Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barca222

tag

Sziasztok.
    Gondolkodom egy note 8 telefon vásárlásán,most volt 4 éves februárban a Note 3 as telefonom amit szeretnék lecserélni.Azt szeretném kérdezni hogy hol érdemes most megvenni a telefont 1-2 év gyári garanciával is vagy érdemes megvenni bolti garanciával.
    Note 8 on gondolkodtam és most az s9+ on még hogy a kettő közül melyik lenne de mivel Note 3 volt évekig azért szeretném a Note 8 at megvenni .
    Note 9 nem tudom mennyire hoz újításokat de arra nem tudom megéri e még várni .
    Media Marktban is néztem ott 320 000 ft kicsit sok érte illetve Telenornál 290 000ft,olvastam is vissza hogy Firstphone nál is van 2 év gyári garanciával is.
    Bolti garanciás telefonok mennyire megbízhatóak,gondolok ezen belül B telre ott most 2 év boltival 228000ft vagy Új gsmre ha ott lenne 2 év garanciával vásárolva.
    Most egy fekete Note 3 telefonom van,fekete vagy arany szinűt szeretnék venni,mindkét szín tetszik belőle,Nektek milyen szinű a telefonotok és napi használat közben mennyire ujjlenyomatosodik hátul az üveg.Media Marktban majd még megnézem egymás mellett hogy melyik szin lenne a jobb.
    Köszönöm a segítségeteket,és remélem nemsokára Én is Note 8 tulajdonosa leszek.
    További szép napot. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés