- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4pache
csendes tag
válasz
Lacopapi #1391 üzenetére
Köszi! Már most nagyon bejön a teló, így ha továbbra is minden klappol vele, akkor hosszú időre nem lesz gondom telefon váltással újfent.
A térerő probléma viszont elő-elő fordul, és független a teló. Viszont elég sanszos, hogy a nano SIM-ekkel van a probléma, mivel a másik telefonomban is ugyanezt csinálja...
-
4pache
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én az Alphások táborát erősítem. Sok időm nem volt még vele tüzetesebben foglalkozni, de nagyon tetszik, és valóban iszonyat gyors (mondjuk az S2 után el is vártam)
Ja és, itt vettem végül:
[link]Körbekérdeztem előtte őket, elvileg teljesen újak, függetlenek és 0 percesek, csak gondolom valahogy megoldják, hogy áfa mentesen árulják. Remélem valóban minden rendben lesz vele, a garancia mindenesetre valóban gyári, és beregisztrálva a Samsung honlapján, meghosszabbodott 1 évvel, igaz korlátozottan. "A termékre érvényes garanciális időszakot meghosszabbítottuk 12 hónappal. Az első 12 hónap jótállás teljes körű, míg a második, +12 hónap korlátozott, tartozékokra nem vonatkozó jótállást jelent"
-
4pache
csendes tag
Ó, már töviről-hegyire végigtapogattam mindkét telefont, kinézetre ez abszolút jobban tetszik, tényleg ez az egyik legszebb Samu, amit eddig kihoztak. Viszont van jó és rossz tapasztalatom is a Samukkal, ezért ódzkodom kicsit. A fórumokat is végig olvastam, legalábbis ezt teljesen, a Z3C-ét ugyan nem végig, de ott valóban mintha többet panaszkodnának, bár ugyanannyian dicsérik is.
A VIP-nál vettem már telót, a régi Motorola Defymet, nem tudom, hogy garancia terén milyenek, mert a Defyvel nem volt semmi gond, a mai napig müxik. De a boltról másoktól is jókat hallottam, én ha ezt veszem, szerintem itt fogom megvenni megint.
-
4pache
csendes tag
Sziasztok,
Én is ezen a telón töröm a fejem már egy jó ideje, nagyon tetszik. Galaxy S2-ről váltanék, de versenyben van még a Z3C is, viszont egyre inkább ehhez húz a szívem, még ha gyengébb is az aksija, és nem vízálló (bár azt talán kibírom)
A fényképezés terén is, ahogy látom mindkét telefon hasonlóan teljesít, még ha nem is tökéletes, de az S2-mnél biztosan jobbAmúgy a VIP-en adják az egyik legkedvezőbb áron:
http://vip-phone.hu/Samsung-G850f-Galaxy-Alpha-mobiltelefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Raspberry Pi
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest