- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
A maláj rom NEM multirom,csak az tegye fel,aki perfekt angol - vagy a maláj nyelvcsalád valamelyik ágát bírja....azok benne vannak,meg vietnami,ha jól látom ...részemről felejtős.
-
Essien
aktív tag
Igen, nem nagyon tudok róla rosszat mondani. Alpha szebb bár ez egyéni vélemény és kamerában jobb. Z1c-nek az aksija nagyon veri ezt és a vízállóság is hiányozni fog. Gyorsaság ugyanaz, erőben ez jobb de hiába mert már azt sem izzasztotta meg semmi
Alphanal van ez az ujjlenyomat olvasó meg pulzusmeres stb..... szerintem haszontalan dolgok. Egyenlőre ezzel is teljes mértékben elégedett vagyok amiket leírtam azok egyéni tapasztalatok, vélemények . Szerintem mind két készülék nagyon eltalált .
-
Essien
aktív tag
-
nrg_52
addikt
Felbukkant egy ujabb lolli malajzia szineiben sammobilon csc:cof1. Nezte mar esetleg valaki?
-
Sziasztok! A prémium szerviz kihívásával még mindig cserélik a hibás Alphákat? Vagy már javítják őket? Egyszerűen képtelen a telefonom normálisan GPS-t használni...
Illetve ha van egy kis sérülés az alu kereten(1x elejtettem) beleköthetnek esetleg?
-
nrg_52
addikt
S5mini akkuja nem sokkal nagyobb, elvileg hasonlo uzemidoket kellene produkaljanak, nalam az alpha stabilan 4-5 oras kijelzoidoket tud.Hardveresen nem lehet osszehasonlitani a kettot, eg es fold az alpha javara. Tokban hasznalom, de szerintem nem serulekenyebb az alpha femkerettel, mint az s5mini muanyaggal.
-
Lacopapi
addikt
Az akkuidő normál akksival 4 óra kijelzővel nálam (az én felhasználói szokásaimmal),általában több,mint 24 óra. Másnál más... mindenkinél más.
A hátulja egyáltalán nem sérülékeny,a kijelzőt a még eléggé ritka GG 4-es védi,egyedül talán a gyönyörűen megmunkált oldalak gyengébbek kicsit,de én nem tokban használom - és használom..-,de semmi gondom nincs vele. Mi több,azt nem tudom,a kamerát mi védi hátul,de azon sincs még egy hajszálkarc sem (lehet,hogy az is GG4,fene tudja). -
zh71
csendes tag
S4 minimet cserélném vagy Alpha-ra, vagy S5 mini-re. Még vacillálok a kettő között, Alpha jobban is tetszik, de akku milyen S5 minihez képest? Van valakinek tapasztalata? Alpha kívülről mennyire sérülékeny?
-
Lacopapi
addikt
Nincs az a nyüzsi
-
UfoZoli
aktív tag
Tapasztaltatok olyat hogy a Google Play store leáll?
Mostanában kb. 5ből 3x hibával kilép.
Gyári független a teló, Samsung store-ban vásárolva.
Eddig nem volt ilyen gond, új telepítés nincs ami zavarhatná, illetve frissebb Play store app sincs.... -
törölt tag
a headsetre van garancia? az egyik fele nagyon halk(nincs megtörve a kàbel)
-
jeni
félisten
válasz
kicsaba #6953 üzenetére
Ha elfér a kettő együtt az dupla védelmet nyújt.
Az a kérdés,hogy az a Bumper alu tok nem-e fog a térerő dologba beleavatkozni vagyis nem lesz-e kisebb ezáltal a telón a térerő?Vissza tettem a KIT-KAT-t. Az ARAB lollipop nem nyújtott annyit,hogy maradjon,és nem akartam a következő frissítésnél esetleg akadályba ütközőn a telóm.
Korábban írta valaki,hogy ha a bootloader és a kernel változik a frissítéssel akkor nem léphető vissza a korábbira.
Inkább kivárom a XEH magyar Lollit. -
kicsaba
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy fliptokban tartom az Alphám, de szeretném lecserélni egy Baseus Aluminium Bumperre, de akkor már a sima fóliát is cserélném egy üveg fóliára. Mi a véleményetek, a kettő együtt megfelelő védelmet nyújtana?
Bár azt hozzá teszem, utoljára a Sensation Xl-emet ejtettem el, az pedig nem mai csirke
de az ördög nem alszik!Előre is köszi a válaszokat!
-
Parallaxis
addikt
-
migabi24
nagyúr
Ezt felejtsd el, mivel a samsung a tw integrálásával nagyon belenyúl a szoftverbe, a gyári alkalmazások szorosan kapcsolodnak a frameworkhoz, egy nagy katyvasz lesz az egész, én inkább azt javaslom, hogy a feltelepített szoftveren kísérletezz az biztos nem ugrasztja a knoxot
-
Lacopapi
addikt
Gyári romot nyugodtan visszafelé is feltehetsz,az attól még gyári marad,itt is volt már aki visszalépett a KK-ra,mert nem jött be a Lolli.Azonban az kérdés,hogyha a gyári romba belepiszkálsz,azt hogyan érzékeli a telefon....én nem kísérleteznék vele. Vagy ha igen,akkor minden mindegy alapon.
-
jeni
félisten
Remélem jól írom le,mind azokat ugrasztja a Knox amelyek nem mentek át a digitális aláíráson.
A KNOX a gyári rendszer része. Tehát ha visszateszed a gyári stock ROM-ot, akkor a KNOX marad alapállapotban. Ergo ha gyári rendszerre állsz vissza, akkor a KNOX szerint is érintetlennek fog tűnni a telefon.
ez viszont ellentmond a fenti kijelentésnek (ollóztam):
ROM váltásnál, ha nem a telefonnal frissítek, hanem visszaváltok egy régebbi verzióra (ha nem tetszene az új android), akkor jelez a KNOX és ugrik 0x1-re...
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
A Knox mi alapján számol? Ha egy stock romot átalakítok, úgy hogy a kernel és a bootloader érintetlen legyen, és azt felflashelem odinból akkor ugrik? Előre is köszi a választ!
-
Lacopapi
addikt
Sammobil újra működik (ha valakit érdekel)
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
A fényképezőm fejre állt!
-a menü(opciók) is fordítva, betűk fejjel lefele és a képet is 180 fokban átfordítva menti el!
Újraindítottam többször, hiába. Az alkalmi hálózatról leválás után most még ez is!
Aki nem épp az árnyékban issza sörét, vagy épp kint van a medencéből az kérem segítsen!Köszi!
-
Palika71
őstag
Szisztok!
Ma megint megtréfált a telóm. Olyan helyen voltam, ahol nincs térerő (LTE). Majd órákkal később, itthon vettem észre, hogy nem tud vissza állni a hálózatra, csak a restart segített.
Utoljára 2 hónapja jártam így. A két alkalom közt nem voltam olyan helyen, ahol elszállhatott volna a térerő.
Északi BOA2, független, telekom.
Most leraktam 3g-re, mert az ilyet nem szeretem.Ez szerviz ügy?
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Nekem December óta van Alphám, asszonynak tegnap vettünk egy használtat, ami szintén decemberi készülék. Gyári független, nem mólolt Androidos. Vissza állítottunk mindent rajta, de azt tapasztalom (az enyémhez képest), hogy sokkal jobbannmerül. Letettük éjfélkor 40%-al kb és reggel 7-kor 10%-nál volt.
Van tippetek mi lehet a gond? Nem látom az akku használatnál, hogy valami szívná az aksit, nem volt ébrenlét. Az akku lehet gatya fél év alatt?
Valakinek régebben volt hasonló baja az új telefonjával azért kérdezem meg itt.
-
törölt tag
válasz
ntomi0730 #6919 üzenetére
Én sem bántam meg. Az első napokat kellett csak átvészelni az s6-tal,mostanra jóban lettünk. Az Alpha marad (mindkettő). Az egyik az asszonyé a másik a fiókban. Kellemes emlék és egyszer még jól jöhet meg persze ha besz@rik az s6 akkor legalább van egy nano simes tartalék.
-
ntomi0730
senior tag
Köszönöm mindenkinek..., de az újdonság varázsa...
. Természetesen nyomon követem továbbra is a topikot. Szép napot nektek!
Littlecar: Valahogy Én is úgy vagyok vele, remélem nem bánom meg. Nálam az Alpha is minden hiba nélkül ment, semmi, de semmi gond nincs,és nem is volt vele. Mondjuk még még van
-
törölt tag
válasz
ntomi0730 #6910 üzenetére
Gondold meg! Csak a szivem dobogott érte, az eszem nem. Utólag beigazolódott, hogy nem volt okos döntés de majd meg vesztem volna ha nem vágom zsebre. Meg nem bántam de a nagy csoda még 3 napig sem tartott.
Addig néztem a G4-S6 kamera összehasonlító videókat amig el nem szaladtam egy S6-ért. -
ntomi0730
senior tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy makulátlan gyári magyar független(XEH)Alphát fél évesen? Egy S6-ot veszek...,viszket a tenyerem
-
nrg_52
addikt
válasz
Balathruin #6907 üzenetére
En nem vettem eszre, hogy kulonosebben melegedne, nem lehet tojast sutni rajta.
Inkabb csak langyosodik.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Balathruin #6907 üzenetére
Annyira még nem tudtam megmelengetni,hogy letiltson....általában nem vészes a dolog. Nálam csak egyszer volt kifejezetten forró,akkor amikor legyalultam mindent és újratelepítettem folyamatosan,pláne töltő bedugva,nehogy gond legyen -de akkor is csak tette a dolgát.
Ha nincs jó térerő és úgy böngészel,azért melegedik valamennyit,de mint mondtam,nem vészes. Gondolom egy intenzív GPS menet-töltéssel közben , át tudja langyosítani a rendszert . -
Balathruin
veterán
Így, hogy egyre melegebb van, a telefon mennyire melegszik alap és extrém használattal?
Alap pl böngészés, extrém az egy komolyabb játék (pl. GTA SA) -
Lacopapi
addikt
Mivel a samu oldal gyengélkedik, INNEN is tölthetőek a romok...igaz ,kicsit nehézkes,meg qrva lassú,de legalább van.
-
chriss87
csendes tag
Sziasztok! 2 napja ènis Alpha tulajdonos vagyok, eddig nincs panasz rà 😊 android 5.0 mikorra vàrható?
-
makopeter
tag
Tényleg megoldotta, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest