Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
válasz
#97246720 #2873 üzenetére
Szerintem nincs igazad, sőt épp az ellenkezőjét üzeni a hozzászólásod, mint ami a szándékod. Össze-vissza telepítesz mindent, ki vállal ezért már felelősséget? A családomban 2 gyári, root és egyéb buhera nélküli készülék működik tökéletesen. Nem nézik az antutu eredményeket, akku rekordidőket, stb., csak használják. Nem fagynak, wifi jó, nem csúcs készülék, nem erő bajnok, de szolid igényekkel jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest