Új hozzászólás Aktív témák

• Icetee

aktív tag

Nagyobb aksival nehéz lett volna kivitelezni ezt a szép formát és könnyedséget.
    Én amikor először fogtam Alphát a kezemben, kérdeztem is a tulajt, hogy ebbe még az akku nincs benne? Mondta hogy de igen, nyugodtan próbáljam ki :)

LG G2 után valóban gyenge az aksi, de a kettőt nehéz lenne összehasonlítani. Néha odanyúlok a zsebemhez, hogy megvan-e a telefon, mert olyan érzésem lenne, mint ha nem is tettem volna el :)
    Szerintem a szépségnek ára van.... ez olyan mint ha vennél egy gyönyörű és brutál erős sportkocsit, azzal sem tudsz elmenni 700-1000Km-t egy tankkal, de ez nem is érdekel senkit szerintem :)

Nekem egyre jobban tetszik a készülék. Viszont egy érdekességet észre vettem, nem tudom Nektek mi a tapasztalatotok:
    Ha sötét helyen kapcsolom be a képernyőt és kimegyek hirtelen világosra elég sok idő telik el, mire a készülék megemeli a háttérvilágítást úgy, hogy nagy fényben is jól lássam (kb 5mp kell neki).

ak76: Nekem is sok telefonom volt már eddig. Sajnos a tapasztalatom az, hogy aki komolyabban használja a készüléket és nem csak telefonál meg néha-néha megnéz rajta 1-2FB bejegyzést, annak 1 napot bír a készüléke. Régebben volt meg Motorola Razr Maxx készülékem, ami még jelenleg is a leg brutálisabb akku időt tudja! Nálam 3-4 napot elment, viszont baromi lassú volt sajnos :( Most az LG G2-t nyúztam 4 hónapig és azzal nagyon jó tapasztalatom volt ilyen téren. Masszív használat mellett is 2 napot simán elmegy. Úgy hogy 48 óra készenlét és 6-7 óra kijelzőhasználat van benne. Neked mi az ami még ilyen jól bírta mostanság?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés