- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Két SIM kártyával használom a telefont, már egy hete. Telekomos vásárlás, kedden járt le a 14. napom, az első héten csak egy SIMmel teszteltem. Pár napja frissítettem a telefont a legújabb T-s romra, OTA jött.
A tegnapi napon többen jelezték azok közül akik a főszámként használt Telenoros kártyám hívták, hogy nem voltam elérhető, kapcsolható. A Tkom-os kártyámon el tudott érni az, aki tudta azt a számot is... Az is fix, hogy legalább egy olyan így elmulasztott hívásom volt, amikor közben egyáltalán nem telefonáltam (a nejem hívott sikertelenül és megnéztem a híváslistája időpontjait).
Korábban ilyen gond nem volt nálam, de a fórumon olvastam, hogy más is járt már hasonlóan. A telefont - miután szóltak a problémáról - újraindítottam, ami megoldást jelentett.Ezután átnéztem a beállításokat. A sim-kártya-kezelő pont alatt az állandó két Sim funkciót már korábban bekapcsoltam, viszont ezen belül nem adtam meg a két kártyához tartozó telefonszámokat, amiket pótoltam.
(Ez lehetett esetleg a gond??)
Ezután kiírt a teló egy olyat, hogy most már át fogja irányítani a hívásokat egyik kártyáról, számról a másikra, ha nem vagyok elérhető, ha az egyik számon beszélek, a másik akkor is be fog csörgni, jelezni.
Ez amúgy teljesen telefonon belül mehet végbe, ingyenesen, vagy majd egyszer csak kapok érte valami jó kis számlát a két szolgáltatómtól?!Egy kicsit elkeseredtem, paranoiás lettem... Időnként felhívom magam a céges telefonomról, hogy vajon kicsöngök e... 🤔🙄😂
Ma senki sem szólt, hogy ne tudott volna utólérni... De ugy most már bennem motoszkál a kisördög, akinek ugye azért piros a szeme, mert szia sem alszik... 😜
Bocs, hogy ilyen hosszú lett...
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Ma rendeltem én is egy ilyen telefont a T-nél, ha minden igaz, jövő héten szerdán, vagy csütörtökön meg is érkezik. Kék színű lesz a drágaság. 😀
Szeretnék rá valami jó kis tokot, meg fóliát. Mert hát fontos a biztonság. 😁
A T-s eladó srác azt javasolta, hogy 360°-os tokot keressek rá.Eddig a Spigentől találtam egyet, ami tetszik :
https://www.spigen.com/collections/galaxy-note-9/products/galaxy-note-9-case-ultra-hybrid-360?variant=8837791842351Meg nézegettem Ringke tokot is, hozzá fóliával:
https://www.ringkestore.com/products/galaxy-note-9-fusion?variant=12319446466660https://www.ringkestore.com/products/galaxy-note-9-invisible-defender-glass-frame-full-coverage-screen-protector?variant=12337433804900
Esetleg valamelyikőtöknek van-e már tapasztalata ezek közül bármelyikkel?
Valamint az is nagyon érdekelne, hogy kinek milyen tok és fólia jött be.
Végül a toktól függetlenül, van-e valami típus hiba, amire figyelnem kell, ha átvettem a telót?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR