- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
halig12
tag
válasz
anderledani #8997 üzenetére
Nekem hasonló problémáim vannak, van bigakksim is, de a lolli ezzel sem bír ki sokszor egy napot, mert lemerül a bugok miatt "magától"..
Mindig visszatérek a 4.4-hez előbb-utóbb.
De kezd tele lenni a hócipőm azzal is, hogy a térerő is b@szkódik folyamatosan. Mindig kapcsolgatom 2G és 3G között épp attól függően hol vagyok, mert különben szakadozik.
M6-os autópályán járok sokat, na ott fos az egész, nem is szoktam használni, mert szinte lehetetlen sok helyen. Elkezdek egy beszélgetést, ha hosszabb, akkor KO lesz közben.
Azt hiszem meg kell váljak ettől az amúgy jó kis telótól, de a mindennapi munka során ez nem elfogadható már, hogy vagy minden ok nélkül lemerül (mint most is, 2%-on van, és nincs nálam persze töltő), vagy szakadozik, nem talál térerőt...
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #8997 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest