Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
TWRP mehet a cwmre nexus toolal?
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #18898 üzenetére
Köszi spuros és wardemi. Még annyi hogy ezt a pa-t (is) ugy kell feltolni hogy, full wipe, install rom, gapps, wipe cache/dalvik és rebbot system? Esetleg van valami más trükkje? Ebbe már alapból benne van a su, vagy azt itt is külön kell flashelni?(vagy annak az időknek már vége?)
-
spuros
őstag
válasz Zsírkrétamen #18902 üzenetére
Igen. Én minden romot így teszek fel.. Mindig tiszta telepítéssel. Kivéve a CM napi frissítéseit..
szerk.: SU benne van.. max ha így adtak ki frissítést. valamelyik romnál pont így volt amit a napokban próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
szokolzs
csendes tag
Valaki foglalkozott már átlátszó status / nav bar-ral, és átlátszó app drawer-rel?
Nagyon érdekelne, ha már valaki próbálkozott, akkor nem kuncsorgok xda-n -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van valakinek olyan hibája a teloval,hogy nem halja öt a másik fél rendesen?Szoftveres hiba nem lehet,mert mindeggyik szovtverrel csinálja.4.1,4.2,4.3 kiprobálva.A hálozat jo.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #18902 üzenetére
Na mostmár megtudtam, ez a pa még elég gázos. Az egy dolog, hogy sok minden hiányzik még belőle, de hogy úgy szaggat meg lassú, hogy 2 perc kell mire megnyílik a facebook...Sikerült azért egy kifagyást is produkálni, így 2 óra alatt. Nem lessz ez így jó (na de az sem frankó, ha akksi ki-be után töltőről lehúzva(még akksi ki előtt kihúzva!) is töltőn ézi magát ) Na megy vissza a CM...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
van egy 320kbit elég jó minőségű mp3 szám, amit beakarok állítani csengőhangnak. igen ám, de hiába van maxon a csörgés hangereje, a telefonon elég gyengén szól, és nem hallom meg, meglehet ezt az mp3-at úgy dolgozni, hogy egyszerűen "hangosabb" lesz maga a file, hogy a telefon is hangosabban szólaltassa meg?
ugyanez a file a htc dézimen gyönyörű hangerővel szólt......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Weeman1
veterán
Sziasztok
4.3 nál az átlátszó statusbart megoldották már?
Xiaomi 11T Pro
-
slice14
veterán
válasz Dottore #18917 üzenetére
Az adb-t látom, azzal nincs gond. Csak sehol nincs a teló feltüntetve hordozható eszközként.
Ez az én telóm sajátgépen. Nála még a Médiaszerverként csatlakoztatva sem látszik.
És itt a device managerem. Nála ez nem látszik, csak az adb.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
senior tag
-
batai15
félisten
Srácok gondom van. Barátnőméknél othoni wifi szivózik minden androidos telómmal. Noha van wifi de sokszor nem tölt be. Mondjuk 5perc után megy utána ismét nem. Mit kell konfigolni a wifin ?
-
slice14
veterán
válasz Zsírkrétamen #18920 üzenetére
Én mondtam neki hogy tölcsön le egy ftp szerver appot, azzal töbre megy mint az mtp-vel.
Én se használom az mtp-t, inkább ftp-n rámásolom ami kel. Ha meg nincs elég kraft akkor rádugom töltőre, addig se merüljön.
-
senior tag
-
slice14
veterán
válasz Zsírkrétamen #18923 üzenetére
Én az ftp szerver pro appot használom. Van belőle free is, de az a 240 Ft-t szerintem megéri.
Bele mész a beállításokba és beállítasz egy egyedi felh./jelszót. Aztán csak rányomsz az ftp szerver indítására. Itt látod kiírva az ip:port, felh/jelszó.
Majd ezeket pc-n a Total Commander-ben megadod a Hálózat->FTP kapcsolódás->Új kapcsolat panelen. A kapcsolat nevéhez mindegy mit írsz. A kiszolgáló nevéhez írod be az ip:port-ot. A passzív mód-ot ne feledd el bepipálni.
Kényelmesebb mint pendrive-ra felmásolni, majd otg-n keresztül másolgatni.
Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
obZen
tag
válasz Zsírkrétamen #18914 üzenetére
Érdekes módon nálam semmi ilyesmi, sőt! Határozottan elégedett vagyok. Minden működik (PA prefs, Hybrid engine, PIE, stb).
(3.94-es build és "gyári" kernel)"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
senior tag
Hát én tegnap felraktam a 3.94-et azzal az volt a gondom hogy olyan lassú volt hogy....Meg egy screenshot-ba belehagyott, majd csak akksi ki-be segített. De gondoltam felrakom a 3.95-öt hátha, de ez is ugyan olyan lassú, de a screenshot nem bugol, viszont a galéria szépen ki fagyott már 2×a, de talán valamivel jobb mint eddig. A PIE meg ezeket már meg sem merem próbálni (én sem cseréltem a gyári francot)
-
Weeman1
veterán
válasz Zsírkrétamen #18932 üzenetére
A 3.95-öt én is fel raktam,de nekem sem tetszik.
Kipróbálom az új Slim rom-ot.Xiaomi 11T Pro
-
senior tag
-
eastsider
nagyúr
cataclysmot próbáltátok már?
-
senior tag
-
mtm800
senior tag
-
Weeman1
veterán
válasz Zsírkrétamen #18935 üzenetére
Dreams-et még nem próbáltam,de már letöltöttem.
Eddig tetszik a Slim rom,minden ok vele.Xiaomi 11T Pro
-
batai15
félisten
Miért fogy el néha a ramom ? Pl most szabadon van 200 és ma el fordult hogy más nem futott de pl a beállítások 120 mega volt stb. Tartósan 50 mega volt .. Böngészőből kilépve töltögette a launchert stb.. Elvileg ha dinamikusan kezeli akkor miért van ez ?
-
senior tag
-
desigo
senior tag
4.3-óta nem aktív a beállításoknál jobb felül a play gomb.
Alkalmazások közül indul és működik rendesen.
Tapasztaltatok hasonló hibát? -
palesz53
senior tag
slim gapps beta mennyire működik, rendben van?
a mai verziót már javították, az előző verzió volt bugos - pont azon gondolkodtam, holnap feldobom én is...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest