Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23901) mrThomi válasza mrThomi (#23884) üzenetére


mrThomi
addikt

:F

(#23902) csorbajeno válasza mrThomi (#23901) üzenetére


csorbajeno
veterán

Én nem tudom forintban sem az árakat, nemhogy euróban. Javaslom nézd meg az ottani használt piaci árakat. Feltételezem, a többiek is hasonló helyzetben vannak, ezért nem válaszolt senki. :)

(#23903) mrThomi válasza csorbajeno (#23902) üzenetére


mrThomi
addikt

Eddig ahogy néztem 550-650 euró között mozognak itt a használtpiacon. Gondolom otthon magyarba átszámolva forintért ennyiért eladhatatlan

(#23904) sgeza válasza sub71 (#23890) üzenetére


sgeza
veterán

Hogy lehet, hogy válaszol? Nálam nincs benne magyar nyelv. A Google Assistantról beszélsz te is? Ez esetben megnéznéd, hogy a Google szolgáltatásoknak mi a verziója nálad? Köszi!

(#23905) csorbajeno válasza mrThomi (#23903) üzenetére


csorbajeno
veterán

Hát igen, jól gondolod. Még azzal együtt is, hogy kerámia hátlapos és 512GB verzió. Szerintem 50-100 eurót itt el kell még engedned belőle.

(#23906) sgeza


sgeza
veterán

Rájött már valaki, hogy a nemrégiben frissült kereső esetén a home gomb hosszan nyomására miként állítható vissza hagyományos kereső megnyitása?

Ezzel van kapcsolatban a következő kérdésem is Android Auto felhasználókhoz: a kormányon a hang gommbbal vagy az autó képernyőjén a hangbeviteli gombbal eddig a hangbeviteles kereső volt elérhető, amivel például a Wazén belül bemondtam a címet/céget, ahova menni akartam, és simán dobta az eredményeket. Most viszont ezt a nyomorult Assistantot akarja előhívni. Mivel ki van kapcsolva, ezért azt mondja nekem angol akcentussal, de magyar szöveggel, hogy kapcsoljam be az Assistantot, mert az lesz az igazi kánaán nekem, addig nem hajlandó ezzel így semmit kezdeni nekem. De nem akarom bekapcsolni, mert egyelőre ez így elég béna eredményt ad, hogy nem tud magyarul. A sima hangkereső tökéletes volt eddig. Nem lenne bajom az Assistanttal, ha csak és kizárólag az Android Auto használatakor aktivizálná magát, a sima home gombbal pedig a hagyományos keresőm nyílna meg, mint korábban.

Neten keresve még nem igazán találtam megoldást, de más is feltette már ezt a kérdést.

Ötlet?

(#23907) csorbajeno válasza sgeza (#23906) üzenetére


csorbajeno
veterán

Húú barátom, ha már te sem tudsz megoldást egy ilyen problémára, ott már nagy baj van.... :Y
Én még nem öltem energiát ennek a felfedezésébe, igaz Android Autó lehetőségem sincs, de megnézem majd, mit lehet ebből kihozni. :R

Most hirtelen az jutott az eszembe, hogy kivételesen a Waze helyett kipróbálnád a Google térképet? Azzal hogy működik együtt?

[ Szerkesztve ]

(#23908) sgeza válasza csorbajeno (#23907) üzenetére


sgeza
veterán

:DD :C :R
Valójában nem számít, hogy melyikkel használom, mert a hangbevitel az ott még az Android Auto környezet része, nem magán a Wazén belül van. Megnézem majd, de tuti, hogy a Google térképpel is ugyanaz lesz a helyzet.
Ami jobban zavar - bár nem halok bele -, hogy a home gomb kikapcsolt Assist esetén is hülyén jelenik meg, mert állandóan rá akar beszélni az Assistra, és nem közvetlenül a sima kereső felület jön be. Tehát még nyomkodnom kell, hogy értelmesen tudjak keresni. Értem én, hogy nagyon okos ez az Assistant, meg biztos hamarosan tud majd magyarul is, de a legkevésbé sem fogok beszélgetni egy telefonnal a mindennapi használat során. Olyankor nekem a sima kereső, ami a leginkább megfelelő. Ellenben az autóban már látnám hasznát, viszont nem lehet a kettőt függetleníteni. Rosszabb most, mint korábban volt. Agyrém.

De egyébként másnál is ilyen, vagy nálam ment el valami?

[ Szerkesztve ]

(#23909) icemad válasza sgeza (#23908) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Simán vissza lehet állítani. Beállításoknál keress rá az eszközasszisztens alkalmazásokra. Azon belül tudsz választani.


Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#23910) sgeza válasza icemad (#23909) üzenetére


sgeza
veterán

Ezt tudom, de nem ez az én problémám. Ez nincs elállítva, a Google van beállítva rá. Csak éppen nem a korábbi normál kereső ablak jelenik meg, hanem az Assistant, ha be van kapcsolva, ha meg nem, akkor pedig azt javasolja, hogy jobban tenném, has bekapcsolnám, ahelyett, hogy a hagyományos kereső jelenne meg közvetlenül. Ezek szerint nálad még nem frissült erre a verzióra. Majd hamarosan meglátod, miről beszélek! :D
Azért köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#23911) Mydgard


Mydgard
tag

Hello! Egy oskovulet Samsung A3 2017-rol most ujitok egy Galaxy S10-re. A notebook.hu-nal pillanatnyilag 219k HUF-ert vesztegetik, 0% THM-es hitellel, ez igy igen kenyelmes valasztas nekem. Egy Xiaomi Mi 10-est neztem eddig, az 229k de nem talaltam ilyen jo dealt, igy Samsung lesz. Remelem jol valasztottam. 😊

HP Omen 15 | Intel® Core™ i7-10750H | NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 Max-Q | 16GB DDR4 | 1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD

(#23912) csorbajeno válasza Mydgard (#23911) üzenetére


csorbajeno
veterán

Szerintem jól döntöttél. Üdv a csapatban! :C

(#23913) akooos


akooos
veterán

Én egyre kevésbé szeretem ezt a telefont egyébként. Tudom, kit érdekel, de leírom a negatív tapasztalatokat is.
Volt korábban a random eltűnő 4g/wifi probléma (mikor kapcsolat van, de élő net nincs mögötte). Ez most random előjött nálam megint és néha nem elég a repülőmód ki-be kapcsolása.

A ragasztó elválása az üveg és kijelző között, ami érintésre elég durva pattogó hangot ad ki elég idegesítő, hogy csúcskategóriában egy soha le nem ejtett telefonon ez megtörténik.

Az utóbbi időben a GPS kapcsolat is elég gyenge. Mindig használom a wazet ha megyek valahova, mostanában gyakran fordult elő, hogy vagy keresztben megyek az úton szerinte, vagy cikkcakkban be a Dunába, fel a sínre stb...

A featureök nagyon jók továbbra is, de vannak idegesítő dolgok benne. Most fogom feltenni rá a júniusi updatet, hátha csodát tartalmaz :)

(#23914) csorbajeno válasza akooos (#23913) üzenetére


csorbajeno
veterán

Nálam szerencsére az általad leírt problémák egyike sem áll fent, így mi boldogan használjuk a telefont. Ezzel együtt teljes mértékig megértem, hogy kezdesz kiábrándulni, mert ilyen hibákkal én sem lennék boldog. De azon az állásponton vagyok, hogy ez egyedi hiba lesz nálad.

(#23915) akooos válasza csorbajeno (#23914) üzenetére


akooos
veterán

A mobilnet random eltűnése volt tárgyalva itt is a topikban, a képernyő pattogás redditen jött elő google alapján, gps-ről máshol nem olvastam. A képernyő nyilván nem oldódik meg szerviz nélkül, de ha a másik kettő sem, akkor újrahúzom az egészet nulláról, hátha segít valamit.

(#23916) mrThomi válasza csorbajeno (#23905) üzenetére


mrThomi
addikt

550 euróért sikerült eladnom és ma vettem egy Note 10+ t 750 €-ért a Saturnba. Dúrva hogy átszámolva "csak" 250 ezer Ft volt. Ezúton is köszi mindenkinek aki valamilyen formába segített itt a fórumon, igaz utoljára 1 éve írtam kb.
Szevasztok :R

(#23917) csorbajeno válasza mrThomi (#23916) üzenetére


csorbajeno
veterán

Gratulálok az újhoz, használd megelégedéssel :)

(#23918) sub71 válasza sgeza (#23904) üzenetére


sub71
aktív tag

Beállitás/nyelv,bevitel/szövegfelolvasó... itt beállítottam a google szövegfelolvasót. Alatta letöltöttem a magyar nyelvet. A google voice assistban beállítottam az Angolt elsődlegesnek, a Magyart másodlagos nyelvnek. Ha kimondom hogy "ok google" és utána a milyen magas..., akkor magyarul kimondja hogy háromszáz m. Sőt a kocsiban az android autós fejegység magyarul olvasta fel a messenger üzeneteket egy ideig, de sajna az visszaváltott angolra valamiért.
Verziószám: 10-5771379

(#23919) sgeza válasza sub71 (#23918) üzenetére


sgeza
veterán

Köszi, utánanézek!
Ez a verzió konkrétan minek a verziója? Mert nekem 11.xxx a Google alkalmazás verziószáma. És pont egy frissítés után lett béna. Az Assistant meg nem tud még magyarul, ezért nem értem a dolgot.

[ Szerkesztve ]

(#23920) sub71 válasza sgeza (#23919) üzenetére


sub71
aktív tag

"A google szolgáltatások keretrendszer" verziószámát kérdezted, ha csak félre nem értettem.... az előző frissítésig olvasta fel a kocsi magyar kiejtéssel a messenger üzenetet, azóta angolul és ha őssze van kötve az autóval az "ok google" utasításra sem reagál. De most hogy szóbakerült nekifekszem mégegyszer hátha sikerül beállitani mindent újra.

(#23921) sgeza válasza sub71 (#23920) üzenetére


sgeza
veterán

Valójában nem tudom, hogy pontosan melyik tartozik ehhez. Annak a verziószáma nekem is az. De van még simán a Google alkalmazás, ami elvileg maga a kereső, meg a Google play szolgáltatásoknak is lehet ehhez köze.

Viszont van fejlemény! Sikerült elérnem, hogy magyarul értsen meg, és magyarul is válaszoljon, így nekem is megmondja, hogy 300m az Eiffel torony. Na viszont ezt csak úgy, ha kijelentkezek a Google keresőből! Majd megnézem, hogy így működik-e az Android autóban a hanggal történő címzés. Remélem igen, mert akkor így hagyom.
Amint bejelentkezem, onnantól nem hajlandó csak angolul működni. Az Assistantot meg nem lehet külön leválasztani. Vagyis eddig még nem sikerült. Pedig úgy rémlik, régebben volt valami ilyen, hogy oda külön kellett a fiókot engedélyezni. Ha valaki tudja, ne tartsa magában!

(#23922) sub71 válasza sgeza (#23921) üzenetére


sub71
aktív tag

Akkor ha jól értem a dolgot, részben tudtam segíteni és neked is működik. :C Szerintem egyre jobb lesz ez, még 1 év és már ténylegesen használható lesz magyarul is...

[ Szerkesztve ]

(#23923) sgeza válasza sub71 (#23922) üzenetére


sgeza
veterán

Segítettél, igen. Bár sajnos most ez pont egy visszalépéssel volt orvosolható, mert még nem működik teljesen.

[ Szerkesztve ]

(#23924) Lajcsika válasza sgeza (#23923) üzenetére


Lajcsika
tag

Az a baj ennek így semmi értelme,ha kijelentkezel. Hangra nem aktiválódik,tapra max. megmondja amit kérdeztél,de se a naptáradat,se az emailjedet nem tudja megnyitni, semmit nem tud csinálni azon kívül,hogy keres. Ez nem hangasszisztens hanem hanggal kereső lesz belőle. Egy lámpát nem tudsz vele felkapcsoltani vagy bármit.

(#23925) MikeWazowski válasza sub71 (#23918) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Ezt leírod reszletesebben is? Megkoszonnem. Már rögtön az elején elakadtam, hogy hol kell keresni.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#23926) MikeWazowski válasza MikeWazowski (#23925) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Már csak ezt a részt nem tudom : A google voice assistban beállítottam az Angolt elsődlegesnek, a Magyart másodlagos nyelvnek. Ezt hol találom?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#23927) sgeza válasza Lajcsika (#23924) üzenetére


sgeza
veterán

Tudom, de alapvetően engem nem is érdekel az Assistant. A fő problémám az, hogy az utolsó frissítés óta megváltozott a kereső, és állandóan asszisztenskedni akar. Ezért nem tudom az Android autót most hanggal utasítani, hogy milyen címre akarok menni, ahogy korábban egyébként működött. Engem egyedül ez érdekel. Így, hogy kijelentkezek, megért magyarul. Amint belépek, angolra vált, és újra bekavar az asszisztens. Még nem néztem, de remélem, hogy így működni fog az autóban a hanggal keresés.

[ Szerkesztve ]

(#23928) sub71 válasza MikeWazowski (#23925) üzenetére


sub71
aktív tag

Nyelv,bevitel/képernyő-billenzyűzet/Google hangalapú gepelés
Itt nézd végig az összes pontot...

Lajcsika: igen most még visszalépés magyar nyelven használni, de látni a fejlődést és hogy foglalkoznak vele, ráadásul én ki sem jelentkezem, akkor is így működik, hangra aktiválódik...

[ Szerkesztve ]

(#23929) sgeza válasza sub71 (#23928) üzenetére


sgeza
veterán

Neked bejelentkezve is magyarul értelmezi? Nekem olyankor csak angolul hajlandó. Mi van neked az Assistban?

(#23930) sub71 válasza sgeza (#23929) üzenetére


sub71
aktív tag

Az a baj, hogy minden google frissítésnél változik kicsit a beállítások szerkezete, amit egy hónapja az első menüpontban lehetett állítani, azt átrakják egy totál más helyre.pl amit írtál hogy a home gomb hosszú nyomására nem a kereső jön be, és az Assistant mindíg okoskodik.Ezzel én is szenvedtem egy fél éve, de rájöttem mit, hogyan kell állítani, erre most hogy segíteni akartam neked már a menüjét sem talalom az eddigi helyén :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#23931) Lajcsika válasza sub71 (#23928) üzenetére


Lajcsika
tag

Én használom okos otthon irányításához,Android autohoz,rutinokat hoztam létre,stb. és ez csak angol nyelvre állított telefonnal,angolul megy normálisan,arról nem is beszélve,ha a telót magyarra állítom jóval kevesebb funkciója üzemel. Sajnos nyelv illetve régió függő a dolog és még azon belül is szerver oldalról mit kapcsolnak be.

(#23932) sub71 válasza Lajcsika (#23931) üzenetére


sub71
aktív tag

Persze értem. Komoly dolgokhoz angol, német beállítás kell! Magyarul csak alapszintű dolgokra képes. Én csak annyit jegyeztem meg hogy fejlődik, most már szórakozni, mutogatni hogy "jééé ez ért magyarul" jó. Én már azzal is elégedett leszek ha 1-2 év múlva felkapcsolja a lámpát, felhívja az asszonyt és naptár bejegyzést készít magyar hangalapu parancsra...android autót én is használom. Amint összedugom a kocsival, elfelejt magyarul és az "ok google" sem működik, pedig 2 hónappal etelőtt még az autóban is minden ment magyarul is (az a kevés amit tud így)....

[ Szerkesztve ]

(#23933) MikeWazowski válasza sub71 (#23928) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Köszönöm, a Google widgetet használod? Nekem egy ideig benne volt hogy mondja hogy ok google... Most nincs benne. Neked benne van ez a szöveg?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#23934) sub71 válasza MikeWazowski (#23933) üzenetére


sub71
aktív tag

Igen benne van. Amit az elöbb linkeltem, ott a Voice Match menüben lehet aktiválni.

(#23935) sgeza válasza sub71 (#23930) üzenetére


sgeza
veterán

Nem ugyanaz a helyzet most, mint ami neked volt fél éve. Ez a jelenség egy mostani frissítéssel érkezett. Megváltozott kicsit a kereső, és erőszakoskodik, hogy használjam az Assistot, ez meg így elcseszte a gombnyomásos hangkeresés lehetőséget az Android autóban, illetve nem a sima kereső, hanem az Assistant jelenik meg a home gombra. Hiába kapcsolom ki az Assistantot, akkor sem értelmesen jelenik meg, hanem egy Assistant javasoló megjelenés tárul elém, ami nem egyből a sima kereső. Többet kell bökdösnöm hozzá. Nem érdekelne az egész, ha a hangalapú keresést továbbra is be lehetne állítani gombnyomásra, mert az eddig magyarul értette amit mondok, és normálisan tudtam címet megadni. Nem akarok vele társalogni, egyszerűen csak hanggal bemondani valamit gépelés helyett, ami eddig így ment, most viszont nem.

[ Szerkesztve ]

(#23936) sub71 válasza sgeza (#23935) üzenetére


sub71
aktív tag

Amikor nálam jelentkezett az Assistant okoskodása fél éve, akkor a beállításokban (amit icemad linkelt neked) még külön szerepelt az egyszerü gooogle keresés és az Assistant, úgy emlékszem ez utóbbi még külön alkalmazás volt akkor. Ott beállítottam alapértelmezettre a google keresőt és azóta békén hagy! Erre írtam hogy folyamatosan változik a beállítás szerkezete, mert már nem ott és nem úgy lehet állítgatni a dolgokat, ezt pl már sehogy...

[ Szerkesztve ]

(#23937) sgeza válasza sub71 (#23936) üzenetére


sgeza
veterán

Igen, de ott nincs külön az asszisztens, csak a Google keresőnek (még persze a bixby-nek) van ott a választási lehetősége.

(#23938) MikeWazowski válasza sub71 (#23934) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Voice match menübe nekem nem történik semmi. Nézi mi van a wifin kiirja hogy semmi és ennyi. Nekem ez a magyar szöveg hogy hány méter nem működik. Fogalmam sincs miért. És mostmar a widgetbe sincs hogy mondd hey google, lehet valamit elallitottam.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#23939) sub71 válasza sgeza (#23937) üzenetére


sub71
aktív tag

Ezt mondtam én is. Régen külön opció volt google search/google voice, most már egy itegrált szolgaltatás(Assistant)és nincs ilyen állítási lehetőség abban a menüben... máshol, más formában persze most is állítható dolgok ezek ...

[ Szerkesztve ]

(#23940) sgeza válasza sub71 (#23939) üzenetére


sgeza
veterán

De ez az, hogy nem állítható. Ha be van kapcsolva az Assistant, akkor azt akarja használni (joggal), de ha nincs, akkor nem Voice search van, mint eddig, hanem mindenáron az Assistantot javasolja, és az Android autóban nem keresni akar hangra, mint eddig, hanem közli velem, hogy csak akkor működik, ha bekapcsolom az Assistantot.

[ Szerkesztve ]

(#23941) sub71 válasza sgeza (#23940) üzenetére


sub71
aktív tag

Ez így szívás nagyon! Remélem ez nem telefonbeállítás függő és ha költözöm egy új mobilra a google emlékszik az eddigi beállításomra és minden úgy fog működni, mint ezen:
-ha akarom angol a keresés nyelve, ha akarom magyar.
- nem pofátlankodik állandóan az Assistant
- home gombra a sima kereső ugrik fel.
-bejelentkezve is "ért magyarul"
...Vagy ez csak hiú ábránd... :F

[ Szerkesztve ]

(#23942) sgeza válasza sub71 (#23941) üzenetére


sgeza
veterán

Ha majd az Assistantban lesz normálisan magyar nyelv, akkor nem lesz ez ekkora probléma, viszont ettől függetlenül nem tudom, hogy miért nem állítható be csak simán hangalapú keresés, illetve a sima kereső az Assistant helyett. Hátha lesz erre is majd egy beállítás egy következő frissítéssel!

[ Szerkesztve ]

(#23943) sub71 válasza sgeza (#23940) üzenetére


sub71
aktív tag

"de ha nincs, akkor nem Voice search van, mint eddig, hanem mindenáron az Assistantot javasolja"
Azért, mert a Voice search régen része volt az alap Androidnak. Most külön letölthető [App] lett, mivel már komplett Assitant van! Próbáld ki, ha telepíted mi történik...

(#23944) Hülyeséget Írtam! Már látom ez egy másik Voice search és nem az, amire gondoltam...Bocs... Durva, ott is azt írják hogy ki kell kapcsolni a Google Assistant alkalmazást. Húúúú bakker! Remélem nekem marad minden :Y

[ Szerkesztve ]

(#23944) sgeza válasza sub71 (#23943) üzenetére


sgeza
veterán

Köszi, megnézem!
Bár ez nem a Google terméke, hanem egy harmadik cégé, valami Prometheus. A Google hangkeresés továbbra is része a keresőjének egyébként, csak nem az jön elő alapból!
Egyébként más is problémázik ezen, ez csak egy a gondolom sok közül:
[link]

Nekem úgy kellene, mint ahogy eddig működött:
- telefonon sima kereső a home gombbal
- autóban hang alapú keresés a az Android auto mikrofon gombjára vagy a kormány hanghívás gombjára hosszan nyomva
Eddig így volt. Ezt az állapotot akarnám vissza.

[ Szerkesztve ]

(#23945) sub71 válasza sgeza (#23944) üzenetére


sub71
aktív tag

Kimentem a kocsiban próbálgattam az Android autót. Most magyarul is feléled a kocsi kijelzőjén is a keresés, ha mondom neki az "Ok Google"-t. Nem kell sem az autó mikrofon gombját megnyomni, sem a telefonhoz hozzáérni. A benzinkút találatokat mutatja a közelemben navigáció és vezetés módban is, ha mondom hogy benzinkút. Minden alkalommal válaszol is magyarul valamit, akár érti a kérdésem, akár nem. Ennél többet magyar nyelvi beállítás mellet nem lehet kihozni belőle, de nekem ez így elég. Angol beállítások alatt azért klasszisokkal többet tud még...

[ Szerkesztve ]

(#23946) sgeza válasza sub71 (#23945) üzenetére


sgeza
veterán

Így kellene nekem is, mert eddig így működött, illetve most, ha kijelentkezem a keresőből, akkor továbbra is így működik. De ha bejelentkezem, akkor azt a hülye Assistantot erőlteti, és csak angolul hajlandó működni. Az egyébként magyarul keletkező szöveget is angolul olvassa fel. Nem a sima hangkeresés funkciót hozza be. Nem értem, hogy nálad bejelentkezve miként maradt a korábbi állapot. Hacsak nem az van, hogy te még egy korábbi Google keresés verzión vagy.

[ Szerkesztve ]

(#23947) sub71 válasza sgeza (#23946) üzenetére


sub71
aktív tag

google: 11.11.10.21.arm64
google szövegfelolvasó: :3.21.8.305969528
google play: 20.3.12-all(0) (PR) 312847310
Még egy dolog. Nekem Német DTM szolgáltatós a telefon, most éppen DTM rom van fent, de BTU alatt is ugyan így működött. Azt nem tudom van e összefüggés a két dolog között...

[ Szerkesztve ]

(#23948) sgeza válasza sub71 (#23947) üzenetére


sgeza
veterán

Mindjárt megnézem a verziószámokat, köszi.
Az, hogy milyen kóddal töltötted le a romot, mindegy, az a kérdés, hogy milyen kódon áll most. Az OXM független rom ugyanaz, és tartalmaz sok CSC kódot, amik közül az egyik a DTM vagy épp a XEH. De szerintem ez nem befolyásolja az Assistantot.

[ Szerkesztve ]

(#23949) sgeza válasza sub71 (#23947) üzenetére


sgeza
veterán

Ugyanezek a verziószámok nekem is. Annyi még, hogy a Google Play-szolgáltatások verziószáma 20.18.17 (120400-311416286).

(#23950) sub71 válasza sgeza (#23946) üzenetére


sub71
aktív tag

Lehet be kéne fejeznünk, mert a többieket nem érdekli ez a téma, DE ha laptopon nézem a google tevékenységet, akkor Google Segéd-tevékenységek: 0 google.com/kereső: 9
Az autós próbálkozásaim benzinkút,spotify, stb is itt jelennek meg, tehát nálam tényleg egy pillanatig nem működik az Assistant, minden úgy megy még az "Ok Google" is magyarul,hogy csak sima kereső fut...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.