- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
válasz
#59149316 #14613 üzenetére
Majdnem napra pontosan négy éves a 10+-om és akku szinten még mindíg meglepően jo. A kiadási SW nem volt túl jól optimalizálva, azóta sokat javult, nem romlott. Persze attól is függ hogy milyen appokat haszálsz, azok mennyire jól optimalizáltak stb...
2023 aug. 1. az utolsó security patch.
Ettől függetlenül azért kíváncsian varom most a 24-es Ultrát. Bár a memória kártya hiánya fájó, azért egy 512-n már el lehet férni.... -
Wovbagger
tag
válasz
#59149316 #14616 üzenetére
Én pár hete költöztem be egy ilyen készülékbe, és semmi gondom a banki applikációkkal. Az egyetlen kifogásom a híváslista, mert az nekem túl fapados. Más telefonokon (mondjuk) zöld ikonnal voltak megkülönböztetve az indított hívások, kékkel az indítottak, "megtört" pirossal a nem fogadottak, esetleg látszottak a hívott névjegyek névjegyképei a hívások mellett. Na itt semmi ilyesmi nincs a fentiekből, még a hívásokat sem csoportosítja névjegy szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adobe Lightroom topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest