-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Az túlzás, hogy elkapkodtam, kb két hónapja kértem itt segítséget, pont ezek miatt, hogy szeretnék fekete témát, akkor világosítottak föl, hogy csak 9-től fölfelé létezik, de azért töltöttem le a 2-es kategóriást, hogy vissza tudjak térni a 8-ra, ha nagyon gáz.
Ez a naponta képembe tolja, én biztos nem bírnám, sajna a note 4-en is így volt, és akarva-akaratlan hozzáértem. Én meg alapból ki nem álhatom az értesítéseket, úgyhogy a frissítésekkel együtt az értesítéseket is mind letiltom. Nekem telefon kell, nem játszópajtás vagy tamagocsi. Majd veszek kutyát, ha unatkozom. Vagy mosómedvét.
Ezt a sötét témát, ha nem gond elküldhetnéd, vagy legalább a linkját. Még nem kizárt, hogy visszateszem a 8-at.
A LED most működik, csak sajnos a galaxy store-ból lehetett letölteni, amihez be kellett lépnem a samsung accountba. Azóta viszont 6 óránkét elfelejti a jelszót, amit újra meg újra meg kell adni neki, különben rendszeres sípoló üzenetekkel zaklat.
Hogyan tudom újra levakarni a samsung accountot? Sajnos semmi, de semmi opció nincs, se az üzenetek kilövésére se a fiók törlésére.Viszont örülök, hogy több felől hallom, hogy sötét témát, hátteret használnak, 4-5év még méla megvetés és értetlenkedés övezte még az erre irányuló kérdést is, miért akar valaki sötét hátteret (témát) az appokban/menükben, amikor a világos a új?
xxx
A másik kérdésem, hogy ha az ON/OFF gombra van téve a hívás megszakíts funkció (mert annak alap, hogy legyen fizikai gombja), akkor hogyan tudom elérni, hogy valamely másik fizikai gomb kikapcsolja a kijelzőt? (kihangosítva/BT hallgatva is)
A home gomb folyton kavarog a screenshot és a google asszisztens közt, tehát teljesen megbízhatatlan, hol ezt, hol azt hozza elő. Sikerült a bixby gombra ráhegeszteni a funkciót, de az sem az igazi: a screen off no lock widget jó volna, de sajna 3 mp-múlva a kijelző visszakapcsol magától. A sima screen off widget meg hol működik, hol nem. Néha bixby hibaüzenetek jönnek csak elő, és nem kapcsol ki a screen. (a legviccesebb, amikor le akarom venni róla a funkciót, de a beállításokban a bixby gomb konfigurációs menüje is már aktiválja a bixby funkiót, így értelemszerűen a screen offot is, azaz soha többé nem lehet visszaállítani, mert már előtte kikapcsolja a képernyőt. Csak úgy, ha eltávolítom az appaot a készülékról (az más kérdés, hogy az appot újratelepíte visszakonfigurálja magát a gombra, tehát ez az app, ezen a készüléken kapufa)
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest