Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:43:27

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35399) Wolfskin válasza MaCS_70 (#35395) üzenetére


Wolfskin
őstag

az ember nagyon sokféle körülményhez képes alkalmazkodni, ha nincs választási lehetősége. én viszont nem szeretném megszokni, mert valahányszor este sötétben használni szeretném, és kisüti a szemem, utána pedig hosszú percekig tart míg újra látok valamit, mindig feldühítem magam az emberi ostobaság végtelenségén, ehhez pedig nem szeretnék alkalmazkodni. eddig minden telefonomon meg tudtam oldani a sötét hátteret, vagy nem tartottam meg. ezzel is így lesz.

a nyitott alkalmazások gomb helyét meg lehet szokni, de a helyi menük nagyon hiányoznak, és a nyitott alkalmazások listája ebben a formáben teljesen használhatatlan. az ikon és a kicsi képernyőkép együtt egy szemvillanás alatt beazonosítja az adott appot, a neve leírva leginkább nem mond semmit. te szeretnél megszokni egy olyan órát, amire ha ránézel ezt látod, így kiírva: "Háromnegyed tizenegy lesz öt perc múlva" el kel olvasnod, értelmezned, míg ha a 2 mutatóra nézel abban a pillanatban tudod.

amúgy már a note 3-nál rászoktam, hogy minden frissítés letiltok, és ha közben volt 1-1 új telefonom, a legelőször letöltött legrégebbi verziót tettem fel mindenből. néha kipróbáltam egy-egy frissebbet, de 10-ből 10-szer rá kellett jönnöm, hogy csak szarabb lett, úgyhogy ment vissza a megszokott, jól működő, régi :)
az "elavult" so zu sagen. :D
egyszer legyen jó és maradjon úgy örökre. vagy ameddig lehet. én ezt vallom.
és itt is így lesz, vagy nem tartom meg

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.