Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laookon_
üzenetére
Gondolom, ez igényektől függ. Nekem ez egy szükséges dolog. Note 8-at is két dolog miatt nem szerettem, az akku és a mono hangszóró (főleg,hogy előtte iPhone 7 volt, az is stereo volt már, így onnan visszemenni egy hangszóróra nagyon nem volt kellemes. Filléres tétel, mégis sokat dob sok esetben (de gondoljunk egy kihangosított skype beszélgetésre, akármire, ne csak yt videóra). Én úgy vagyok vele, inkább hagynának ki egy vezetéknélküli gyorstöltést, vagy jack csatlakozót, mint ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Eladó Google pixel 7 esztétikai hibával
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi