Új hozzászólás Aktív témák

• TibChee

tag

válasz jeni #8456 üzenetére

Igaz, hogy már van egy, de ennyi pénzért rendeltem még 2 másikat is. :D
    Jó lesz tartaléknak, mivel zsebben hordom a telót, lehet, hogy szükség is lesz rá. (Bár inkább ne legyen.)

Qi töltős és nagyakksis nincs ilyen jó áron? Mert akkor azokból is betáraznék. :D

Lassan 1 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy Alpha-nak, maximálisan elégedett vagyok. Tokkal és szállítással együtt 110k-t kellett leszurkolnom érte, de az utolsó forintig megérte az árát.

Pár napja feltettem az 5.0.2-es arab Lollit. Elsőre elégge elkezdett röcögni a telefon, de gondolom csak az appokat frissítette, mivel mostanra már teljesen oké. Illetve mintha napjában 2-3x egy fél pillanatra megröccenne, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg, vagy csak bebeszélem. Illetve ha mégis, akkor a Lolli miatt vagy esetleg az azóta felkerült appok miatt?

Szerencsére nekem sosem volt gondom a hálózattal, ez a frissítéssel sem változott. Ellenben az ujjlenyomat olvasó sokkal jobb lett. KK-tel 10-ből 1-2x nem jött össze az ujjlenyomat olvasás (de lehet, hogy csak én voltam a béna és azóta belejöttem), most 3 nap alatt összesen 2x nem sikerült elsőre feloldanom a telefont.
    Tetszik az új design is, ami a Lollival jött, eddig csak az ujjlenyomat-olvasóra mutató jelzést tudnám a negatív változások közé sorolni.

MÁS:
    Vettem a telefonra egy ILYEN fóliát. Elsősorban a mattsága miatt vettem, tokban tartva és vigyázva rá talán annyira nem fog karcolódni. Talán egy bő fél miliméterrel lehetne szélesebb és hosszabb és akkor gyakorlatilag tökéletesen befedné a kijelzőt, de így is remek ez a matt cucc.
    Viszont sajnos egy nagyon picit ferdén raktam fel, nem feltűnő, de engem zavar. Szerintetek meg tudom igazítani? Vagy ha egyszer leszedem a fóliát, többet nem rakom vissza és vehetek is egy újat? :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés