Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz kekedi #15154 üzenetére

Az S10en látszik, hogy brutális képfeldolgozás van mögötte, eszeveszett sok mérnökóra lehet benne, hogy ebből a hardwareból ilyen képeket kiszámol. Ezért látod kicsit mesterkéltnek. A not8 picit zajosabb natúrabb képe kellemesebb a szemnek, mégha mondjuk egy dxo analízis szerű mérés alapján rosszabb is (Egzakt zajszint, egzakt vonalélesség, stb)

pruzsi: Remek teló ez. Csak ilyen ársávban, ilyen erős mezőny mellett illik szóvátenni a problémáit. Nekem a kamera csalódás egy 5éves Note4-hez, vagy bármelyik flagship xiaomihoz képest, és sztem azt a szintet, hogy "tv-re kidobva juhuu itt jártam" már kb egy 50k xiaomi ,stb is tudja. De mindentől függetlenül egy nagyon jó csomag, szeretem. AZ UWA miatt pl kifejezetten király. Összességében talán többet ér, mint az a pici unrealitás/olajosság a fő kamera képeken, mert így soksok érdekes dolgot kaphatok le poin&shoot üzemmódban. Plusz a dslr-emre nem kell mindig vennem 2-300k-ért obit ha kicsit uwa játszadozni akarok :D (nem profi eredményt várva)Ja, viszont ami fura, h sztem a slefie kamera se egy erős eresztés.
    De még1x Nagyon király teló, csak nem mindenki nézi el a hiányosságokat, hisz ez a "csúcs"
    (Az exynosról még nem döntöttem, egyelőre kb egálnak érzem a korábbi S845ös telóm sebességével)

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés