Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi a Gboard infót! Én is azt használom, pedig adtam 2 napnyi esélyt a Samsung billnek, de egyszerűen kevés a gyári bill. Tökéletesen működik, még rondán írva is
Mega thx!
Esetleg azt nem tudod, hogy hogyan lehet az animációkat felgyorsítani? Ha egy megnyitott programból visszaugrok az asztalra, akkor elég hosszan lejátsza az animációt hogy összezsugorodik az ikonba. Iszonyat idegesítő, és lassú, mint egy iphone. Próbáltam az accesibility alatt kikapcsolni az animációt, de semmi reakció. Próbáltam a developer menüt előhívni, és a régi jó 3db animációt lecsökkenteni 0.5x -re, meg kikapcoslni is, de szintán nincsen rá hatással. Van még valahol opció, vagy az Android 12-es OneUI 4.1-nek ez egy bugja, vagy a OneUI 3-ban levő animáció gyorsítás funkció "véletlenül" kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mega thx!