Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
ricsip
üzenetére
Aláírásomban is említem a Logout-omat mint infó forrást meg Telegra.ph-n angolul is írtam jópár cikket hogy csak hivatkoznom kelljen rá Telegram-on, XDA-n - de így se olvassa senki mert ált. ha el is kezdik olvasni kifullad max. 1..2 oldal után
Szóval ilyesmibe már nem nagyon teszek több erőforrást és nem kívánom magyarázni se, arra ott a Google (az Arch wiki swap/zram/zswap része szerintem nagyonjó) és falco1 is hivatkozott wiki leírásokra - csak el kell olvasni. Az elvek semmit se változtak csak a swappiness értelmezése változott kicsit 3.x és 4.x kernel közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Szóval ilyesmibe már nem nagyon teszek több erőforrást és nem kívánom magyarázni se, arra ott a Google (az Arch wiki swap/zram/zswap része szerintem nagyonjó) és falco1 is hivatkozott wiki leírásokra - csak el kell olvasni. Az elvek semmit se változtak csak a swappiness értelmezése változott kicsit 3.x és 4.x kernel közt.
Dr Bubo