Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
Elegem lett a Bluetooth és a hang hibából, ezért felhívtam a fehérvári Samu szervizet, nagyon segítőkészek voltak, azt mondták a Bluetooth probléma (második hívás beérkezésekor bontja a Bluetooth kapcsolatot) is, és a hang probléma is (lecsípi a csengő és jelző hangok elejét) mind kettő lehet szoftveres és hardveres is (alaplap).
Azt mondták egy teszttel ezt meg tudják állapítani a helyszínen ami megvárható, illetve ha szoftveres gond van az is megvárható.
Jövő héten kedden megyek feléjük akkor fogom bevinni, addig is tesztelem az új szoftvert most töltöttem le én is.Ha van valami új infó akkor írok mindenképpen.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
De ha jó a füles, jó a telefon, új a szoftver, akkor működnie kellene rendesen. 😊
Szóval valahol van gubanc.
Márpedig azt mondtad, hogy kipróbáltad másik fülessel és azzal is rossz. Tehát. Van két jó fülesed és mégsem tudod rendeltetésszerűen használni, akkor a telefon a rossz nem?
Mert ugyanazt a romot használod, amit én. Nálam működik, tehát a telefon a rossz kizárásos alapon.Amikor a laptopom volt hardverhibás (antenna hiba), akkor a kapcsolat létrejött rendesen, csak éppen a zene szaggatott, a kapcsolat megszakadt.
Tehát azért mert a kapcsolat létrejön, attól még lehet gond a hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest