-nél és maradt T-s....sajnos
Most már annyira belaktam és használom sok helyen hitelesítőnek is, hogy nincs idegzetem cserélni.
Így várok és várok.... bár tuti, ha most kézzel feltenném, aznap vagy legkésőbb másnap megjönne ota-n is -
KunEmber
senior tag
Sziasztok! Google Térképhez szeretnék segítséget kérni. Ezt használom vezetésre, és a hosszú autópályás útszakaszok alatt kikapcsolom a kijelzőt, hogy kevesebbet fogyasszon. Kikapcsolt kijelző mellett is ment viszont eddig a navigáció, ha baleset, bármi miatt kerülni kellett, mondta az infókat. Tehát aktív volt a GPS. Most viszont valamiért mindig azt mondja, hogy nincs GPS jel.
Próbáltam pár dolgot, de segítsetek légyszi, mit tudnék még a probléma ellen tenni:
- az app nincs sem az alvó és mélyalvó alkalmazások között
- a soha nem alvó alkalmazások közé nem tudom a plusz jellel berakni, nem jelenik meg a Térkép, mint választható program
- adaptív akkumulátorkezelés be van kapcsolva, talán ez adhat még gyanúra okot
- alkalmazások menüpontban engedélyezve van a háttérbeli tevékenység
- ugyanitt nem optimalizáltra van téve az akkumulátorhasználatLétezhet, hogy a Samsung az adaptív akkukezelés miatt kikapcsolja a GPS-t lezárt kijelzővel? Van egyéb ötlet amit még megnézhetek?
-
Taci
addikt
Ez talán szolgáltatófüggő, és talán az adott országban lévő szolgáltató kéri/erőlteti az újraindítást valamilyen oknál fogva (jó eséllyel a roaminghoz köthetően), és ez szoftveresen így van megoldva.
Találtam korábbi hasonló bejegyzést is egy gyors Google-kereséssel:
[link] -
weiss
addikt
Helló, bedobom ide is, hátha: [link]
-
lafaty80
addikt
válasz
csorbajeno #31222 üzenetére
1 hete nyomkodom
de semmi
-
janaman01
addikt
válasz
csorbajeno #31217 üzenetére
Jogos. Az s7 kapott 3 havonta már a vége felé..
-
dkovizoli
addikt
válasz
csorbajeno #31217 üzenetére
Mivel a hírek szerint még az android 12-őt is megkapja a 10-es széria ezért biztos vagyok benne, hogy még minimum egy, de inkább két évig jönni fognak a havi biztonsági frissítések. Gondolom a 12-öt kb egy év múlva kapja meg az s10 sorozat. Az s8-is valahogy az idei év elejéig kapott havonta, pedig az két évvel korábbi kiadás.
-
dkovizoli
addikt
válasz
magyar1997 #31216 üzenetére
Gondolom TMH és a májusi, mert avval ismét késtek egy keveset.
-
-
sgeza
veterán
-
Lajcsika
tag
S 10 XEH júniusi OTA-n megjött.
-
Laki
tag
Á elmult 2 éves már
-
Laki
tag
Nekem ujabban nemmegy a gyorstöltés pedig bevan kapcsolva.Másik töltövel sem.Simán megy gond nélkül.Csak nálam lehet bibi vagy elcsesztek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest