Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Januári frissítés, ujjlenyomatolvasó probléma, nálam a következőként jelentkezik: "Fingerprint always on" funkció bekapcsolása ellenére van, hogy csak dupla koppintás után jelenik meg az ujjlenyomat ikon és csak így engedi feloldani a kijelzőt ujjlenyomatolvasóval. Tehát sem teljesen kikapcsolt, sem pedig egy koppintással félig ébresztett kijelző mellett nem hajlandó ujjlenyomatot olvasni.
Ma eddig 2 alkalommal volt ilyen, tehát eddig nálam csak a feloldások nagyon kis arányában fordult elő, az előző kommentemmel elsősorban a #8451-es kommentet akartam megerősíteni. A frissítést tegnap éjszaka raktam fel. Most direkt kipróbáltam, 10-ből 10 alkalommal jó volt az ujjlenyomat olvasó kikapcsolt képernyő mellett is, persze egymás után pár másodpercen belül zártam és oldottam a kijelzőt a teszthez. (Napközben amikor előjött órák teltek el egy-egy feloldás közben, elképzelhető, hogy az energiagazdálkodás változott és hosszú alvás esetén mégis kikapcsolja az ujjlenyomatolvasót, hiába van más beállítva.) Maga az ujjlenyomat ellenőrzés pontossága nem lett rosszabb a korábbiakhoz képest szerintem.
Olyan már régebben is volt, hogy amikor x. alkalom után kódot kér, akkor nem írja ki, hogy ujjlenyomat helyett most csak kóddal fog oldani és sötét marad a képernyő, de ez mindig így ment régebben is, szimplán csak hülye megoldás (egy figyelmeztető felirattal sokkal egyértelműbbé tehetnék ezeket a helyzeteket), nem ezzel az esettel keverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- OLED TV topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest