- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordc0re
csendes tag
Sziasztok!
Lemerult a telom, feltoltottem, ujrainditottam majd ez fogadott: Encryption unsuccessful. TWRP-be probaltam menni, de az meg szegeny bootloop-ba kerult. Felulirtam Odin-nal egy ujabb verziora, utana mar sikerult eljutnom a recovery menube dalvik/cache torlesert. Sajnos zsakutca volt, igy vegul leformaztam az egeszet.
Mi okozhatta vajon ezt a jelenseget?OS: RR 5.7.4
-
Lordc0re
csendes tag
Sajnos még nem az igazi a 6-os RR. Ami nekem feltünt, hogy néha megakad a kezelésben valamint elég gyorsan merül az akksi (AGNi kernel beállítva!). Lehet inkább vissza teszem az 5.59-et.
-
Lordc0re
csendes tag
Nekem az RR 5.5.9 azt csinálja hogy belépnék a Settings > Personalization részbe és leállás üzenettel mindig eldobja.
-
Lordc0re
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy N7100-es teló amin RR 5.5.8 futott és csináltam egy alapbeállítást (factory reset). De újrainditás után csak a TWRP logo látszik villogva és semmi nem történik. Ötlet lenne valakinek mit érdemes a továbbiakban művelni?
-
Lordc0re
csendes tag
Egyszer buliban az egyik csaj veletlenul kiutotte a kezembol a telot. Szerencsere semmi baja nem lett. Gumirozott szilikon tokban volt ami sokat segitett : )
Erdemes most 6.0-ra atterni vagy inkabb varjam meg mig jobban kiforr a rom? Jelenleg 5.59 RR van.
-
Lordc0re
csendes tag
Ez az AudioFX csoda mukodik valakinel? Mert nekem nem csinal semmit, hiaba kapcsolom be : )
-
Lordc0re
csendes tag
Ma reggel probalom bekapcsolni a telot toltorol majd ugye jon az RR(5.5.6) animacio aztan sokaig semmi. Kozben bedobtam magamnak egy teat, visszamegyek es ugyanaz a helyzet (bootloopba kerulhetett?). Akksi ki majd be utana mar rendesen felallt a rendszer : )
-
Lordc0re
csendes tag
Az miert van hogy nemara rakom a profil alapjan es megis figyelmen kivul hagyja a beallitast?
-
Lordc0re
csendes tag
Hali!
Na megvolt elso custom ROM telepitese, eddig minden rendben. RR 5.4.4 + Slim Zero GAPPS + AGNi
Mar untam a sok felesleges gyari appot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest