Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
úgy tűnik a szenvedésem befejeződött..
újra letöltötte magának az Y patch-et ota-ról és feltettem.
most villámgyorsnak érzem ismét, a multitask gondok megszűntek és az akksi sem merül egyáltalán.
remélem így is maradt.már olyanokat is csinált a telefon, hogy bekapcsolva nem töltötte, nem látszott a villám ikon az akksiban, csak kikapcsolva tudtam tölteni, kész vicc..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz spuros #19905 üzenetére
nagy élmény amikor végre nem forrósodik szét 10 mp alatt a telefonod, és nem zuhan a töltöttség 30%-ot pikkpakk, hihetetlen, hogy a google, hogy tudta ezt gnex-en ennyire elrontani, aztán egy szaros kis 1.7 megás patch megoldja... de legalább valóban gyorsan dolgoztak.
komolyan, ilyen iszonyú hibákat soha nem láttam még, mint a 4.3-as frissítésben....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz qltsar #19910 üzenetére
mert nem a maps okozza, összeakad az os-ben valami.
nálam ez megszűnt, ellenben az akksi töltés most is szar, kikell kapcsolnom és úgy rádugni töltőre, majd visszakapcsolni, máskülönben bekapcsolt állapotban nem tölti fel.. vicc...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Szerintetek mennyivel volna nagyobb elörelépés egy S3? Olvasgattam a topikjàban,hogy ott is van pàr dolog ahol kevés az 1gb ram.Az hogy négy mag,nem igazàn érdekel mert elég fürge a nexus is a maga 2 magjàval.Igazàbol én nagyobb kijelzö miatt vàltanék,csak nem tudom eldönteni,hogy érdemes e.Kòszönöm a segitséget.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
spuros
őstag
válasz Steelheart2 #19912 üzenetére
Ha már előrelépés akkor N4. Igaz nem nagyobb a kijelző, de jobb szerintem mint az S3..
-
spuros
őstag
válasz Steelheart2 #19914 üzenetére
Az N4 drágább? Nem néztem utána..
-
assemble
addikt
válasz Steelheart2 #19916 üzenetére
N4 uj ara 199/249 dollar/euro, S3 biztos hogy dragabb.
S3-ra en amugy nem hiszem h valtanek. Kovetkezo Nexus lehet pl eselyes. -
assemble
addikt
válasz Steelheart2 #19918 üzenetére
Nem minden orszagot erintett a (nemreg megtortent) arcsokkentes, nyilvan elsosorban azokat ahol play-rol lehet rendelni: UK, Nemetorszag, stb.
-
batai15
félisten
No nézzük meg mit tud a slim rom me a cm mostanság baromira gyengén birja akku ügyileg. vagy behalt az akkum?
-
senior tag
-
batai15
félisten
válasz Zsírkrétamen #19924 üzenetére
oo akkor rakom vissza a cm mentésemet.
-
DeathAdder
veterán
válasz Steelheart2 #19912 üzenetére
Épp ma vett a haverom (szerbiában) 170 euróért S3-at, most délután rootoltam neki.
Kis összehasonlítást is végeztem. Gyorsan átdobtam nfc-n egykét képet és megdöbbenésemre az S3-on minden szebbnek tűnt, pedig ha jól tudom ugyanaz a pentile samoled van benne. Talán mert nagyobb a kijelző, és jobban tud érvényesülni a kép, és ekkora ppi-nél ez még nem megy a kép rovására..Sebességet is teszteltem, böngészőben egyértelműen gyorsabb és simábban kezelhető a nagyobb oldalak esetében az S3. Ami a rendszer sebességét illeti egál a kettő, de az enyémen CM van, azon meg gyári 4.1.2.
Kissé ledöbbentem, de azért nem cserélném el S3-ra, elsősorban a kinézet miatt, és mert minden második ember kezében ilyen van (vagy hasonló Samu) - főleg fehérben, fúújj Na meg mert korán nincs annyi különbség a kettő között, hogy megérje bohóckodni a cserével...N4-re meg azért nem cserélném, mert megint ugyanakkora kijelző, és nem is szebb az a híresen híres True hd ips. Persze ízlések és pofonok, de nálam betekintési szögben, és feketében egyértelműen bukott
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz DeathAdder #19927 üzenetére
Miért döbbensz le rajta? Az S3 pöppet frissebb készülék, én ezt nem értem már nincs is forgalomba gnex, már öreg szegény ahhoz képest pedig még mindig ott tipeg közép-felsőn (mai szemmel). Ha az a rohadt ram nem fogyna el egy feszt semmi baja nem lenne (bár én nem is játszom rajta).
N4 igen sajna a kijelző de amúgy azt leszámítva (szerintem megszokás kérdése amúgy) egy nagyon szép és iszonyat gyors gépezet barátnőmnek az van össze mértem már párszor.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
palesz53
senior tag
majd egy hét folyamatos működés után hasonlítsd össze - frissen rakva minden rendszer repül...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Steelheart2
őstag
Köszi szépen.Ugye ott nincs a kijelzön a 3 gombos navbar és ezért is nagyobb a kijelzö.Tudom,hogy a gnexen is el lehet tüntetni,de nem probàlkoztam vele még idàig.Az öszintét megvalava,azért akarom eladni most a gnexet mert nincs hozzà doboz,xsak töltö.Most simàn 150 euro körül eladom szerintem és veszek helyette valamit.Ez is ugy lett,hogy egy Evo3D-t cseréltem Iphon 4 re és azt pedig gnexre.Az iphone 10 percet volt nàlam.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
DeathAdder
veterán
válasz wardemi #19928 üzenetére
Nem azon döbbentem le, hogy gyorsabb, hanem, hogy szebbnek tűnt a kijelzője. Ennek meg nyilván semmi köze, hogy újabb modell-e, mivel ugyanaz a felbontás és kijelzőtechnológia, csak 0.15"-al nagyobb az átmérő.
N4: valamicskét gyorsabb, szép, de mégis a kijelzőt bámulja az ember nem azt, hogy adreno 320 van benne. Szerintem én kihasználok egy okostelefont, de mégsem olyan szinten, hogy gyengének érezzem bármilyen téren is a gnex-et persze ha játszanék, akkor már más lenne a helyzet.
Na igen, az a "rohadt ram" Nem is kell, hogy játsszak és hajlamos megtelni így is simán. Lehet nem lesz már ebből keylimepie?
(#19929) Integra - Tudjuk már mi lesz? Megint LG? régebben olvastam volt, hogy most a Sony jöhet..
(#19932) Steelheart2 - Nem tudnék mire cserélni, ha neked lennék. S3-ra biztosan nem, az S4 szép és jó, de nekem csúnya és nagyon népies. One.. na arra kíváncsi lennék, mert még nem volt hozzá szerencsém, de már alapból nem tetszik benne, hogy a power gomb a baj tetején van, és hogy ennek is "csak" 4.7-es a kijelzője a felbontásához képest. Sony Z ultra ami nálam nagyon üt, és gyönyörű szép is, de az ára még nagyon magas, na meg arra a triluminos kijelzőre még kíváncsi vagyok..
-
batai15
félisten
Valami 4.3 kernelt tudtok mondani ?
-
zoltan77
aktív tag
Üdv mindenkinek. Beszereztem egy galaxy nexus-t. 4.3-as rom van rajta gyári zárt bootloderrel. Szeretném nyitni meg cm romot felrakni. Ezt találtam, kérdezném hogy akkor a leírás alapján (D menüpont) visszalépek 4.2.2-re és azután a Galaxy Nexus ToolKittel mehet a dolog. Köszönöm Zoli.
[ Szerkesztve ]
Samsung A55 8/128Gb
-
batai15
félisten
Mitőllaggol a bill 4.3 alatt ?cm persze
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #19933 üzenetére
van aki azt írja, hogy lg, van aki azt írja, hogy akár sony vagy motorola is lehet. szóval nem tudni. de egyik sem oled-del dolgozik, leszámítva a motorolát, de fhd oled/samoled meg nem létezik és sajnos az n5 is elbaszott nagy 5 collos méretű telefonnak ígérkezik
-
assemble
addikt
válasz Integra #19941 üzenetére
"fhd oled/samoled meg nem létezik" s4? persze pentile, de 1080p.
LG G2 amugy 5,2"-os. Egyebkent bika telefon es annak ellenere h a kijelzo ilyen nagy, maga a telefon nem sokkal nagyobb a mienknel a kis keret miatt, szoval nem feltetlenul bannam ha a kovetkezo Nexus telo a G2-n alapulna[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz assemble #19942 üzenetére
ja igen, a samu persze, de kétlem, hogy eladna panelt..
pont tegnap fektettem rá a gnex-et egy s4-re és pár mm-rel nagyobb csak minden irányban.
nem kizárt a g2, bika egy telefon lett. szól mellette érv, hogy lg lesz megint. még pár hónap és meglátjukmost, hogy újra tökéletesen működik a gnex-em, lehet, hogy várok az n4 rendeléssel.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz assemble #19942 üzenetére
nem lett rossz..
csak nexusosítani fogják, ha ez lesz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs