Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
- Kamera valóban szar volt az elején de frissítésekkel egész helyre raktak, azzal nincsen bajom.
- Gyári samu böngészőt használom, de se fagyás semmi ilyesmit nem tapasztaltam, én kifejezetten kedvelem a tableten is ezt használom, számomra hibátlan és tökéletes.
- Rendszer lassulást akadozást én nem tapasztaltam 1-1 játéknál van amikor kifagy de ott a reklámokkal van tré mert ha kikapcsolom a netet akkor meg hibátlan, tehát a reklmok betöltésénél van gond de ez az app baja ahogy látom nem a telefoné.
- Hangszóróval szintén nincsen bajom, olyannyira nem hogy néha a telefon saját hangszóróját használom az autóban kihangosítóként, illetve munkahelyen asztalra letéve szoktam konferenciahivást intézni és nincs vele gondom.
- Töltéssel szintén nincsen gondom pedig minden este vezeték nélküli töltőre kerül és csak reggel veszem le. De elégedett vagyok vele 1 napot lazán kiszolgál, több meg nem kell.Note 10+om van 512 GB amiből kb 120 giga szabad szóval eléggé tele van pakolva, és minden adatot elérek, streamelhetek, nem akad, nem lassul.
Én egyedül a magyar google voice asisstant-ot hiányolom mert elvileg van gyakorlatilag nálam félig magyar félig angol, használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest