- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Ennek alapján igaz a többrétegű megoldás,azaz még biztonságosabb,hiszen a fólia is összetartja,ha véletlenül mégis törne.Az biztos,hogy a pöttyök a külső oldalán vannak? Súroló fényben ez látszik. Nem hinném egyébként,hogy ne lehetne lemosni,mert akkor a poharaink is mindig pöttyösek lennének...
-
Colos1
őstag
válasz
Lacopapi #1397 üzenetére
Úgy tűnik, sikerült megjavítani. Nem a mosási technikával volt gond, hanem a törölgetéssel. Most nem törölgettem, hanem ráfektettem egy papírlapra, és hagytam megszáradni. Szépen visszatapadt, és csak 2 helyen maradt alatta egy picike szösz, de nem zavaró. Amúgy egy fólia van a hátulján, és azért nem tapadt meg az egyik sarkánál, mert a fólia széle meg volt sérülve. Azt éles késsel óvatosan megigazítottam, és jó lett.
Probléma 2: Mivel az eleje is vizes lett, rászárad, és a kemény víz miatti szeplőket nem tudom lemosni róla, semmivel.
-
Lacopapi
addikt
Bocs, a második rész Colos1 -nek ment volna.
-
Lacopapi
addikt
válasz
makopeter #1395 üzenetére
Nálam viszont már volt gond, ez alighanem szerencse dolga, amúgy meg mindenki maga döntse el, hogy hasznos avagy nem. Van akinek sosem karcolódik, van akinél egy nap is elég. Akinek nincs semmi gond, az feleslegesnek tartja, aki már megjárta,az óvatosabb.
jeni... alkohol alighanem leszedi a ragacsot. Valamelyik sarkára ejts vasgolyót , szórj rá homokot és dörzsöld meg kissé, próbáld sniccerrel karcolni ,üss rá kalapáccsal. ... stb. Beszámolót kérünk, ha lehet.
-
makopeter
tag
Mondjuk én az S3-at 2 évig használtam tok és fólia nélkül, munkahelyre is vittem ahol sokszor egy marék por társaságában volt de én nem bírtam összekarcolni a kijelzőt, szerintem a GG nagyon jól teszi a dolgát, bár lehet az én szemem rossz, de az új tulaj se panaszkodott. Csak a keretről volt nagyon lekopva a festék de itt ez a probléma sem áll fenn. A hátlapot meg úgyis lehet cserélni.
-
jeni
félisten
tudtommal lemosható és újra fel lehet tenni akkor nem lesz rajta semmi szőőőőőőőőőőr.
amúgy nincs repedés törés rajta és nem görbült meg?
ezzel nem veszitesz vele semmit.
tesztelni a készülékre gondoltad,akkor bármit,kivéve a 75 m eldobásokat. -
Colos1
őstag
válasz
Lacopapi #1391 üzenetére
Mivel sikeresen elcsesztem az üveget, levettem a francba, ötleteket kérek, hogy mit teszteljek rajta
Az egyik sarka nem akart rendesen ráfeküdni, levettem, hogy letörölgessem a telót, mire az üveg leesett, pont arra a felére, amelyre nem kellett volna
Gyanítom ezt már nem teszem rendesen fel, mert egy csomó apró sz@r ráragadt.
-
4pache
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én az Alphások táborát erősítem. Sok időm nem volt még vele tüzetesebben foglalkozni, de nagyon tetszik, és valóban iszonyat gyors (mondjuk az S2 után el is vártam)
Ja és, itt vettem végül:
[link]Körbekérdeztem előtte őket, elvileg teljesen újak, függetlenek és 0 percesek, csak gondolom valahogy megoldják, hogy áfa mentesen árulják. Remélem valóban minden rendben lesz vele, a garancia mindenesetre valóban gyári, és beregisztrálva a Samsung honlapján, meghosszabbodott 1 évvel, igaz korlátozottan. "A termékre érvényes garanciális időszakot meghosszabbítottuk 12 hónappal. Az első 12 hónap jótállás teljes körű, míg a második, +12 hónap korlátozott, tartozékokra nem vonatkozó jótállást jelent"
-
Lacopapi
addikt
A rajzszög,tű,kés,stb. nem fogja megkarcolni,mert nagy a felülete (bizarr,de így van),ellenben egy szem homok,vagy hasonló szemcse már jó eséllyel indul a csatába,pláne,ha megfelelő nyomás éri. Ehhez még az is elegendő,hogy letörléskor a kendő vagy bármi alá akad egy ilyen apróság. Itt mikronokról beszélünk,annyira kicsi a nyomáspont,hogy nincs ami kibírná - a gyémánt kivételével,persze. Még a zafírról zengenek ódákat,de azt úgy tudom nem nagyon forgalmaznak
Ámde ha ott a hajszálkarc,akkor alighanem az most a szuper GG4 kijelződön lenne....így azért csak jobb.
Én olyan helyen dolgozom időnként,hogy apró szemcsék milliói telepedhetnek a kijelzőre - a védőüveget max kicserélem és nyugodt vagyok,nekem ezért kellett. -
Icetee
aktív tag
Nekem 3 nap alatt megkarcolódott a 9H üveg.... Igaz nem úgy mint egy fólia, de egy vékony hosszú hajszálkarc van már a közepén. És gondolhatod hogy nem rajzszögek mellé tettem a zsebemben
Viszont amikor próbálgattam tapétavágóval kapargatni, akkor meg nem látszott rajta semmi, érdekes. -
Lacopapi
addikt
Alphások és érdeklődők : Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek
-
Corsa02
őstag
válasz
Oppenheimer #1379 üzenetére
Igen, akkor valószínű az lesz, hogy sokat mozogtam a városban, és váltott a cellák között...bár a megfigyelést sem zárnám ki
-
Lacopapi
addikt
válasz
Palika71 #1382 üzenetére
Egyetértünk,szerintem is megfelelő a hangja,de csakugyan nagyon nem mindegy,mit használsz hozzá. Az előző kommentedhez meg annyit,hogy már én is jártam úgy,hogy hívtam a páromat (szintén tés),és előszörre elutasított,ugyanezzel az üzenettel....másodszorra már jó volt. Szerintem nem a telefonokkal,hanem szolgáltatói oldalról van a bibi.
-
Palika71
őstag
Más.
Volt itt szó korábban a készülék audio lejátszási képességeiről, és panasz volt rá.
Tegnap volt egy kis időm, és teszteltem egy elég jó fejessel. Ennek meglehetősen lineáris a frekvencia átvitele, a kiválasztásánál ez volt az egyik fő szempont.
Sokan nem tudják, hogy egy ilyen ilyen kis kütyü, egy jó fejessel, micsoda hifi élményhez tudja juttatni a tulajdonosát. Én speciel egy iPhone 4S-sel hallagatok zenét, mert annak ez a része sokkal kulturáltabban, gusztusosabban van megoldva.
Nos.
Hallgattam klasszikusokat, jazzt, Eric Clapton: Unplugged -ét, és elektronikus (mély hangokban bővelkedő) zenét.
Remek hangja van a telefonnak, semmilyen korrekcióra nem szorul.
Az persze lehet, hogy a különféle frekvencia átviteli gondokkal küszködő fülesek (fejesek) hangját nem tudja kellően kompenzálni, de egy biztos: egy jó fejessel, jó hangot kapunk. -
Palika71
őstag
válasz
Oppenheimer #1379 üzenetére
Ebben a "hívhatatlanságban" van valami.
Nekem olyan esetem volt minap, hogy itt a nappalinkban állítgattam a telót, és hogy kipróbáljam az eredményét, felhívtam magam a tesóm S5-ével.
Eredmény: "A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető..." 3-as volt a térerőm!
A következő hívás már jó volt. De a szüleim is mondták már, hogy nem tudtak hívni, mert ki voltam kapcsolva. Sose vagyok. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Corsa02 #1375 üzenetére
nem tudom mennyit mozogtál kutyapesten, de ha sokat, akkor az a magyarázat, hogy a cellák közötti váltás sok jelzésátvitelt igényel a telefon és a mobilhálózat között. Az is lehet, hogy sokat mozogtál 2 cella határán. Vagy az is, hogy a hatóságok figyelik a mozgásod cellainfók alapján
(háromszögeléssel méterre pontosan be tudnak mérni).
-
Colos1
őstag
válasz
Lacopapi #1377 üzenetére
Ez a "9H" keménység amúgy mit takar? Mert nem találtam róla semmit. Először a Mohs féle keménységre gondoltam, de aztán rájöttem, hogy az az edzett üvegnél lehetetlen, mert a 9-es Mohs keménységű ásványt csak a gyémánt karcolja. És tudtommal az üveget nem lehet ilyen keménységre edzeni.
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Érdekes dolgot vettem észre. A telefonomat Győrben és Pécsett használtam eddig. Viszont most 4 napot Budapesten voltam. Amíg az elsőként említett városokban voltam, soha nem vettem észre, hogy akksi állapotot lekérdezve a Cella Készenlét lenne az első helyen, mindig a kijelző szokott ott lenni. Viszont ebben a 4 napban folyamatosan az volt az első helyen. Tehát ez fogyasztott a legtöbbet. Egyáltalán mi az a Cella Készenlét?
u.i.: Az LTE le van tiltva, 3G-re van kapcsolva...
-
Lacopapi
addikt
válasz
makopeter #1373 üzenetére
Az csakugyan fura,hogy te tudsz hívni,de téged nem... Velem történt a múltkoriban : barátom egyik hülye szokása,hogy nem küldi el a számazonosítót..ezt nem szeretem,de neki elnézem-mindegy.Hívni akart,de azt a szöveget kapta,hogy vagy elküldi az azonosítót,vagy pedig engem sms-ben értesítenek,ha ezt kéri....namármost : ezt én nem értem,miért nem dönthetem el én magam,hogy felveszem-e a telefont,avagy sem. Mióta működik ez a fajta "gát" a telekomnál? A készülékemen nincs semmi tiltva,ilyen módon meg pláne nem. Furcsa.
Egyébként akkor nem tudnak hívni,ha éppen vált a készülék LTE-3G-2G között,ha nagyon ingadozik a térerő,akkor ez sűrűn előfordulhat. Állítsd csak 3G-re vagy 2G-re,akkor nincs váltogatás...gondolom én.
-
makopeter
tag
Terelő problémákkal vannak gondjaim, sokszor kapok sms-t nem fogadott hivásról és panaszkodnak hogy nem tudnak hívni. Pl. most is 1es a térerő és nem tudnak hívni de én tudok szóval nem is értem.
-
Lacopapi
addikt
válasz
mediumgecso #1371 üzenetére
Leginkább a probléma abból adódott,hogy kompatibilisnek írták az Alpha-hoz,az meg nonszensz. Nekünk egy lesz,a 2500-as. Az biztos.
-
jeni
félisten
-
Lacopapi
addikt
válasz
CarryPotter #1365 üzenetére
S5-ös topik elején leírtak erre is érvényesek.
EZT a romot használom megelégedéssel. Induláskor a nyelvet be kell állítani és kész. -
Lacopapi
addikt
Én használtam a tés romot is, a frissítéstől eltekintve nincs semmi baj vele, ha meg annyit kapcsolgatja vki, hogy zavarja a bootanim , akkor addig fogja be a fülét. Egyetlen eltérést azért találtam és ez elég furcsa, valamiért lecserélték a billentyűzetet.
A rom viszont könnyen cserélhető, nincs garivesztés és a lehető legfrissebb jelenleg. Nem értem a problémákat. -
Colos1
őstag
válasz
migabi24 #1359 üzenetére
A gyári független frissítési története:
2014 Szeptember: NHD
2014 Szeptember: NI2
2014 November: NK3Vodás frissítési történet:
2014 Szeptember: NHB
2014 December: NK3Telenoros frissítések:
2014 Szeptember: NI2
2014 November: NK3A Tré-s frissítési története:
2014 Augusztus: NHB
nincs többA megjelent ROM -ok sorban: NHB, NHD, NI2, NK3.
Tehát a Trésen 3 frissítéssel régebbi ROM van, mint az összes többin.
Ennek két oka lehet.
1. A Samsung nem hagyja jóvá, mert nem szar. Ugyanis a szolgáltatós szemetes szoftvert a Samsungnak jóvá kell hagynia, és mivel a Vodás és a Telenoros már kint van, azokat jóváhagyták. Az előzőek alapján ott kell lennie a Trés szemétnek is, és nem a Samsung ül rajta.
2. A Tré szarik bele, hogy frissítse a telefonokat.
Még azt hiszik, hogy a felhasználónak jó, ha szétqrják a szoftvert. A Telenor már eljutott arra a szintre, hogy majdnem az XEH -val megfelelő szoftvert adnak ki, ennek hatása látszik is azon, hogy arra is már Novemberben megjelent az NK3.
Ez amúgy általános tendencia, minden telefonnal ezt csinálják. Pl. a régi céges Nokia 500 -amra a Trés szarver 9 hónappal később jött ki, mint a gyári független.
Röhej, valaki felvilágosíthatná őket.
UI.: Az eltávolítható programok is okozhatnak instabilitást, ezért hiába lehet leszedni, ezekkel is jóvá kell hagyni.
-
migabi24
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy nem szabad lecserélni, de az tévhit, hogy külön szoftvert írnak a szolgáltatós telefonra, azt meg nem szeretem ha tapasztalat hiányába butaságokat ír valaki, hány ilyen romba turkáltál már? Mert én a galaxy S óta végig turtam az összes samsung romot
-
-
toompa
őstag
válasz
CarryPotter #1355 üzenetére
Hidd el,hogy szét van cseszve a t-mobilos Alpha.
Nekem is olyan van. De felraktam rá egy gyári romot,eltünt a sok szemét és tökéletesen működik. Állítólag még a gari sem ugrik a gyári romtól.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nyugodtan megveheted, nincs rajta külső telekom reklám, belenyúlva annyi van, hogy tmh csc van a szoftverbe, pár telekomos jelző/csengőhang meg telekomos bootanimácio
-
somnia
senior tag
válasz
Nyugodj meg, ha belenyúltak, biztosan szétcseszték.
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Sony Z1C-m van és nagyon szeretem, bár van egy kisebb (nagyobb?) problémám vele, de nem is ez a lényeg. Egyébként Samsungos vagyok, és nézegettem az Alphát, nagyon tetszett, nyomkodtam, stb stb, és bár nem éreztem azt a borzasztó birtoklási vágyat, most mégis adódott egy lehetőség, hogy magamnak tudhassak egyet. Nem vagyok híve a szolgáltató függő telefonoknak (csakafüggetlen), de ez most egy telekomos telefon lenne. Kérdésem, hogy mennyire írja át a szoftvert a szolgáltató? Mennyivel különbözik egy függetlenhez képest? Van rajta t-mobil jel valahol? Nálam ezek nagyon fontos kérdések! A saját telóm független, viszont a családban van még egy ugyanilyen Z1C, az is t-mobilos, na az teljesen más mint az enyém, és nem tökéletes! Teljesen fölösleges alkalmazások, vannak olyan hibajelenségek, amiket az enyém még soha nem produkált, a másik telefon viszont napi szinten, kb. még a fogása is más, szóval kicsit irtózom ezektől a szolgáltatós telefonoktól!
Kérlek nyugtassatok meg, hogy szerencsétlen Alpha szoftverét nem barbárkodták szét témobilék! -
migabi24
nagyúr
válasz
Sandormaster #1353 üzenetére
Mind exynos de egyébként az a jobbik verzió
-
Sandormaster
aktív tag
És frissítések szempontjából?
S2 megélt nálam 2-3 évet és a következő telefonom is ennyit fog, szóval eléggé megfontolom a vásárlást és az S széria mindig kiemelt volt támogatottság szempontjából.
Egy kérdés még: exynos vs. snap, most akkor nálunk mind exynos vagy szolgáltatósok snaposak? -
Icetee
aktív tag
válasz
Sandormaster #1351 üzenetére
Abból a szempontból jó lenne, hogy nem lenne olyan néptelefon mint az S3, S4, S5... Azoknál is olyan nagy esés volt az árban, hogy valami hihetetlen. Érdekes hogy az S2-nek lassan több az ára használtan, mint egy S3-nak. Egymás alá licitálnak, akik el akarják adni.
-
Sandormaster
aktív tag
Üdv!
Ez igaz lehet?!
Samsung Galaxy Alpha may be discontinued by February.
Nemsokára teló vásárlás lesz és a jó öreg S2-t fogom nyugdíjazni, sokat olvasom a fórumot, nekem ilyen teló kell, android, brutál gyors és pont, töltőm meg van már lassan a wc mellett is, S2 is igényli, de ahogy olvasom sajnálatos hogy a Samsung ilyen hamar kinyírja ezt a telót. -
jeni
félisten
Vodásnál vett teló az függő úgyszintén a Telekomnál is.
Van orvosság közel 10 jegyű számsorral kikódolhatóak egy nem abba való SIM kártyával.
T-s telóba egy Telenor-s kártyát betenni és kidob egy ablakot, oda beírni a megvett,kapott számsort,és onnantól független lesz. De ez garancia vesztéssel járhat. -
somnia
senior tag
Sziasztok!
A szolgáltatónál vett masinák függők? -
Bilux
veterán
Van a telefonra knox barát root?
CSC helyes XEH romot akarok rakni a t-s telefonra.
Mert a pth portugal nem tetszik amivé válik telefon ha sammobile-ról leszedett xeh romot rakom fel... -
jeni
félisten
A mobilos bolt vissza írt és a 3200mAh+ hátlappal együtt az elírás, Kizárólag az S5 telefonhoz való!
Elnézést kérünk az elírásért, a termék a galaxy s5 modellhez jó, az alpha-hoz nem.
-
nimba1
aktív tag
válasz
migabi24 #1335 üzenetére
Igazad van, csak g2 minimen használhatatlan a gps, ezeket az értékeket mutatja, 1 percig kb megtartja a pozicíót, majd 1 percig nincs, megyek csak cellainformációk szerint. Így van használhatatlan, azért adtam el, (G2 minit) most a g300-at használom, és keresem az utódját.
-
jeni
félisten
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok!
Megtenné valaki, hogy ha megy autóval, akkor ezzel: [link]
megnézi menet közben hány métereket ugrál a pozíció?
Jobb felső sarok. S2 stabil 33 méter, G2 mini 30-60 méter, Huawei G300 15-30 méter.
Előre is köszi. -
jeni
félisten
-
Icetee
aktív tag
Pedig hivatalosan az. A használt dolgokra (bontott doboz) nem kell 27%-os Áfát fizetni, így tudják olcsóbban adni. De nyilván a gyakorlatba egy új telefont kapsz, csak nem tudod visszaigényelni az áfát mivel az nincs.
Viszont az ilyen bontott 0perces telefonokat nem támogat a Samsung, ezért is nem érvényesíthető rá a garancia márkaszervizben csak a boltokban általában ahol veszed. Ott is nagy mókosok, mert 2 év gari az úgy néz ki (a legtöbb helyen), hogy 1 év teljes körű + 1 év sw, ami magyarul semmire nem jó. Nagyon ritkán van, hogy sw gond előjön a telefonnál...
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Mièrt van,hogy nem talàlja GPS a főkèpernyőn az aktuàlis hőmèrsègletet? Azt irja,hogy a szolgàltatàs nem elèrhető! Ritkàn van ilyen,de mièrt.
-
Laca7601
tag
A cikk írója külföldi lehet. Ha így van, akkor pláne nem kéne belebonyolódni hét soros mondatokba, szerény írásjel-használattal. Rettenetesen nehezen értelmezhető a szöveg.
-
szaki04
senior tag
"Készülékeink 0 perces, új állapotú, bevett, jogilag használt készülékek. Az árak Bruttó eladási árak. Készlet hiány előfordulhat, ilyenkor nem tudjuk Önt azonnal kiszolgálni. Vásárlóinkat mindenképp tájékoztatjuk, ha valami eltérés van. A készülék mellé minden esetben adunk Adásvételi és garanciajegyet. Garanciális ügyintézéshez elég ezt felmutatni!
Az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Az áruházban megjelenített bruttó árak 0%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek." Ezt is olvastad? -
gyalak
tag
Itt vásárolt valaki?
2év gyártói gart írnak. -
Palika71
őstag
Nekem nem működik a telómon az, hogy mikor lefele fordítom, néma legyen. A menüben be van kapcsolva.
Mit kellene még tenni? -
Lacopapi
addikt
Azért egy audiophile rendszerrel nem éri összehasonlítani...ennek is megvan a maga helye a világban,mint ahogyan ne várjuk egy Nikon csúcsgép jellemzőit az elkészült mobil fotókon
A speciális fülnél nem próbáltál finomítani ? Ott azért van egy 7 sávos szűrő...meg az alapvető kockáknál sem csak a nevesítettek működnek (bár ezt gondolom tudod).
A gyári füles erőtlen,gyengécske,és csakugyan mélyhiányos,bár a magasakkal nincs ott gondom,a HTC megoldása lényegesen jobb ezen a téren,még effektek nélkül is.Ezért is furcsállom a tesztben írottakat.
A jó hanghoz jó rendszer és jó zene is kell ..a bummcakk-nak édesmindegy a linearitás...egyébként az alapszintű Brainwawz Alpha-m kifejezetten jól szól a telóval,csak hát az nem headset
-
Colos1
őstag
válasz
Lacopapi #1309 üzenetére
Nekem a lineáris frekvenciamenet kell, tiszta hangzással, nyitott, részletes közép és magas tartománnyal.
Alapból olyan a hangzása, hogy nincs mély és nincs magas, tehát gyakorlatilag csak a közepek vannak. Ezért kell hozzányúlni az effektekhez, amelyeknél meg kell jegyezni, hogy nagyon jók, szinte hallható minőségromlás nélkül működnek. Illetve, lehet, hogy hallható lenne, de annyival jobb, hogy nem tűnik fel.A bass boost azért kell, mert egy ilyen kicsi átmérőjű hangszóró nem tudja rendesen kiadni a tiszta mélyeket, ezért felharmonikusokban dúsítani kell. Ezért volna jó, ha lehetne szabályozni, mert a teljes bass bosst már sok. Csak annyit kell növelni, hogy tiszták legyenek a mélyek. A clarity gyakorlatilag ugyan az, mint a BB, csak a magas hangokra. Viszont így, hogy nem lehet szabályozni, ez is túl sok, és túl éles lesz a hangja. Én képtelen vagyok rendesen beállítani. Mondjuk ebbe beleszólhat az is, hogy egy elég komoly HI-FI rendszerem van, így lehetséges, hogy egy kissé magasak az elvárásaim
Amúgy ha valaki lineáris hangzást hall, lehet, hogy eleinte nem tetszik neki, de egy pár óra után úgy megszokja, hogy 2x-3x annyi idő kell neki, hogy visszaszokjon a loudness -es hangzásra. Kivéve, ha hülye elektronikus sz@rt hallgat, mert oda nem jó a lineáris, mert nincs benne mély, tehát gyakorlatilag az egész
zenezaj hiányzik. -
Lacopapi
addikt
Ezzel nem értek egyet,már mondtam,hogy az EarPod-al ugyanolyan beállításokkal klasszisokkal szebben szól,csak éppen annál a hangerőállítás nem működik. Most a HTC RC E 240-et állítottam csatasorba,ennél minden működik és elfogadható hangja van. Tévedés ne essék,NEM minőségi zenehallgatásról beszélek,hanem a háttérzaj elnyomásáról valamilyen hanganyaggal. A hangszínszabályzót csak nagyon óvatosan használom,sosem emelek ki külön basszust,egyebeket,az már sok. Ennél a headsetnél nem is kell.
Többnyire jazzt hallgatok,nem metált meg ilyesmit,nálam inkább a tiszta hang a fontosabb,nem a dübörgésA normális hangzás pedig személyenként változó....egy egyenes frekvenciamenettel rendelkező erősítő hangját sokan el sem tudják viselni,mert már eltolódtak az elvárások.Természetesen készséggel elhiszem,hogy számodra hallgathatatlan,bár az említett készülék sem remekel ezen a téren.
-
Colos1
őstag
válasz
Lacopapi #1306 üzenetére
Nem a fülessel van gond, hanem a készülékkel. Pontosabban a szoftverrel. Én próbálgattam több fülessel is, és mindegyikkel szar volt. A Galaxy Ace 2 nagyságrendekkel jobban szól, mint ez. Az Ace2 -t egy SoundMagic fülessel hallgattam, ezen a készüléken nem tudtam belőle normális hangzást kicsikarni. Mondjuk az Ace2 -nél is trükközni kellett, az alábbit kellett elkövetni:
1. EQ -val magasakat 1 khz fölött lehúzod
2. Az effektekben a bass bosst -ot és a clarity -t, amelyet fokozatokban lehetett állítani 1-2 fokozatot felhúztad.Így hosszan hallgatható, szép hangja lett.
A probléma: az Alphán a clarityt és a bass bosst -ot nem lehet fokozatosan állítani. Emiatt ha bekapcsolod sok, ha meg ki, akkor meg kevés. Ha a MusicFX -et használod a SoundAlive helyett, akkor a bass bosst -ot tudod fokozatosan állítani, de a clarity -t nem, mert az csak a SoundAlive -ben van.
Én amúgy nagyon haragszom emiatt a Samura, mert így gyakorlatilag hallgathatatlan számomra.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Quasi_modo #1305 üzenetére
Egyértelmű, de metrón, buszon egy headset nem árt, ha még jól is szól az csak plusz. Mindössze annyi, hogy többet vártam a teszt alapján.
-
Lacopapi
addikt
Hosszabb úton volt alkalmam kipróbálni a gyári fülest és sajnos azt kell mondjam,hogy igencsak gyengécske - mondhatni erőtlen a produkció.Csodát persze nem vár az ember,de ennél jobbra gondoltam a teszt alapján. Szégyen,de bizony az Iphone EarPod simán lealázza,csak annak meg gyér a zajcsökkentése és csak részben működik a vezérlés. Viszont klasszisokkal szebben szól. No mindegy,még próbálgatom a komponenseket (van pár)...buszon-metrón sem teljesen mindegy,mivel tartom távol a környezetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest