Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1
üzenetére
Jah nem azért kérdeztem, hanem azért, mert látom te custom launchert használsz. Én is szerettem volna, de én sima Note 10-esen, és azt tapasztalom, hogy bármiylet is használok, az a fura jelenség van, hogy ha kilépek egy programból gesture navigációval, tehát felfelé swipe home képernyő, akkor nem tudok azonnal rátapizni egy másik programra, mert nem fogadja el, csak 1-2mp múlva. Tehát benne vagyok egy programban, hmajd felfelé swipe a homescreenre, rögtön tapizok egy másik ikonra, és nem történik semmi. Ha a felfelé swipe után várok egy 1mp-et, akkor utána már bármit el tudok indítani. És ez bármilyen custom launcherrel előjön. A Samsung saját megoldásánál nincs ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest