- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Engem olyan ROM érdekelne, amivel megoldódna a T-s térerő probléma... persze ugyanezen a telefonon
-
jeni
félisten
két Portugál 5.0.1. közt mi a különbség?
-
DarkChild
senior tag
-
DarkChild
senior tag
FYI: a franciák jövő hónapban tolják ki az 5.1.1-et az Alpha-ra.
-
Lacopapi
addikt
Ezzel sincs gond,van néhány plusz alkalmazás,amelyek kifejezetten az adott országhoz tartoznak,de törölhetők,vagy tilthatók,úgyhogy semmi probléma. Minden más szalad,ahogyan eddig is,nincs meglepetés. Térerő szokásos,wifi detto,gyorsaság is. Bootolásnál betolja a saját logoját (szerintem ez valamilyen szolgáltatós rom),de ezt aligha látom sűrűn. Multirom,van benne rengeteg nyelv,magyar is.
Eddig tökéletes,akkuról majd majd.Ja,tiszta telepítés volt,de a Samu accounttal könnyű a visszaállítás,úgyhogy már belaktam.
Úgy gondolom,nyugodtan próbálható,telepíthető. -
PPeti1986
tag
Német t-mobile-os(DTM) alphára rá lehet varázsolni portugál 5.0.2 verziót?
Sammobile-os Odin megoldással?
üdv,
Peti -
Lacopapi
addikt
-
somnia
senior tag
Memória 2GB RAM, 32GB ROM
•Memóriakártya-foglalat nincs ÚjgsmMemória MB 32 GB belső , 3GB RAM
Memória bővíthetőség microSD B-telKeresgélek, keresgélek, de kicsit ellentmondásosak az infók, nem?
-
nrg_52
addikt
válasz
Lacopapi #7168 üzenetére
Sajnos nem csak samsung betegseg ez amit irsz, hanem ennek a mocskos mai vilagnak a kulonos ismertetojegye. Ezert is nem tudok rajuk haragudni, ok csak hozzak az atlagot.
Nekem is csak piszkalja a fantaziamat az a portugal, errol a romolgatasrol ugy tunik nem tudok leszokni.
-
Lacopapi
addikt
válasz
#67656192 #7167 üzenetére
Nagy és dicső ugrást nem lehet várni,ez tény,meg az is,hogy az Alpha-nak majdnem mindegy,mit raksz rá,elfut (szó szerint is),bármivel....és ezt nem értem Samuéknál,hogy egy ilyen csúcsterméket hogyan lehet ennyire elfelejtetni és nyomatni a szarabbnál-szarabb telókat százszámra.
...csak nem bírok magammal-töltöm a portugált lefelé -
törölt tag
Köszi mindkettőtöknek, ezt a választ vártam. Ez az Alpha egy qva jó telefon.
Az s6 soha nem lesz annyira egyedi. Van még itthon 2 Alphánk, maradnak is, mondjuk ezt eddig is így gondoltam.Más: felraktam az 5.1.1-gyet. Nagyon jó, semmi gond vele de ez sem váltja meg a világot. Nincs már hova fejlődni, a kk is jó volt. Biztos sokat dolgoznak a Google-nál az android fejlesztői, de valahogy nincs már túl sok ötlet (divatosan mondva innováció) az újabb rendszerekben.
Ezt csak azért írtam mert ha valaki nagyon tarkónvágósnak várja az 5.1.1-gyet az bizony csalódni fog.Már a mai Alpha romcsere után is kérdezte a haver, hogy akkor most mit kell nézni a lollipopon a kk után? Igazából az android történetének a legnagyobb frissítése után elmaradt a tüzijáték.
-
Essien
aktív tag
Jött ki portugál lolli
-
Corsa02
őstag
Sziasztok! Nálam frankón működik minden, ezért leginkább csak olvasni szoktam a fórumot, de most felmerült egy kérdés.
A wifi időzítőt beállitottam pár napja. 17h-kor, mikor hazaérek kapcsoljon be, reggel 06:30-kor meg ki. Ez működik is 1-2 napig, aztán nem csinálja többször. Majd újból beállitom, megint müködik 1-2 napig aztán, megint nem. Tapasztalt valaki ilyet? Vagy valamit rosszul állitok be? -
jeni
félisten
válasz
PrinceT #7133 üzenetére
FR
ha ez sem segít akkor húzd újra a T-s szoftvert és azután sem lesz jó akkor márkaszerviz.
innen TMH leszedheted
valaki írta,hogyha a XEH verziót szeded le azzal is érvényes lesz a garancia ha azzal adod le ha nem javulva meg vele sem.
én inkább a T-s verzióval próbálkoznék,mert ha mégsem javulna meg akkor legalább a szervizben nem tudjanak belekötni,hogy nem a szolgáltatói szoftver van rajta. -
-
bélus91
tag
Sziasztok!
Alpha mikor fogja megkapni ,vagy megkapja-e egyáltalán az android m-et?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Peetey91
senior tag
Valaki sima (de minőségi) bumperről tud esetleg? Illetve, hogy ha létezik nem árnyékolja-e a telefont?
-
Lacopapi
addikt
válasz
SilverToM #7135 üzenetére
Már erről régebben is beszéltünk,hogy eléggé nehéz korrekt módon belezsúfolni egy nagyobb akksit ugyanakkora helyre...mondjuk erre ennél durvább példa is akadt már itt..Tudomásul kell venni : van nagyobb teljesítményű akku,de némileg nagyobb,így hátlapot is adnak hozzá. Az bizonyosan Samu
Azzal röhögve tud két napot és 5-6 óra kijelzőt a cucc (nálam). Hátulötője a dolognak,hogy tok viszont már necces,illetve lényegében nincs,ha a kihúzósokról nem beszélünk. Igaz,véleményem szerint nem is szükséges a tok,a hátlap abszolút nem érzékeny,az oldalak sem olyan gyengék. Egyedül a pulzusszámláló-vaku páros hajlamos kicsit a karcolódásra,ha a home gombot nem említem,mert nálam az is furcsamód mikrokarcos kicsit.
-
SilverToM
tag
válasz
trobi28 #7124 üzenetére
Egészen konkrétan ezt vettem, és tőle. Nem vastagabb, de kulturáltan nézett ki, mert van 2900-as is tele kínai szimbólumokkal.
Van már hozzá pár tokom azért is örültem meg, hogy nem vastagabb. -
PrinceT
csendes tag
Azzal járna együtt fagyás is? Ha megáll akkor nem is lehet bekapcsolni, csak ha kiveszem az akksit. Eleinte mindig azt csinálta, hogy bekapcsoltam és szinte egyből fekete halál. Ha töltőn van akkor jobb, de még így se tökéletes, mindenesetre megpróbálom kicsit alátámasztani az akksit, hátha... de túl rendszeresnek tűnik nekem, hogy az akksi legyen.
-
PrinceT
csendes tag
Üdv! Elég nagy gondom lenne, eddig semmi bajom nem volt a telefonnal, de tegnaptól nem tudom használni. Folyton kikapcsol. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi lehet? Csak az akku kivétel segít:/ annyira fagy. Tmobileos kitkat van rajta, eddig jól ment... Van értelme azt áthúznom, vagy inkább egyből vigyem be szervízbe mert semmi értelme? Köszi!
-
tuzpenge
őstag
válasz
Balathruin #7127 üzenetére
Hol kapható eredeti xiaomi 10400-as 5000-ért?
-
Balathruin
veterán
válasz
trobi28 #7126 üzenetére
Sajnos még ha meg is van a kapacitás, akkor a védelem erősen hiányos vagy nincs is... Namind1, ha valakinek nagyobb akku kell, akkor inkább gyűjtsön gyári 2500-asra, ha az se elég akkor marad a power bank. (Tudtommal a Xiaomi 10400-as még mindig kapható 4000-5000 Ft körül.)
-
trobi28
addikt
válasz
Balathruin #7125 üzenetére
Ez így van. Egyik ismerősömnek füstölt így el az asztalon töltés közben.
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
Vettem egy 2500as aksit az ebay-ről. Sokat vártam tőle, de csalódás. Lehúzom a töltőről és 98% 10-20 perc és 78…
Jól sejtem, hogy root kéne a telefonnak, hogy módosítani lehessen a gyári amper értéket, met mist a gyári értékek miatt viselkedik furcsán? -
bébi67
aktív tag
Gyári független a készülékem és semmi problémám sincs a T mobil hálózatával. Ezt csak azért írtam ki, mert sokszor elhangzott itt a fórumon, hogy a T mobil hálózatával problémás a teló.
-
Aucor
senior tag
válasz
kovybaby #7105 üzenetére
Szia!
Az alpha egyértelműen prémiumabb érzet, kijelzőben szerintem az alpha jobb, napfényben is jobban látható. Akkuban valóban jobb a sony, de ahogy előttem is írták, 4 óra kijelzőidőt tud a gyári akkuval az Alpha, ami bőven elég mindenre. Pozitívum, hogy az alpha egyáltalán nem melegszik, és ez számomra egy HTC M8 után furcsa is. Viszont a hálózatot picivel gyengébben fogja, mint más telefonok, nálam kb 1 csíkkal van kevesebb átlagban, mint eddigi telefonjaimnál. Wifinél ilyen gond nincs. Az alpha egyébként nagyon gyors és reszponzív, fagyást én még nem tapasztaltam, egyszer volt beragadás, a Messenger fél nap alatt leszívta az akkut, de azóta teljesen jó.
-
kovybaby
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, és az Alpha mellett a Z3c a kiszemelt. Kb hasonló a 2 készülék. Tudnátok segíteni a döntésben?
Alpha: szebb külső és kijelző
Z3c: IP védelem, aksi
Köszi -
nrg_52
addikt
válasz
Balathruin #7103 üzenetére
Persze, nyilvan igazodni kell a piachoz, ezt alairom. Lesz ott ekkora meretben 4K is lassan, de minek. Egyik huzza a hulyeseggel a masikat maga utan. Bar biztos van aki arra izgul, hogyha 2 centirol nezi a kijelzot akkor se legyen pixeles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest