Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
ProdyG
őstag
Sziasztok!
kb egy hónapja írtam ide utoljáram, amikor is beadtam a bolti garis GNexus-omat a bolti szervizbe, ahol vettem (VIP Phone Pesten). az volt vele a bajom, hogy folyamatosan reboot-olt a teló, főleg beszélgetések közben... utánaolvastam és sokan írták különböző helyeken, hogy hardveres a hiba (a proximity sensor a rossz). meg hát próbálgattam többféle rommal, és nem segített egyik sem...
a bolti gariztatáshoz teljesen negatívan álltam hozzá, ti is mondtátok, hogy ne számítsak semmi jóra...
pont 3 hét után hívtak, hogy kész a készülék, hardveres hiba volt, és továbbküldték a Samsungnak, akik alaplapolt cseréltek a telefonban. most próbálgatom, eddig hibátlan a teló... pozitív csalódás volt a szerviz, teljesen rendesek voltak...ami problém van most az az, hogy kicsit recseg a telefon a kezemben, nem olyan masszív, amilyen eddig volt. gondolom a szétszerelés betett neki. ti tapasztaltatok már ilyet? szedtétek már szét a telót? az akksi körüli 6 csavart meghúztam jobban, de nem segített... tudtok erre valami megoldást? köszi
-
Dottore
addikt
Az IMEI számot ilyenkor visszaírják.
-
mtm800
senior tag
válasz mgTerminator #18164 üzenetére
Igy van, Box-on keresztül manuálisan írják be az eredeti imei számot amit azonnal hozzárendelnek a nyers lap nem publikus gyári egyedi azonosítójához.
-
senior tag
Basszus kezd elegem lenni a nexusból. Most már arra is rá szokott hogy fogja magát és "meghal". Ez abban valósul meg, hogy fogja magát és onnantól se kép se hang, hiába kapcsolnám vissza a ki jelzőt vagy kapcsolnám ki-be a telefont, semmi. Én azt hittem először hogy biztosan túl terhelem és megfagy de nem. Zenét hallgatok és ezt csinálja. De a legérdekesebb az volt amikor kikapcsoltam a telefont és el raktam majd mikor 2 óra mulva kapcsoltam volna vissza ismét se kép se hang. Megilyedtem nem is nyúltam hozzá míg töltő közelébe nem jutottam, gondoltam biztos véletlen a reboot-ra nyomtam és... De nem ráadásul még a töltőt se érzékelte addig mig ki nem operáltam az akksit.És ezt csinálja napok óta már nem merem úgy hagyni a telefont mert ezt csinálja. Jó oké nem nagy művelet se néha baromi kellemetlen. Csinálhat ilyen a CM RC5?? Kb. Azóta van ez a gond. Vagy miben lehet a hiba?? (Sajnálom más romot nem tudok rá rakni mivel M.kövesd-en nyaralok és az itteni net elég gáz és még utánna se megyek haza de amint lehet megnézem az új rom lehetőséget is, de gondoltam hátha ez nélkül is meg lehetne oldani)
-
slice14
veterán
válasz Zsírkrétamen #18166 üzenetére
Hát már kint van a cm10.1.2 stabil rom is.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
senior tag
-
Weeman1
veterán
Esetleg szervíz?
Bakker,én meg MezőKövesden lakom.
Egy sör esetleg?Xiaomi 11T Pro
-
qltsar
veterán
Régen csinált ilyeneket nekem a CM +AK kernel kombináció, kernelcsere és/vagy ROM-csere sajnos.
-
tybsen
addikt
válasz kurion #18120 üzenetére
Nekem volt Note 1 es LG4X is, mindegyiknek megvolt az elonye.
A Note kijelzojet nagyon szerettem a meret miatt (azota is visszavagyom egy nagyobb kijelzos keszulekre), viszont a galaxy nexust optimalizaltabbnak es gyorsabbnak ereztem, lagok nelkul.
A 4x bar gyorsabb volt mindkettonel (pl. gyorsabban nyiltak meg alkalmazasok, gyorsabban toltodtek be, nagyjabol ennyit erzekeltem belole), de alapvetoen elofordultak akadozasok, kellemetlenul forro volt sokszor a keszulek. Kenyelmetlen volt az egykezes hasznalat a gombok elhelyezese (bekapcs. a keszulek tetejen + a vissza gomb --> folyamatos fogas-valtasok). Pozitiv, hogy nem a kijelzobol vettek el helyet a gombok (ugyanakkor nexus-nal kenyelmes, hogy a kijelzon vannak, cserebe ugye kisebb a hely - nyilvan akit zavar, megoldhatja, hogy ne igy legyen).
-
pency
csendes tag
Szasztok
2 hete vettem egy galaxy nexust IMADOM
CM10 maguro van rajta, akarok romot valtani (miui) amit tudok hogy kell.
A kerdesem az h nincs benne sd card es ha full wipe-ot adok akkor nem torli le a zip fajlt is?
Kerlek irjatok le a lepeseket aze es esetleg ha valamire oda kell figyelni.Keszi
-
senior tag
válasz Weeman1 #18169 üzenetére
Sajna magánszemélytől vettem minden papír nélkül így nem tudok perpill milyen szervizhez fordulni. Bár ajánlottak már az usb modul cserénél egyet de még nem sikerült beszélni velük.(az jó és Köszönöm nem, de ha ra értél volna a miui-t megnéztem volna élőben esetleg rá raktam volna, mostmár mindegy sajna korábban utazok haza)
-
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz Zsírkrétamen #18177 üzenetére
Csak azért furcsa, mert ha jól emlészek te alap kernellel használod, annak nem kellene, hogy baja legyen a többség szerint ! Scheduler és governor is az alapbeállításon van, vagy azt esetleg átállítottad?
-
senior tag
-
palesz53
senior tag
válasz Zsírkrétamen #18179 üzenetére
itt leírtam, többek közt mi a governor és a scheduler...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
senior tag
-
pency
csendes tag
Felraktam a miuit es most mikor be akarok lepni a recoverybe nem tudok. Mi lehet a gond? hogy tudnam megcsinalni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Na végre sikeresen felraktam az Xpert romot, most kiderül megmarad-e a hiba...
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #18184 üzenetére
Tudtam én anno hogy nem a driver felrakásával van a gond hanem a telefonnal. Új rendszer azt eredményezte hogy a gép ismét, semmilyen driver felrakása nélkül felismerte a telefont, ahogy régen. Bugos volt az az RC5...
-
palesz53
senior tag
orca romot próbálta valaha vmikor? letöltöttem hozzá a saját gapps-át: több, mint 190 mega... mi a bánatom lehet abban (azt írják full - átlag rom nincs ekkora! )
(egyenlőre még nem tettem fel a romot... )[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
-
-
mgTerminator
veterán
válasz Zsírkrétamen #18186 üzenetére
De miért nem a nightly vonalon vagy? Nekem a stabil kiadásokban mindig volt hiba...
-
slice14
veterán
válasz mgTerminator #18191 üzenetére
Hát eddig én is így voltam vele, de eddig a cm10.1.2 ben nem tapasztaltam hibát.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
senior tag
válasz mgTerminator #18191 üzenetére
Volt anno egy Defy-m valami mókolt CM10-el de valami nagyon béta nightly és nagyon sok gondom volt vele, akkor megfogadtam hogy azt soha többé nightly. Mellesleg RC4 nem volt ilyen bugos míg el nem csesztem a lean kernellel De már leszedtem az 1.2-es stabilt ha megunom az Xpert-et majd felrakom.
-
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz Zsírkrétamen #18194 üzenetére
Persze, hogy lenne, gondolom valamiért ez a szabvány a gapps-nál, ROM-oknál nem tudom hogy van e egyáltalán ilyen nexus-ra, de persze megvalósítható...mondjuk nemtudom, hogy TWRP alatt pl. lefutna e, és nem csak CWM alatt megy. Anno nem volt sok lehetőségünk recovery ügyben, ezért nem is nagyon néztem utána a kompatibilitásnak, CWM-en fut, az biztos.
-
Weeman1
veterán
Esetleg valami rom ajánló?
Már kezdem kicsit unni a Miui-t.Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest