Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi a Gboard infót! Én is azt használom, pedig adtam 2 napnyi esélyt a Samsung billnek, de egyszerűen kevés a gyári bill. Tökéletesen működik, még rondán írva is
Mega thx!
Esetleg azt nem tudod, hogy hogyan lehet az animációkat felgyorsítani? Ha egy megnyitott programból visszaugrok az asztalra, akkor elég hosszan lejátsza az animációt hogy összezsugorodik az ikonba. Iszonyat idegesítő, és lassú, mint egy iphone. Próbáltam az accesibility alatt kikapcsolni az animációt, de semmi reakció. Próbáltam a developer menüt előhívni, és a régi jó 3db animációt lecsökkenteni 0.5x -re, meg kikapcoslni is, de szintán nincsen rá hatással. Van még valahol opció, vagy az Android 12-es OneUI 4.1-nek ez egy bugja, vagy a OneUI 3-ban levő animáció gyorsítás funkció "véletlenül" kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mega thx!