Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) baladam86 válasza 8kati (#3189) üzenetére


baladam86
aktív tag

Szia,

A többiekkel együtt én is ugyanazt tudnám csak tanácsolni, hivatalos helyről származó készüléket vegyél. Tudom, hogy baromira csábító tízezreket spórolni GSM boltok alacsonyabb árai miatt, bízva abban, hogy nem kerül sor garanciális javításra, de én úgy gondolom, hogy a nyugalom ennél többet ér.

Egyszer vettem kártyafüggetlen telefont bolti garanciával, az egyik frissítésnél a hálózati zár aktiválódott, és persze az én szolgáltatóm SIM kártyáját nem fogadta el. Visszavittem, kértem egy valóban független, gyártói garanciás készüléket, amit szerencsére egy kis ráfizetéssel meg lehetett oldani.

Azóta csak hivatalos helyről veszek telefont, igaz drágábban, viszont amikor eddig garanciális ügyintésére került sor, soha nem volt semmilyen probléma, azóta nem is aggodalmaskodok azon, hogy mi történik, ha esetleg javítani kell a telefont.

Példának okáért: Tavaly pont ilyenkor az előző telefonomat (Note 4, SE Store vásárlás) még érvényes, Samsungnál meghosszabbított garancia keretében elküldtem szervizbe térerő eldobálás miatt. Pár nap múlva írtak egy mailt, hogy az akkumulátor cserére szorulna, mert gyengélkedik, viszont az már nem garanciális, de ha kifizetem az akksi árát, kicserélik. Nem kértem az akksicserét, kértem, hogy szállítsák vissza nekem a készüléket. Naivan azt hittem, hogy az akksira fogják a térerő problémát, és mivel az már nem garanciális, hozzá sem nyúlnak a telefonhoz. Baromi csalódott voltam, nem így ismertem a Samsung szervizes hozzáállását.

Aztán amikor kibontotttam a csomagot, meglepődve tapasztaltam, hogy konkréten egy vadi új Note 4-et hoztak vissza a régi akksival (aminek nem kértem a cseréjét), úgyhogy később rendeltem hozzá egy új akkumulátort.

Az egész sztorinak az a lényege, hogy én nagyon elégedett vagyok emiatt a Samsung szervizzel, ez az amit egy GSM bolt soha a büdös életbe nem csinálna meg.

Summa summarum, nyelj egy nagyot, nyúlj egy picivel mélyebbre a zsebedben, főleg egy ilyen árú telefonnál nem érdemes rizikózni egy kis megspórolt pénzen.

SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

(#3202) icecave válasza tylerddd (#3200) üzenetére


icecave
nagyúr

Nekem is csak egy frissítés érkezése után lett ilyen pont : [link]

(#3203) tylerddd válasza icecave (#3202) üzenetére


tylerddd
veterán

Nekem ilyenem nincs vagy nem találom. Youtube videók alapján is ilyet kerestem. A nyitóképernyőtől balra lévő Bixby oldalon van 3 pöttyös beállítás, de ott nincs semmi ilyen, máshol meg nem találok Bixby beállítást. Telekomos a készülékem, ha ez számít.

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3204) icecave válasza tylerddd (#3203) üzenetére


icecave
nagyúr

Nekem egyből a nyitóképernyőn van a 3 pötty jobb felül. Telekomos az enyém is.

Közben leírom nálam (és gondolom más is majd magára ismer) a készülékváltás pszichológiáját. Van egy készülékem, amivel általában elégedett vagyok, de 1-2 dolog idegesít (mint minden készülékben, hisz tökéletes nincs), amiről nem veszek tudomást, mert annyira nem lényegesek a mindennapi használat során.
Ahogy használom a készüléket, akad/akadnak újabb dolog/dolgok, ami adott pillanatban felidegesít/felidegesítenek (legyen az bármi, kilép egy app, látok egy nagyobb lag-ot, stb). Ekkor már elkezd az agyamban motoszkálni a gondolat,hogy ilyen másik készüléken biztos nincs, főleg másik oprendszeren. Ekkor már elkezdem felnagyítani a problémákat (ne felejtsük el, azokat, amik nem is olyan lényegesek), érveket gyűjtök akár tudat alatt is, hogy a végére az jöjjön ki, hogy nincs mit tenni váltani kell, rosszul döntöttem, amit vettem egy rakás szar. Aztán váltok, majd hatalmas megnyugvással tudomásul veszem, hogy hú, de baromira jól döntöttem. Egy ideig. Mert aztán itt is jönnek az előbb leírt dolgok, és kezdődik minden elölről...

Na, ez az, amin túl kell lépni és kicsit a hozzáállást megváltoztatni ezügyben.

Még valami: Ugye ha elindítod a bixby-t és rányomsz a multitask-ra, akkor a "bixby voice" ami a fejlécen szerepel, tehát azt indítottad el?

[ Szerkesztve ]

(#3205) TODI1111


TODI1111
addikt

Aki szereti a sötét témákat annak érdemes lehet kipróbálnia ezt is minimalistic. Az S9 topikban ajánlották, kipróbáltam és úgy néz ki tökéletesen működik a note9-en is.

(#3206) tylerddd válasza icecave (#3204) üzenetére


tylerddd
veterán

Nem fogom lecserélni, nem is ez volt a lényeg. Csak mióta használom, várnám azt, hogy amivel oltották mindig a iPhone usereket, azok valóban működnek-e vagy jó dolgok-e itt droidon. Tehát nem lecserélni akarom, hanem egyszerűen az előző készülékemhez/rendszeremhez hasonlítom. Látom én, hogy itt miben jobb az OS/hardver és látom, hogy ott miben volt jó/rosszabb. Felhúztam én iOS-en is magam, ha olyan volt!

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3207) icecave válasza tylerddd (#3206) üzenetére


icecave
nagyúr

Ja, nem speciel neked címeztem, csak úgy általánosan, eddig főleg rám volt ez igaz, meg úgy gondolom, másnál is ilyenek játszódnak. ... és igen, kellene egy oprendszer az iOS stabilitásával és smoothságával, de droid szintű szolgáltatásokkal :D

(#3208) tylerddd válasza icecave (#3207) üzenetére


tylerddd
veterán

Kb. sajnos a kettőből lehetne egy normálisat összegyúrni.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3209) viera válasza tylerddd (#3194) üzenetére


viera
őstag

Ez csak az én véleményem de egyik telefonon sem jutott eszembe,hogy mindent vissza töltsek.Pont ezek miatt amiket leírtál,meg én szeretem újra belakni a telefonokat,főleg ha új. :K Még akkor is ha Rom-ot cserélek rajta,meg nyugodtabb is vagyok mert ha gond van akkor több idő elmegy vele mintha nulláról laknám be. :N Volt korábban i7 is,(igaz nem sokáig)aztán amikor megvettem a X-et megkérdezte vissza állítom e a mentést,akkor is inkább újként állítottam be. :K

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#3210) kali válasza tylerddd (#3194) üzenetére


kali
legenda

Az iOS esetén csak egy gyártó van, de osztom icecave véleményét/tapasztalatát, még ott sem működik 100%-osan a mentés hordozása, mondom ezt én is sok iPhone használata után, főverziós váltásoknál - pláne, ha közben az iPhone-t is másmilyenre cseréltem - újnak történő manuális belakást eszközöltem inkább, kizárva a hibalehetőségeket.
Az a baj, hogy a korábban (csak) iOS-t használók Androidra váltáskor is csak egy nagy Androidban gondolkodnak, arra asszociálnak és általánosítanak, pedig itt sok gyártó van, más és már gyártói felületekkel, megoldásokkal és opciókkal, aminek az előnye - adott sok választási lehetőség a felhasználók számára, kinek melyik a szimpatikusabb - hátrány is egyben, mivel a teljes mentések átvitele több hibalehetőséget rejteget az említett eltérések miatt.
Más kérdés, hogy én még akkor sem vinnék tovább teljes mentést egy telefonról és rendszerről, ha gyártón belül maradnék és csak típust váltanék, rászánom inkább azt az akár több órát az új telefonnak történő manuális belakásra, cserébe sok hibalehetőséget kizárok és jól működik a rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#3211) viera válasza tylerddd (#3208) üzenetére


viera
őstag

Nekem is ez a véleményem,nincs tökéletes rendszer és nem is lesz.Használom mind a kettőt és mindegyikben van jó és rossz is.

(#3210) kali: +1 :K

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#3212) tylerddd


tylerddd
veterán

@ kali & viera Nem a biztonsági mentés visszatöltéséről beszélek, mint írtam is. Az icloudba szinkronizált tartalmakról, mint fotók, mailek, kontaktok, naptárak, emlékeztetők, jegyzetek, safari beállítások stb. Ne mondjátok már, hogy ti ezeket mindig újra és újra bepötyögtétek egy-egy restore vagy frissítés után, amit restore-ral tettetek fel?! :) Az agyrém lenne! Ezeket mind visszaszinkronizálja a telefon, ha belépsz az icloudba, márpedig belépsz, mert be kell lépned. Legfeljebb kikapcsolod?! De annak mi értelme?!

Egyébként ha nem app okozta hiba miatt kellett restore-t csinálnom, akkor a restore előtti közvetlen biztonsági mentésből is teljesen rendben visszament minden és nem volt probléma később. Jó 7 évnyi tapasztalatból mondom én is. Új iPhone-ra én se vittem át soha biztonsági mentést, de az icloud által szinkronizált dolgokat igen, így sem volt soha gondom.

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3213) kali válasza tylerddd (#3212) üzenetére


kali
legenda

A felhőben tárolt dolgokkal nekem Androidon sem volt gondom soha, egyedül a külsős, harmadik féltől származó alkalmazásokat nem engedem manuálisan visszatölteni, ha telefont váltok, mert azon belül lehetnek eltérések, ha más verziójú Androidról van szó, olyankor manuálisan telepítem az áruházból.
A névjegyek, naptár, e-mail...stb. hibátlanul működik mindig, váltsak bármire.
Az iCloudban is megvannak a dolgaim (kontaktok...stb.) a mai napig, de párhuzamosan a Google felhőjében is és inkább utóbbit használom mindenhol, mert az minden platformmal kompatibilis.

[ Szerkesztve ]

(#3215) ollie válasza tylerddd (#3194) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az a baj az androiddal, hogy rengeteg gyártó használja, így kvázi lehetetlen egy mindennel működő mentési/visszaállítási rendszert készíteni. Az iOS-t meg csak egy gyártó használja, az is korlátozott fajtájú készülékeken. A Google Photos amúgy nem állít vissza semmit, soha nem is volt az a funkciója, egy irányban szinkronizál csak, a felhőbe. A Samsung Cloud képes több dolgot visszaállítani, így pl. a Galériában levő képeket is vissza tudja tölteni a készülékre, amennyiben ez engedélyezve volt (a feltöltés is). A Samsung mentés nem készüléktípus specifikus, ezért nem fog olyan speciális beállításokat elmenteni, mint a téma és a navigációs sáv, mert ez készülékfajtánként, android- és még Samsung Exprerience verziónként is eltérhet. A reminder app beállításait vissza kellett volna állítania, biztos, hogy be volt az appban állítva a Samsung Cloud mentés? Nekem áthozott mindent remindert S9+-ról Note9-re, de még az ébresztéseket és a wifi beállításokat is áthozta.

***

(#3216) ollie válasza tylerddd (#3203) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Csak egyszer nyomd meg a Bixby gombot, akkor elindul a Bixby app, és ott jobb felül a három pötty kell neked, majd settings.

***

(#3217) ollie válasza tylerddd (#3212) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A kontaktok szinkronizálása automatikus, ha a google felhőbe mented. Ugyanez a google email címmel, ha elindítod a gmail appot, rögtön működik. Más email címeket nem ment, de ha a Samsung levelezőjét használod a gmail app helyett, az tud minden beállítást felhőbe menteni (amúgy kontaktok mehetnek Samsung felhőbe is, de minek, ha ott a google). A mailek szinkronizációján nem tudom mit értesz pontosan, de az is automatikus. Naptár dettó, ott is érdemes a google felhőben levő naptárat használni, azt akár a Samsung naptár is kezeli (automatikusan, be sem kell állítani). Emlékeztetőket előbb írtam, a Samsung menti a saját felhőjébe ha be van kapcsolva (amennyiben a Samsung reminder appot használod), de ha a google appot, akkor eleve a felhőbe megy. Jegyzetek ugyancsak automatikusan felhőbe mentődnek, én a google keep-et használom erre, de a Samsung appjai is szinkronizálnak, csak persze a Samsung felhőbe. Pont olyan dolgokat írtál le, melyek teljesen automatikusan szinkronizálnak felhőbe, így sose voltak számomra problémásak. Egyedül a fotók nem töltődnek vissza a telefonra, mert google felhőbe mentem azokat is, de még örülök is neki, mert a google fotók appban amúgy is bármikor látom mindet, ha kell.
Ha telefont cserélek (így volt S8+ -> S9+ és S9+ -> Note9 váltásnál is), szinte csak témát és hátteret kellett állítanom a telefonon (plusz beállítani a hotmail-es és céges email címeimet, mert ezeket a google nem menti, és nem Samsung email appot használtam korábban).

[ Szerkesztve ]

***

(#3218) tylerddd válasza ollie (#3217) üzenetére


tylerddd
veterán

Huuhhh, ez már így túl lett bonyolítva :) Arra, amire most reagáltál, arra vonatkozott, hogy érdemes-e visszatenni biztonsági mentést vagy nem, és elsősorban az iOS-es vonatkozásban. Nem arra, hogy itt működik-e.

Szinte mindenhol a Samsung cuccait használom, mert tetszenek és nem teszek fel mást, ha működik. Ha fentebb elolvasod, amit írtam, akkor inkább az volt a problémám a biztonsági mentés visszatöltésével, hogy nem végzett teljes munkát, mert volt, amit nekem kellett újra beállítanom. Az iOS miatt én másra számítottam, talán ez a legjobb megfogalmazás. Azt hittem itt se kell majd semmit csinálnom.

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3219) joey04 válasza ollie (#3152) üzenetére


joey04
titán

Egyébként elég sokat emlegeti a Note9-et, mint a kompromisszummentes telefont.

hát akkor hazudik. :DDD nem a note 9 miatt, mert hogy szar lenne, de kompromisszummentes cucc nincs. se iphone, se huawei, se samsung, se xiaomi, se semmi.

3197: pedig nekem a mai napig valami ezeréves rendszer van, vagyis azt hordozom készülékek óta, úgy, hogy rengeteg beta verzió is van a "múltjában". ;)

3201: Én nem venném teljesen áron. azért 240 vs 335 nem éppen pár tízezer. amennyit megspóroltam már így, abba bőven belefér, hogy egyszer ráfussak majd egy garis szopásra. sőr háromszor is...

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#3220) icecave válasza #45553408 (#3214) üzenetére


icecave
nagyúr

Akkor ez már a második frissítés azóta,hogy a Telekom b*szik kiadni amit itt emlegettünk (amiben a kamerára vonatkozó update-k is vannak)?

[ Szerkesztve ]

(#3221) baladam86 válasza joey04 (#3219) üzenetére


baladam86
aktív tag

Van, aki vállalja a rizikót, én speciel az 512 GB-os verziót kerestem, de azt a hivatalos helyeken kívül sehol nem lehetett olcsóbban kapni 2 év Samsung garanciával, max mutyis apróhirdetésekben találtam, vagy szolgáltatótól kihozottat láttam, ami nekem nem kellett. Esetemben nem volt más lehetőség jelenleg, de nem bántam meg (főleg az ajándék 512 GB-os micro SD miatt), a 128 GB esetén más a helyzet, akinek nem lényeg a garancia, az valóban lényegesen olcsóbban juthat a készülékhez "kitudjamilyen" garanciával.

SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

(#3222) HaliGab23 válasza icecave (#3220) üzenetére


HaliGab23
senior tag

Ez már a harmadik :-)

(Volt a kamera frissítés, amire kiadtak egy új verziót, és most jött ez.)

[ Szerkesztve ]

Kezdetek... 1996... Nokia 1610...

(#3223) Teal'C válasza HaliGab23 (#3222) üzenetére


Teal'C
addikt

Ezzel most azt akarod mondani hogy ez csak kettő! Hallatlan miket megengedsz magadnak :DDD

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#3224) HaliGab23 válasza Teal'C (#3223) üzenetére


HaliGab23
senior tag

:DD

Kezdetek... 1996... Nokia 1610...

(#3225) HaliGab23


HaliGab23
senior tag

Sajnos csak februárra várható a Pie...

[link]

[ Szerkesztve ]

Kezdetek... 1996... Nokia 1610...

(#3226) baladam86 válasza HaliGab23 (#3225) üzenetére


baladam86
aktív tag

Bízzunk benne, hogy a jó munka időt igényel elvet tartják szem előtt a későbbi megjelenés kapcsán.

SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

(#3227) Teal'C válasza HaliGab23 (#3225) üzenetére


Teal'C
addikt

Hát engem nem zavar mert nem nagyon jön be az új kinézet a lekerekítés meg a buborék ablakok mindenütt.

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#3228) TODI1111 válasza HaliGab23 (#3225) üzenetére


TODI1111
addikt

Ez várható volt hiszen minden évben így megy, ráadásul a note még később kapja meg mert először mindig az S széria élvez elsőbbséget.

(#3229) seger


seger
addikt

Valahol lehet állítani, hogy roaming alatt a netet külön figyelje? Korlátlan netem van belföldön, és 5.5GB külföldön.
Hogyan tudnám beállítani, hogy kb külföldön 5GB-nél jelezzen?

(#3230) ollie válasza seger (#3229) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hello Data? Telepítsd fel a MyTenelort, azzal figyelheted a netfogyasztást külföldön, és is azt használom (ne tévesszen meg, hogy itthon korlátlant ír, roaming alatt átvált az 5.5GB-re).

***

(#3231) seger válasza ollie (#3230) üzenetére


seger
addikt

Köszi szépen!!

Igen Hello data.

[ Szerkesztve ]

(#3232) Anulu79


Anulu79
addikt

Tud valaki biztos infót adni arról, hogy ha a telekomos készülékre felrakom a hivatalos XEH-t akkor baj esetén a Samsung eldogadja vagy vissza dobja a készüléket?

(#3233) ollie válasza Anulu79 (#3232) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem lesz gond, a lényeg, hogy hivatalos rom legyen rajta.

***

(#3234) Anulu79 válasza ollie (#3233) üzenetére


Anulu79
addikt

Hivatalost gondoltom odinnal. Semmi root vagy ilyesmi. :)

(#3235) kali válasza Anulu79 (#3232) üzenetére


kali
legenda

Nem probléma, de azzal számolj, hogy ha a XEH firmware verziónak megfelelő CSC állományt használod, akkor egyrészt gyári visszaállítás lesz, másrészt a régiókód elmászik adott CSC alapértelmezettjére, ami nem a XEH, hanem a XEU.
HOME CSC esetén nincs gyári visszaállítás, de úgy (is) kettősség lesz a régiókód és firmware tekintetében (XEH - TMH).

[ Szerkesztve ]

(#3236) Anulu79 válasza kali (#3235) üzenetére


Anulu79
addikt

A gyári visszaállás nem gond. Viszont ebből a régiókód "elmászásból" lehet gond?

(#3237) kali válasza Anulu79 (#3236) üzenetére


kali
legenda

Vannak olyan funkciók és alkalmazások, amiknél probléma adódhat, például a VoLTE nincs benne minden (külföldi) firmware verzióban.

(#3238) rstwingo válasza kali (#3235) üzenetére


rstwingo
tag

Pontosítanám egy picit , hármasság lesz a Hone.CSC.xxx miatt

a szoftver adatainál ez látható XEU/XEH,XEH/TMH

de semmibaj nincs a feltevéssel, mert a TMH-s Home.CSC-t kell feltenni hozzá és minden TMH lesz
Nekem is igy van feltéve és minden müködik rendesen

(#3239) Anulu79 válasza rstwingo (#3238) üzenetére


Anulu79
addikt

Te is szolgáltatói romot cseréltél?

(#3240) #24536576 válasza ollie (#3233) üzenetére


#24536576
törölt tag

Nekem volt már, hogy megkértek a ROM cseréjére. :D Telenoros Note3-on volt független.

(#3241) kali válasza rstwingo (#3238) üzenetére


kali
legenda

Úgy igen, de a közbenső értéket nem írtam, mert szükség esetén az is kombinálható.

Telekomos telefonnal rendelkezők, OTA frissítés érkezett, most tölti le a telefonom!

(#3242) viera válasza kali (#3241) üzenetére


viera
őstag

Köszi,már töltöm is le. :))

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#3243) tylerddd


tylerddd
veterán

Olyat próbált-e már valaki, hogy pl. kábellel kikötöd tévére a készüléket és konzol kontrollerrel játszol valamilyen játékot, pl. GTA-t, Fortnite-ot?! Mik a tapasztalatok?! Én ilyet egy Xiaomi telóval csináltam, igaz, ott Chromecast 2-re ment ki kábel nélkül a kép, de laggolt, nem lehetett rendesen játszani. Ezért kérdem a kábeles megoldást.

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#3244) ktgeri


ktgeri
tag

Hali!
Mai nap vettem egy note 9-es keszuleket.
Samsung segítségével áthúztam az s8-at, az uj készülékre, annak minden beállításával.
YT-app valamiért csak 1080 60fps-be játszik le max videót.
Hogy kaphatom meg a 4k opciót?
Illetve egyeb tipp trukk amire erdemes figyelni/beallitani a telefonon?:)

(#3245) Teal'C válasza ktgeri (#3244) üzenetére


Teal'C
addikt

Elvileg a 4k csak akkor engedélyezett ha nincs széthúzva a kép teljes képernyőre.

Úgylátszik ez már nem igaz azóta javítottak, próbál kifejezetten 4k videót keresni az 1440p

[ Szerkesztve ]

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#3246) kali válasza ktgeri (#3244) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Használd egészséggel a készüléket!
A YouTube maximálisan engedélyezett felbontása több tényező függvénye, befolyásolhatja például a sávszélesség, de akár a szolgáltató is korlátozhatja, valamint a készülék bizonyos beállításai is kihatással vannak rá, mint például az adattakarékos opció és hasonlók.

(#3247) ollie


ollie
MODERÁTOR

Wow, Galaxy A8s

***

(#3248) Teal'C válasza ollie (#3247) üzenetére


Teal'C
addikt

Hú ez nagyon vad lehet nagyon kiváncsian várom mi lesz :C

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#3249) rstwingo válasza kali (#3241) üzenetére


rstwingo
tag

Az a baj, hogy azt a közbensöt se mi tudjuk variálni, hanem a rom módositja , nem tudni még miszerint

tehát a TMH/TMH,TMH/TMH romra ráküldjük a XEH romot , akkor lesz XEU/XEH,XEH/TMH és ha mégegyszer rátesszük a XEH romot ,akkor XEU/XEU,XEU/TMH lesz
tovább nem próbáltam de szerintem a következőnél mer full XEU lenne, onnan meg már nincs vissza ut szerintem TMH-ra

(#3250) Teal'C válasza rstwingo (#3249) üzenetére


Teal'C
addikt

Az utolsót elvileg nem tudod változtatni max ha repartot pipálsz és használsz pit file-t. Én épp ezt akarom kipróbálni. A többi meg ha benne hagyod mindkét sim kártyát xeh lesz ha volt fr.

[ Szerkesztve ]

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.