- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Viper26 #17226 üzenetére
Semmi. Pixelre ugyanannyi marad a telefonon, csak több pixel "mutatja" ugyanazt az információt alacsonyabb felbontáson. Esetleg játékoknál, amiatt, hogy a GPU kevesebb pixelre számolja ki a képet. De egyébként semmiféle hatása nincs az akkuidőre.
"As many of you might have noticed, however, there’s no perceivable battery life difference between Full HD+ and WQHD+ (2960×1440 pixels)"
Forrás"Lowering the display resolution in software saves power by reducing the load on the GPU"
ForrásAzt már korábban is írtam, én nem baszakodok, BT/WIFI/egyebek állandóan bekapcsolva, felbontás maximumon, sőt, tőlem sose lehet azt hallani, hogy "nem nézem meg a videót/nem játszom azzal a játékkal, nehogy lemerüljön a telefon". Hadd merüljön, az a dolga, meg az, hogy engem maximálisan kiszolgáljon. Ha az energiával jár, ám legyen, majd feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest