- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-05-13 22:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ha alvó alkalmazásokhoz került valami, azt hogy tudom onnan kiszedni?
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy mindig villogjon a kijelző, ha hív valaki? A villogó széleket már kilőttem, és fene tudja, hányszor átnéztem a kütyüt, de nincs ötletem, hogy mit lehetne még csinálni vele.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Kijelző fakósága ügyében írtam a múltkor. Egy kedves barátom felhívta satnya kis figyelmemet az adott lehetőségekre. Tehát ha valakinek szintén fakó lenne a kijelző az előző telefonja után, akkor menjen a
Beállítások/Kijelző/Láthatóság fokozása/Színkorrekció/Bekapcsolás/Személyre szabott szín (ezt beállítani), és utána alul Intenzitást magasra állítani.
Így nekem jobbak a színei, mint az S10e-nek, pedig eddig azon voltam kiakadva, hogy fakóak a színek.

-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Van valami ötletetek, hogy miért nem érkezik meg a Telebankos sms? A régi telefonomon rögtön jött, ha történt valami, itt meg nem érzékeli, ha változás van. Kifejezetten az sms-re gondolok, mert a SmartBank-ot még csak most aktiváltam, az még egy nap, mire dolgozni kezd.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Köszönöm, de sajnos ezt már megnéztem. Mindkettő élénk színre van állítva, maximális fényerővel. Nem a fényességgel van bajom, hanem valahogy az S10e-nek élénkebbek a színei. Főleg a fehérnél látszik - ott a fehér tényleg fehér, a Note-nál meg inkább olyan halványsárgának néz ki. Amúgy nagyon szép a kijelző, de ez engem nagyon zavar. Majd bemegyek valami Samu store-ba, és megnézem, hogy az ottaniak milyenek. Ha ugyanez, akkor buktam, ha viszont azok jobbak, akkor megyek reklamálni.

-
aggleány
addikt
JoseGee, Bandeee007, köszönöm az üdvözlést.

-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Én is csatlakoztam a csapathoz egy kicsikével.

Csak nekem szúrja a szemem, hogy pl. az S10e-hez képest (meg a Note 8-hoz is, meg gondolom több másikhoz is) sápkórosak a színek? Feltettem ugyanazt a témát mindkettőre, és a régi jól láthatóan erőteljesebb színeket mutat. A Note-on rajta van a gyári fólia, az S10e-n másfajta fólia van. Lehet, hogy ez az oka?
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
A kicsi Note 10-nek érezhetően jobb a kamerája, mint az S10E-nek? Tudja esetleg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd most.
Mennyi idő volt, mire megszoktad? Nekem egyelőre egymás mellett van a kettő, és így elég vacak, hogy folyton látom, hogy a jobb telefonnak fakóbb a kijelzője. Nem önkínzás miatt vannak együtt, még nézegetem, hogy mit hogyan állítsak be.