Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Tegnap este feltettem az 1-2 hete halogatott 5.1-es/márciusi biztonsági frissítést. A frissítés óta eddig nem volt egyetlen alkalom sem, hogy ne kezdte volna beolvasni az ujjlenyomatot azonnal, függetlenül attól, hogy mennyi ideje volt lezárva a kijelző. Ha nem pontosan tettem oda az ujjamat, ahová kéne, akkor is felvillant az ujjlenyomatolvasó, ezek alapján sikerült javítaniuk a problémát (nekem a februári frissítés még nem oldotta meg). Lassulást, akadozást vagy bármi új problémát nem tapasztaltam, persze ez még csak egy napnyi (fél óra) telefonhasználat során szerzett tapasztalat.
-
Értem
Biztosan van valami olyan a háttérben, hogy ha sokáig nincs használva az olvasó, akkor altatja, és csak akkor ébreszti fel, ha hozzáérsz a kijelzőhöz, és néha van, hogy lassan ébred (velem is előfordul néha
).
Asszem 12 alatt nálam is előfordult, 13ra frissítés óta kifejezetten feltűnően nem fordult elő ilyen probléma, lehet igény volt rá és az új frissítésben visszahozták, nem tudom...Megoldásként próbáld ki az összefoglalóban található Gyorsabb ujjlenyomatolvasó alatt leírt trükköket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest