Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
F_Gergely #9315 üzenetére
Huhhh. Nemrég akartam a Turbadon venni egy Note20 Ultrát. Megtetszett a konstrukció, hogy +10 százalék befizetésével 3 év garanciát adnak, és hiba esetén nem javítanak, hanem cserélnek. Nekem mégis az volt a lényeg, hogy visszaadhatom később a használt készüléket, és viszonylag kedvezőnek tűnő fix áron beszámítják egy újba.
Én igazából egy Note 21 Ultrára pályáztam volna, de addig ebben a konsrukcióban használtam volna egy évig az idei Note-ot. A +10%-kal se lett volna 400 ezer akkor náluk.
Mire megrendeltem volna, megszűnt a +10% prémium opció. Azt írták, átalakítják a feltételeket. Azután tényleg változott, de a készülék ár beszámítása már valami képlékeny eBay eladási áron lett volna.
A kosár az új honlapon a vásárlásánál a készülékcserét már az alap megrendelésre is írta, ezért gondolkodtam rajta, kell-e nekem így a +10%-os opció, ha jövőre úgyis Note 21-re cserélek. Rá akartam kérdezni, hogy tuti-e a csere lehetőség az alap rendeléshez is.
Egyelőre nem vettem meg. Szerencsém volt.Az értékelésük egész pozitív volt. De ez persze legfeljebb az addig kiszolgált vásárlók vásárlás utáni bejegyzése alapján történik. Hogy mi lesz később, vagy mi van a háttérben, az egy másik tészta.
Egyébként a honlapon volt bérleti és vásárlási konstrukció, ÁSZF feltüntetve, de hogy mikor melyik, vagy hogy csak bérlet lehetséges, az nem volt teljesen egyértelmű. Amit nekem dobott, az vásárlásnak tűnt, arra tippeltem, a bérlet a vásőrolt cikktől függ. -
Divinity
őstag
válasz
F_Gergely #9315 üzenetére
Pixel-t például csak náluk lehetett beszerezni normálisan, (eddig normálisnak hitt) garanciával.
A P2XL-m is tőlük volt, most a P4XL is, amin még majdnem másfél év gari lenne.
Persze nem célszerű "sufni" GSM boltból vásárolni de róluk pl senki nem hitte ezt az évek alatt szerzett reputáció miatt, na meg ahogy írtam pl Pixelt nem igen lehetett normálisan szerezni itthon, úgy tűnik ez után marad a külföldről szerzés vagy el lehet engedni a Pixel vonalat
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest