Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz baladam86 #14597 üzenetére
Nekem Dome van az első naptól kezdve(előrendelt 1. napos készüléken), ha nem karcoltam volna meg otthoni barkács közben, + ha nem romlik el a kamera, olyan lenne, mint az első napon. Persze mivel más is szívott vele, így nem vennék még1* ilyet, főleg, hogy már nincs rá 1 év garancia.
-
-
gyu70
tag
[link]
Jo hir azoknak akik varjak az android 10-et. Persze meg odebb van, de azert mar kozeleg[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Rendeltem egy újabb adag kínai UV-s üveget, ami a régivel ellentétben nincs kivágva a kameránál, csak a hangszórónál. Kicsit tartok tőle, hogy emiatt a szelfikamera torzítani fog (Messengerrel sűrűn használom), vagy alaptalan a félelem?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
baladam86
aktív tag
válasz petymeg #14609 üzenetére
Nekem is olyan üveg van rajta, ami csak a hangszórónál van kivágva, így a szelfikamera védve van, hacsak nem koszos/maszatos a védőüveg előtte, akkor nem fog torzítani.
Én is kérdeznék, hátha valakinek van ötlete:
A legutóbbi UV ragasztós üveg felrakásakor nem ragasztottam le teljesen a hangszórót, így a hangszórórácson van egy kis megszilárdult ragasztó, azt mivel lehetne eltüntetni? Kapirgálni nem szeretném. Szerencsére csak kis terület érintett, és csak a szememet zavarja, de a hang szól belőle rendesen.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
anadroid
senior tag
válasz Mcsutka #14587 üzenetére
Beüzemeltem a SES-es akciós Note 9-et, a magyar kártyás élesztés után rögtön jött a thai kártyás trükk, megy a beszélgetés rögzítése (kivéve a VoWiFit), a híváslistából lehet visszahallgatni. Decemberi fw. M1AJQ.N960FXXS2ARL3
THL/XEH,XEH/XEH két magyar kártyával. Az akku 19%-on volt, tehát eléggé régóta állt a bontatlan csomagolásban.
A thai kártya kicsit cseles, nincs mellékelve a PIN, szóval háromszor el kell rontani, hogy a vele adott PUK-kal fel lehessen ébreszteni. Enélkül elhajt a telefon.
Most jön az
1 életem, 1 ha lálom,
a PIE-t ráinstal lálomKérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Mcsutka #14614 üzenetére
Bontatlan volt és hibátlan. Mielőtt frissítem, még ráklónozom az enyémet, akkor az is kiderül, hogy megmarad-e a rögzítés (miért ne maradna meg, nem az a szint). Aztán egyesével ráteszem az összes frissítést, mindegyik után ellenőrzöm a létfontosságú appokat, utána alávágok a réginek a thai lánnyal , aztán vissza az alkalmazásokat és mehet arra is a frissítés. Szóval a hét végéig lesz mivel játszadoznom.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
nagyúr
Én közben búcsúzom, tegnap elment a Note. Eddigi legjobb droidos telefonom volt, az biztos (meg az is, hogy hiányopzni fog néhány dolog).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz Mcsutka #14618 üzenetére
iPhone 11 (sima). Pusztán 2 dolog miatt, egyik az akkuidő, a másik a kamera. Sajnos a rossz munkahelyi térerő miatt elegem lett abból, hogy merül nagyon, de amúgy is elég jelentős a droid IDLE fogyasztása. iPhone meg nem merül szinte semmit, ha nem használom. Kamera dologgal meg lehet vitatkozni persze, de az én "point and shoot" fényképezési szokásomhoz jobb ez, ilyen esetben jobb kéepekt kapok.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
anadroid
senior tag
válasz telefonmágus #14616 üzenetére
RF Cal: 20190117
A régin ugyanez 20180919
A többi adat a buildszám és környéke.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
petymeg
addikt
A kameránál ha be van kapcsolva a qr olvasás, akkor mér' nem olvassa le? Mit kell még engedélyezni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tylerddd
veterán
-
-
seger
addikt
Sok helyen olvasom, milyen biztonsági réseket találtak, és minnél hamarabb fríssítse android rendszerét...
Vajon a telekom ezeket nem olvassa???
Aug.1 bizt frissítés az utolsó és nincs frissítés....[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A Switch ugyebar meg mindig nem viszi at az alkalmazasok adatait, igaz? Van erre valamilyen megoldas Androidon vagy meg mindig csak a root az egyetlen?
Koszi!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
apaszka
veterán
link Még nem igen van kiforrva a technológia!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Privátban ( linkesítve ) tudna nekem valaki küldeni 3-4 nappali automata fotót teljes méretben AI nélkül?
Köszi! -
Saccco
nagyúr
válasz tylerddd #14637 üzenetére
Semmi. Driver kell hozzá és a gyári firmware.
Ha mindent 5-6-szor átnézel és lassan csinálod, akkor is megvan 30 perc alatt.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz tylerddd #14641 üzenetére
Jó kérdés. Gyári szoftver kerül rá.
Én mindig a XEH-et rakom a Telenor-ra. Sőt jött már XEH-re PAN OTA is.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Rászántam magam a fóliacserére... Nem mondom(még), hogy kár volt, de ez az Xpro nano akármi meg se közelíti a Döme szintet. Toll "siklásáról" inkább nem is beszélek. Olyan, mintha karcolná. Felrakásának egy rossz pontja van, hogy nagyon keskeny a hangszóró kivágása, nehézkes úgy letakarni, hogy ne lógjon be az üveg alá is egy tini hangyaf*sznyit, nem is sikerült, így a jobb oldalán van egy nagyon kicsi levegős rész. Kíváncsi vagyok, mennyire fogja bírni a ragasztó, a Dome nagyon durván rajta volt, alig tudtam felszedni.
-
petszol
tag
Sziasztok.
A UPC-nél vásárolható telóról tudtok valami információt? Két kártyás független?
Ami még nem tiszta nekem: a telefon IP68-as vízállóságú vagy csak a toll?
A tesztben csak a tollra írta azt hiszem.Üdv: Petszol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest