- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheldon
tag
válasz
AliceWake #15708 üzenetére
Néha nálam is idétlenkedik a telefon, de lehet csak én bénáztam vele, mert ma PDF olvasás és netezés közben nem volt gondom a forgatással.
Első napokban viszont fordult minden össze vissza, már azt hittem, hogy ez is olyan telefon, mint apám Nokiája...
De persze egy lapon sem említhető a kettő, csak annyira, hogy mind a kettő érintőképernyős.
(Ja, és a Nokia kihangosítva valahogy jobban szól, mint a Note... Pedig csak egy olcsó telefon (C5-03). A még puritánabb céges Nokiáról nem is beszélve, mind a kettő ugyan olyan jól szól.
Persze a Note 2 sem rossz, de valahogy érzem a különbséget.)
Ha nem fordul el úgy, ahogy én akarom, akkor magam felé meg szoktam dönteni a készüléket, akkor általában reagál, és teszi a dolgát.
Ami nekem meglepő ebben a forgolódásban, az az, hogy nem csak 2-féle forgatási iránya van, hanem 3 (ugye van az álló, és lehet jobbra-balra is fektetni).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest