- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laookon_ #6521 üzenetére
Gondolom, ez igényektől függ. Nekem ez egy szükséges dolog. Note 8-at is két dolog miatt nem szerettem, az akku és a mono hangszóró (főleg,hogy előtte iPhone 7 volt, az is stereo volt már, így onnan visszemenni egy hangszóróra nagyon nem volt kellemes. Filléres tétel, mégis sokat dob sok esetben (de gondoljunk egy kihangosított skype beszélgetésre, akármire, ne csak yt videóra). Én úgy vagyok vele, inkább hagynának ki egy vezetéknélküli gyorstöltést, vagy jack csatlakozót, mint ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest