- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Valójában nem tudom, hogy pontosan melyik tartozik ehhez. Annak a verziószáma nekem is az. De van még simán a Google alkalmazás, ami elvileg maga a kereső, meg a Google play szolgáltatásoknak is lehet ehhez köze.
Viszont van fejlemény! Sikerült elérnem, hogy magyarul értsen meg, és magyarul is válaszoljon, így nekem is megmondja, hogy 300m az Eiffel torony. Na viszont ezt csak úgy, ha kijelentkezek a Google keresőből! Majd megnézem, hogy így működik-e az Android autóban a hanggal történő címzés. Remélem igen, mert akkor így hagyom.
Amint bejelentkezem, onnantól nem hajlandó csak angolul működni. Az Assistantot meg nem lehet külön leválasztani. Vagyis eddig még nem sikerült. Pedig úgy rémlik, régebben volt valami ilyen, hogy oda külön kellett a fiókot engedélyezni. Ha valaki tudja, ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest