Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz gerner1 #9869 üzenetére
Rendben! Köszönöm!
Breki , kutga Nektek is köszönöm!
Good Lock -ot nem egészen értem,mert nem használtam. Letöltöttem ugyan,amikor híre ment,hogy nálunk is engedélyezve lett a használata,de soha nem használtam,töröltem is egy idő után.
A Stardew Valley játékot telepítettem az új one ui megjelenése óta,de a launcher összeomlás már korábban jelen volt sajnos.
Megpróbálom amit javasoltok,launcher cache törlés,aztán meglátjuk. -
kugli
aktív tag
válasz gerner1 #9881 üzenetére
Akkor ezen is túl vagyok. Nincs mentésem,az indító ikonokat nem volt sok idő vissza beállítgatni,ahogy volt. Illetve azt gondolom,bár nagyon nem értek hozzá már,hogy ha hibás az aktuális állapot rendszer amiről mentek,akkor nincs értelme megcsinálni. Inkább mindent alapból indítani. Csak most az FR-hez se időm se kedvem.
Megvolt az OS és a OneUi cache törlés,remélem a legjobbat! -
kugli
aktív tag
válasz gerner1 #10189 üzenetére
1-2 hete én is írtam ide a gyári launcher összeomlás hiba miatt. Azóta több eddig nem tapasztalt jelenség fordult elő,meguntam és rászántam magam az FR -re. Most egy elég friss rendszer van a telefonon,van olyan app amit még be sem állítottam csak telepítettem. És a random újra indulás nekem is megvan. Amit észrevettem,hogy egy újra indításnál több ideig bootol,aztán mielőtt betöltene a kezdőképernyő kiírja hogy az alkalmazásokat optimalizálja az oneui.
Szóval vagy hardveres hibám lesz,vagy tényleg van valami baj az áprilisi frissítéssel.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A VoLTE "kapcsolót" kivették, eldugták valahova,vagy csak én vagyok béna és nem találom?
-
kugli
aktív tag
válasz domper2015 #10281 üzenetére
Telekom. De eddig (5.0 oneui) volt. 5.1-re frissítve tünt el.
-
kugli
aktív tag
válasz vmaxter #10419 üzenetére
[Na még egyszer] "az Always on Display pontosan erre szolgál." Beállítható úgy,hogy folyamatosan mutat infót.
[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Korábban volt téma (akkukímélés célból) hálózatról wi-fi hívásra állítani a telefont. Valakinek sikerült ezt automatizálni rutinnal?
-
kugli
aktív tag
válasz DrKapocs #10546 üzenetére
Köszi a részletes leírást!
Wi-fi jellel nem lenne gond itthon. Bixby rutinnal próbálkoztam automatizálni,első induláskor fut is rendesen,ha elmegyek itthonról átvált normál hálózatra,de hazaérve valami bekavar (vagy nem jól van beállítva), mert nem tud vissza kapcsolni repülőbe és wi-fi hívásra. -
kugli
aktív tag
válasz DrKapocs #10566 üzenetére
De a rutin beállításokban meg lehet adni,hogy először repülő üzemmódba kapcsol,majd második műveletként vissza kapcsolja a wifit. Ez működik is addig,amíg magától kellene újra elvégezni a műveletet,ha haza érve kapcsolódik a beállított wifi hálózatra. Na akkor bolondul meg,próbál bekapcsolni de valami mindig kilövi.
A wifi hívás beállítás nem teljesen tiszta. Miért hagyjam a mobil hálózati opción?[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
Jah,ezért nem értem amit fentebb kérdeztem.
" A wifi hívást nem kell piszkálni, állandóan be, preferált a mobil hálózat. "Bár,utólag ha rutinban akarom elindítani akkor az első?csatlakozás után rögtön spirálba kerül.
Ha mod-ot állítok be neki,akkor működik,hálózat elhagyáskor vissza is vált szépen repülőből mobilhálózatra,viszont haza érve megbolondul. -
kugli
aktív tag
A cél némi automatizálás lett volna,mert nem működik,vagy valamit nem jól állítok be,nem tudom. A wifi hívást csak azért kapcsolom be otthon,mert akkor tényleg sok energiát megspórol azzal,hogy nem kapcsolódik toronyhoz. Már egy ideje csak így használom itthon. Nem nagy dolog bekapcsolni hozzá a repülő módot plusz újra a wifit,csak azt gondoltam hátha lehet ezt rutinban automatizálni.
-
-
kugli
aktív tag
Szerintem ki lehet választani hogy mely mappa/mappák tartalmát szinkronizálja a onedrive fiókkal.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnap éhgyomorra egy kis fogyasztás téma
Google play és google mit dolgozik a háttérben ennyit?[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
Srácok,ha tiltom a goggle "appot", csak azt, van érdemi negatív eredménye? Pl a wallet ugyan úgy működik majd nélküle,vagy a gmail alkalmazás?
Nem futottam még bele ilyen "hallgatózós " történetbe,az volt fura,hogy háttérben korlátozni szerettem volna,ne csináljon semmit és mégis aktív a beállítás ellenére. -
kugli
aktív tag
Biztos láma kérdést tettem fel,válasz hiányát betudom ennek. Semmi bajom a google-el,használom mint bárki más. Feltünt,hogy tiltom a háttérben és ennek ellenére dolgozik. Azt szerettem volna megtudni a tiltás előtt,hogy van e ez hatással a többi google alkalmazásra. Végül is,az a biztos(abb) ha magam próbálom ki használat közben. Csak ugye amíg sofőrködtem nem akartam magam külön szivatni a térkép alkalmazás korlátozásaival,mert nem tudom hogy van e ilyen jellegű összefüggés. Mert használom a google térképét igen.
Tiltottam végül,és eddig amit sokan rajtam kívül eddig is tudtak gondolom, a fordító alkalmazás működik "részlegesen",mást nem vettem észre. Viszont,amíg azt csinált az app amit akart az éjszakai merülés 5% körül volt átlagban. Most meg 1%. Khm… -
kugli
aktív tag
Aryes , gerner1
Köszi a válaszokat!
Jelenleg abban az életkor(fázisban ) vagyok hogy érdekel a dolog,de csak addig hogy normálisan működjenek az eszközök. Felhasználói szokásom munkahely váltás miatt eléggé megváltozott,munkaidőben pl tényleg csak néha ránézek van e valami értesítés jött e fontosabb üzenet levél,esetleg 1-2 hívás. Munkaidőn kívüli időt nem részletezem,de az sem jelentősen több használat,játék pl egyáltalán nincs. Legutóbb a google alkalmazások háttérben történő futása érdekelt mi miatt dolgozik annyit. A messages app pl jobban tetszik a sima üzenetküldő alkalmazásnál,de nem értem minek fut szinte folyamatosan a háttérben,így nem használom inkább.
Más élethelyzetben lehet sokkal több figyelmet energiát fordítanék az akku statisztikára,most jelenleg feltöltöm használom ciklusok vannak -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a google family-t? Helyzet megosztás érdekelne.Lányom időnként egyedül jön haza suliból,az értesítés része rendben működik amikor elmegy megérkezik mentett címekről/címekre. Párom azt szeretné hogy amíg úton van haza suliból azt lépésről lépésre lássa térképen,hogy éppen hol melyik utcában jár,mint egy navi alkalmazásban. Erre van lehetőség? Esetleg más alkalmazás ami megbízható? Az sem baj ha fizetős.
Köszi szépen előre is! -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalat alapján van valami lista hivatalos bolti forgalmazókról,amit garancia miatt elfogad a samsung szervíz ha szükség lenne rá? -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is ha nem baj!
Autós kiegészítők közül (töltő,szivargyújtós elosztó, akku teszter stb) mely gyártó márka ajánlott vagy kerülendő? Kínai webshopok ezen a téren kerülendő? -
kugli
aktív tag
válasz domper2015 #14605 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest